ray Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 salut, am pe lista "to buy", nr 1 un gsxr de750 an cam 2000 (ca atat imi voi permite). am niste intrebari: cat de confortabila e, incluzand saua de pasager; cat consuma in oras / afara; si... imi da si mie cineva o tura? ps inca o intrebare.. din ce an apare vitezometrul digital? si injectia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 salut, am pe lista "to buy", nr 1 un gsxr de750 an cam 2000 (ca atat imi voi permite). am niste intrebari: cat de confortabila e, incluzand saua de pasager; cat consuma in oras / afara; si... imi da si mie cineva o tura? ps inca o intrebare.. din ce an apare vitezometrul digital? si injectia? Daca vrei am unul din 2000 /index.php?...c=90847&hl= Eu si K5-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tony_baxter1311 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 e super gixxerul ... sa ai noroc de el un sfat micutz..... pune-ti si la roti crash protectors...ca ii pacat sa nu il protejezi... si schimba agv-ul cu un arai... drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 salut, am pe lista "to buy", nr 1 un gsxr de750 an cam 2000 (ca atat imi voi permite). am niste intrebari: cat de confortabila e, incluzand saua de pasager; cat consuma in oras / afara; si... imi da si mie cineva o tura? ps inca o intrebare.. din ce an apare vitezometrul digital? si injectia? Din 1998 are 750-u injectie si updatata in 2000, si vitezometru digital tot 2000 daca nu ma insel... Uite aici un test: http://www.motorcycle.com/mo/mccompare/00open/00open.html Vezi ca modelul nou din 2000 are vreo 166kg la gol si 140 Cai si e nervoasa rau in ture mari, si a batut motoare mult mai mari la vremea ei.. nu prea e confortabila insa la cum se infige si sta pe viraje nu iti mai trebuie confort Hmm la consum cam 7-10 in oras depinde cat de tare tragi de ea, iar afara 6-8.... Asa arata modelul original... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 stie cineva de unde pot sa-mi iau un monopost de gsxr 600 din 2002(moto e albastru alb).....eventual unul SH bine intretinut si mai ieftinache asa?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 stie cineva de unde pot sa-mi iau un monopost de gsxr 600 din 2002(moto e albastru alb).....eventual unul SH bine intretinut si mai ieftinache asa?..... Parca avea un baiat de pe aici: /index.php?...c=77460&hl= Dai o bere daca mai e valabil... Suna-l.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babolat Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 (editat) salutare! pot spune ca si eu sunt fericitul proprietar al unui gixer de 600 din 98, din august 06. pot sa va spun despre a mea, ca are 42.300 km, si pana la finalul week-end-ului asta, va bate la 43.000 km, ceea ce ar insemna ca pana luni, as implinii 11.000 de km cu ea. pot sa ma mandresc, ca nu mi-a creeat neplaceri. cand m-am suparat eu pe ea, sa suparat si ea pe mine si nu am mai mers OK, dar de obicei se supara cand o trantesc, si din fericire, nu se intampla prea des...am trantit-o de pe loc de vreo 4 ori, pana m-am obijnuit cu ea. in ceea ce ma priveste, de cand a dat caldura, fac zilnic intre 150-200 de km, si mi se pare OK in trafic, chiar ma strecor frumos si rapid printre masini. Astea sunt pozele de cand am cumparat-o Editat Aprilie 14, 2007 de babolat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD KAW Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 (editat) @MAD KAW Crash pad-uri se numesc, iti folosesc la cazaturi sa nu spargi carene si asa mai departe. Am auzit zvonuri ca la gsxr-uri,locul unde prinzi crash pad-urile e foarte fragil si daca ai luat o cazatura mai nasoala e posibil sa fisurezi cadrul, asa e ? sal!! a cazut un prieten la 170 cu gixeru, si avea crash-uri. s-a dus saracuta de vreo 3 ori peste cap. abia o luase....au zburat carenele, oglinzi, semnale, tot de pe ea, ca penele..el a scapat cu vanatai serioase. dupa, ne-am uitat la cadru si l-am testat la 240 km/h, nu da semne de oboseala. Nu cred ca e adevarat partea cu fisurile, poate doar la socuri extraordinar de puternice... Editat Aprilie 16, 2007 de MAD KAW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 va place? pus pe un k4....... e de 1000 scula.... pot aduce ceasuri cu plasma si asigur si montaj. http://i96.photobucket.com/albums/l189/mer...006/Imag019.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinsuga Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Salutare, asi avea o intrebare pentru voi, am un prieten detinator de GSXR 600 care nu prea poate intra si mi-am permis eu sa intreb pentru el: I s-a propus sa permita copierea softului de pe motocicleta lui pentru a putea pune pe picioare una asemanatoare ce urmeaza a fi reparata. Intrebarea este daca ii afecteaza buna functionare a motorului o astfel de operatiune. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 va place? pus pe un k4....... e de 1000 scula.... pot aduce ceasuri cu plasma si asigur si montaj. http://i96.photobucket.com/albums/l189/mer...006/Imag019.jpg Si care-i scoru'? Cu monaj...sau fara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Imi spune si mie cineva din ce an are gsx r-u de 600 injectie?Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Din 2001-2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Din 2001-2002 Mersi.Dar sradurile de 600 nu au injectie din 98? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Srad-urile de 600 nu au nici unele...nici cele de 750 nu au decat cele fabricate din 1998 pana in 2000...pe cel de 600 s-a pus injectie abia din 2001! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Srad-urile de 600 nu au nici unele...nici cele de 750 nu au decat cele fabricate din 1998 pana in 2000...pe cel de 600 s-a pus injectie abia din 2001! see YA Mersi mult.Dupa ce il inscriu poate ne intalnim pe la roma.Ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Parca avea un baiat de pe aici: /index.php?...c=77460&hl= Dai o bere daca mai e valabil... Suna-l.... saru' mana mult....sa vedem daca il mai are.....raman dator cu o bericioaica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46 Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Mersi de informatie la toti care mi-au scris.Azi am fost la rar si am trecut. Acum mai trebuie sa astept mult pana la numere,ca nu mai am rabdare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wiskasul Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 va place? pus pe un k4....... e de 1000 scula.... pot aduce ceasuri cu plasma si asigur si montaj. http://i96.photobucket.com/albums/l189/mer...006/Imag019.jpg Salut! Cat ma costa si pe mine, asa ceva pentru un GSXR 750 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 LaurBalaur are o bericioaica.....merci de info...raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinsuga Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Salutare, asi avea o intrebare pentru voi, am un prieten detinator de GSXR 600 care nu prea poate intra si mi-am permis eu sa intreb pentru el: I s-a propus sa permita copierea softului de pe motocicleta lui pentru a putea pune pe picioare una asemanatoare ce urmeaza a fi reparata. Intrebarea este daca ii afecteaza buna functionare a motorului o astfel de operatiune. Multumesc. chiar nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 chiar nu stie nimeni? Din ce m-am documentat eu nu este nici o problema daca se schimba.doar ca cealalta motocicleta ar trebui sa fie la fel:filtru de aer, toba... are cumva si power comander? See Ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Hmm, tot ai adus vorba dealien . Daca o sa schimb toba si filtrul de aer si pun K&N, trebuie modificat ceva la ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Hmm, tot ai adus vorba dealien . Daca o sa schimb toba si filtrul de aer si pun K&N, trebuie modificat ceva la ea ? Nu mai trebuie modificat nimic ,doar ca ar trebui si un power-commander ca sa simti intr-adevar o schimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate