Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 o punem azi de intalnire? eu sunt prezent ...ramane la victoriei? pe colt la orsova la tov little care da 2 pet`uri de cola si o punga de nutline? ...sau pe la academie...undeva unde putem sta toti nu sa ne inghesuim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Este vreo diferenta de putere a franarii intre 600,750 si 1000 din anul 2006? In aparenta toate au acelasi sistem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Este vreo diferenta de putere a franarii intre 600,750 si 1000 din anul 2006? In aparenta toate au acelasi sistem. eu am 600 2006 si frate-miu are 1000 2006 si sincer nu m-am uitat daca avem sisteme de franare diferite! ...presupun ca e la fel avand acelasi an ...sau poate e diferit tinand cont de putere si greutate ...cand vine frate-miu acasa chiar o sa ma uit sa vad! http://www.pro-bike.ro/catalog/compara-576...;id_model2=5751 aici e comparatie de 1000 cu 600 diferenta e doar la frana spate ...are 2 pistonase pe etrier! 600 are doar 1 ! Editat Septembrie 17, 2010 de kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 eu sunt prezent ...ramane la victoriei? pe colt la orsova la tov little care da 2 pet`uri de cola si o punga de nutline? ...sau pe la academie...undeva unde putem sta toti nu sa ne inghesuim! regie? foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 regie? foame mananca acasa delule! in regie sunt prea multi ciumpalai cu "cat baga? , cat costa? , care e mai jmek? , daca e albastra are mai multi cai?" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 mananca acasa delule! in regie sunt prea multi ciumpalai cu "cat baga? , cat costa? , care e mai jmek? , daca e albastra are mai multi cai?" ... a mea e mai veche deci toti ciumpalacii or sa stea pe capul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) a mea e mai veche deci toti ciumpalacii or sa stea pe capul tau vin altii mai grei ...nu-mi fac griji! ... dar totusi...in alta parte! Editat Septembrie 17, 2010 de kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 eu sunt prezent ...ramane la victoriei? pe colt la orsova la tov little care da 2 pet`uri de cola si o punga de nutline? ...sau pe la academie...undeva unde putem sta toti nu sa ne inghesuim! Vad ca regreti foarte tare oferta mea ....bre' daca iesti,iesiti si voi pe ,,lumina'' ca mie nu imi da voie mamica sa ies din casa dupa 8pm Maine fac schimbul de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Vad ca regreti foarte tare oferta mea ....bre' daca iesti,iesiti si voi pe ,,lumina'' ca mie nu imi da voie mamica sa ies din casa dupa 8pm Maine fac schimbul de ulei era in decor si oferta ta...am bagat`o acolo. ..n`am iesit nici in seara asta...eo m-am bagat la un remi cu familionu` prin casa (gagica-mea, frate-miu, verisoara-mea) ...acum mai stau putin pe net si ma bag la somn ! ... sa stabilim dreq si noi o data ceva concret...ca am ramas la stadiu de vorbe-n-vant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 In primul rand va salut si respect pt posesorii de GIXXER-E!!!Am si eu o nelamurire: K-urile nu sunt numai alea de 1000cmc???Eu cel putin asa stiam k se zice.......Poate m-am inselat eu!!!Stima si ASFALT USCAT !!!!Cat mai avem si vrea Dumnezeu!!!Va multumes anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 nu, este valabil si la 600, 750. k1 = an fabricatie 2001; k2 = 2002 etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 nu, este valabil si la 600, 750. k1 = an fabricatie 2001; k2 = 2002 etc. Am inteles.....multumesc pt lamurire!!Dar k-ul simbolizeaza puri si simplu anul de fabricatie nu???Eu personal ma gandeam ca e cva de genu SRAD...numai ca in locul lui sa fie K.....STIMA!!!! ASFALT USCAT&BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 (editat) Am inteles.....multumesc pt lamurire!!Dar k-ul simbolizeaza puri si simplu anul de fabricatie nu???Eu personal ma gandeam ca e cva de genu SRAD...numai ca in locul lui sa fie K.....STIMA!!!! ASFALT USCAT&BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!! sa inteleg ca ce ai scris la profil in legatura cu mobra nu este adevarat...... Editat Septembrie 20, 2010 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Am inteles.....multumesc pt lamurire!!Dar k-ul simbolizeaza puri si simplu anul de fabricatie nu???Eu personal ma gandeam ca e cva de genu SRAD...numai ca in locul lui sa fie K.....STIMA!!!! ASFALT USCAT&BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!! SRAD din cate stiu eu inseamna Suzuki Ram Air Direct! si parca toate modele gsxr din 97` (sau de cand s-au fabricat primele modele Srad ) pana azi sunt SRAD . Treaba cu k`u ,in state, vine de la 1000 . La noi in romanica k`u reprezinta anul de fabricatie la mai toate modele suzuki! gsxr, gsxf, gsr, intruder etc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 .......Ms pt lamurire....Deci intr-un fel aveam si eu dreptate privind K-1000cmc....Sanatate si ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 .......Ms pt lamurire....Deci intr-un fel aveam si eu dreptate privind K-1000cmc....Sanatate si ASFALT USCAT 'k' se mai foloseste si cand e vb de bani adica nu zici 10 mi euroi ci 10k..mai mult la englezi se foloseste treaba asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Se potriveste parbriz de k1 600 la k1 1000 ?Cine stie SIGUR ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 (editat) theos "ai stricat" frumusete de motocicleta cu toba aia panarama sunand a tabla goala Editat Septembrie 21, 2010 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Se potriveste parbriz de k1 600 la k1 1000 ?Cine stie SIGUR ? [delu says] se potrivesc fara probleme; vezi link-ul http://www.piese-moto-accesorii.ro/parbriz...1000-00-03.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 (editat) este posibil sa nu prinzi top speed din cauza vantului?am incercat un 299 pe autostrada transilvania dar nu am reusit decat 290..mai mult nu vroia nici cu draci ma gandesc sa nu fie de la toba posibil sa pierd ceva cai in ture mari.adevarat ca batea vantu' mai sa ma ia dp motor Editat Septembrie 21, 2010 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 cu toba ar trebui sa fie fix invers: pierzi ceva cuplu la ture joase, dar castigi (ceva) cai la ture mari. ar trebui sa te ajute fix la top-speed o toba sport. vantul te incurca enorm, chiar daca bate slab. so, mai incearca daca te tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 (editat) este posibil sa nu prinzi top speed din cauza vantului?am incercat un 299 pe autostrada transilvania dar nu am reusit decat 290..mai mult nu vroia nici cu draci ma gandesc sa nu fie de la toba posibil sa pierd ceva cai in ture mari.adevarat ca batea vantu' mai sa ma ia dp motor vantu e de vina pe transilvania,bate total haotic.nu toba....si eu am MGP(alt model decat al tau) si mie imi alerga viespea de dracii au luat-o pe transilvania(peste viteza ei maxima inainte de modificari).asa ca relax...si go back si da-i cox in continuare,mai ales pe coborarile alea smechere Editat Septembrie 22, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 este posibil sa nu prinzi top speed din cauza vantului?am incercat un 299 pe autostrada transilvania dar nu am reusit decat 290..mai mult nu vroia nici cu draci ma gandesc sa nu fie de la toba posibil sa pierd ceva cai in ture mari.adevarat ca batea vantu' mai sa ma ia dp motor poate te-ai ingrasat intre timp sau ai plecat la drum cu burta plina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 poate te-ai ingrasat intre timp sau ai plecat la drum cu burta plina eo nici nu stiu ce viteza maxima ia ciupilika asta mica a mea....am mers eu cu 260 cu pasager si ducea mai mult dar nu mai aveam unde ....si frate-miu cand a avut-o ia dat 280 si el e mai mare in gabarit decat mine cu vreo 30 kg! nu prea m-a pasionat prea mult viteza maxima doar am fost curios ...si vad ca duce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 este posibil sa nu prinzi top speed din cauza vantului?am incercat un 299 pe autostrada transilvania dar nu am reusit decat 290..mai mult nu vroia nici cu draci ma gandesc sa nu fie de la toba posibil sa pierd ceva cai in ture mari.adevarat ca batea vantu' mai sa ma ia dp motor Vezi cand mai incerci 299 pentru ca retardatii aia de la protv te-au facut vedeta fara voia ta.... e posibil sa fie garda perioada urmatoare pe autostrada aia.!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate