aladin1 Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Poate se organizeaza o intrunire anul asta sau anul ce vine numai cu Gsxr-uri jale, sau cel putin o intalnire undeva in centru tarii, si forumistii desigur sa ne cunoastem, sa ne admiram mobrele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Da poate ne vedem anul asta,dar pe undeva la munte sau la mare...numa' sa fie in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad Max1 Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Pei haideti sa stabilim o data si poate va fi o data de intalnire anuala. Undeva in iunie-iulie sa fie cald..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cartinescu Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 La o intrunire din-asta nationala de gixeri ma bag si eu. Doar am motor de o saptamana. Tre comparat cu alte 750-uri. laudat, diverse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad Max1 Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Am doua GSX-R K1 , Unu de 600 si unu de 750. Poti sa te compari si cu un 600 , e posibil sa ai osurpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cartinescu Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 GSX-R-ul oricum face surprize multe, mai ales cu un pilot bun. Ne intalnim poate la o bere doua, sa vina caldura @mad max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad Max1 Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Pei eu am facut o mica gasca de posesori de K1 , daca e iesim la o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cartinescu Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Daca primiti si Srad-uri....cu mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 ma bag si eu la o intalnire daca e undeva dupa jumatea lu iulie chestia e ca trebe cautata o locatie undeva...poate la brasov? asa suntem la jumatatea drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 In Brasov e super ok! mai ales in campingul Darste! sunt locuri de cazare, dusuri, toalete curate! Eu am fost anul trecut la o intalnire de Hornetisti acolo! a fost foarte frumos Mesaj completat pai aveti dreptate .... mi-a trebuit 1 luna sa reusesc sa merg cu ea cum mergeam cu gsxr-ul .... deja devenise inervanta .... insa acum o iubesc prea tare .... sincer am vrut sa o vand anul acesta la inceput sa imi iau iar un gsxr 750 .... insa nu pot sa o dau tin prea mult la ea.... trebuie prea mult timp la dispozie pt inretinere fata de gsxr .... mereu dupa "plimbare" trebuie sa verific suruburile de la cadru, scarite ... etc .... ( mi s-a desfacut odata si pompa de ambriaj , noroc ca am vazut cand eram aproape de casa ), si consuma guma spate undeva la 2500- 3000 km ... fata de gsxr 750 care ducea pana la 5000 km ... in fine ....Asfalt Uscat ( pt mine azi incepe sezonul 12 grade cu soare ) ! dupa ce am avut discutia asta...uite ca prietena mea s-a facut cu un TLR! Este motorul de care ziceam ca am mers cu el! Sezonul trecut l-a avut si ea pe mana cateva saptamani si i-a placut foarte mult si...s-a decis sa il ia! Deci...este prima si singura gagica din RO posesor de TLR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 De la ce vine "srad" si ce semnifica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Suzuki Ram Air Direct ram air stii ce este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 2 gb ram air Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Sustin si eu varianta cu brasovul prin iunie-iulie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad Max1 Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Atunci ramane batut in cuie Brasov sau mai frumos Poiana Brasov sa ne dam un pic la inaltime Eu ma gandeam ca ar fi ok si o intalnire la Transfagarasean pt ca in iulie chiar este superb. Primul weekend din iulie cade 2-3-4 . Vineri sambata si duminica. Pina atunci cadem de acord locatie-zi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 stie careva cati mm are o guma fata noua? (adancimea santurilor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 stie careva cati mm are o guma fata noua? (adancimea santurilor ) nu sunt mare expert in cauciucuri dar cred ca difera de la model la model<cred ca MAC iti poate raspunde sigur> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Suzuki Ram Air Direct ram air stii ce este? Da, stiu ce e. Ms de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 pirelli diablo supercorsa logic alte gume nu folosesc..sc1 fatza+sc2 spatele combinatia ideala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 ai incercat michelin pilot power ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 ai incercat michelin pilot power ? Unde sa le incerce?....pe strada la un mers decent sunt bune cat de cat....in schimb la mers agresiv sau pe circuit nu sunt bune de nimic...mult prea tari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Unde sa le incerce?....pe strada la un mers decent sunt bune cat de cat....in schimb la mers agresiv sau pe circuit nu sunt bune de nimic...mult prea tari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Unde sa le incerce?....pe strada la un mers decent sunt bune cat de cat....in schimb la mers agresiv sau pe circuit nu sunt bune de nimic...mult prea tari... eu alea le-am folosit vara trecuta si am fost foarte multumit !!!! si am un mers foarte agresiv ! au o stabilitate incredibila ! ..... poate ai vrut sa zici ca se incalzesc c-am greu si se racesc prea repede ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 ai incercat michelin pilot power ? de 3 ani folosesc doar supercorsa cate 2 seturi pe sezon si inca sunt multumit poate pe viitor am sa incerc metzeler racetec,multi le lauda si pe astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate