todea Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Vezi cand mai incerci 299 pentru ca retardatii aia de la protv te-au facut vedeta fara voia ta.... e posibil sa fie garda perioada urmatoare pe autostrada aia.!!!! eu nu sunt are careva filmarea? de la pro tv sa vedem cine e nebunul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 http://stirileprotv.ro/video/inconstienta-...9-km-h/60446886 stire de (cuvant urat) facut de niste "jurnalisti" de (cuvant urat)! nu imi dau seama dar cred ca nici macar nu este in RO! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 ....un film trucat de cineva care vrea sa strice imaginea motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Ptiu..il facura pe todea vedeta la proTIEtvIE...banuiesc ca tre' sa il invite maruta la ora bosumflata iar cantacioasele alea mici sa zica cu of un cantec cu tema....avionistica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Ptiu..il facura pe todea vedeta la proTIEtvIE...banuiesc ca tre' sa il invite maruta la ora bosumflata iar cantacioasele alea mici sa zica cu of un cantec cu tema....avionistica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/..._340166271.html a stricat si imaginea transfagarasanului individu asta...cum poate sa merga asa tare?! chiar si cu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 duamneeee, asa ceva nu exista !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 pai inseamna ca eu ar trebui sa apar la stiri in fiecare saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 era o reclama la suzuki ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 extraordinar domle'!!! Pana la 250km/h in mai putin de UN minut ... mhoaaa! Statisticile confirma ... morti, ... raniti ... Stiri prezentate romaneste ... Pai ... in cat mai putin de un minut? N-am auzit ... mortii si ranitii aia erau toti datorita vitezei, sau erau inclusi si aia peste care au dat altii. Nu cred ca-i trucat. Si 750-ul ajunge la 299 si dupa aia turatia mai urca, doar cu toba si filtru schimbate, cu tot cu vant. Oricum, 299-le ala nu e real, pe navigatie e doar vreo 275. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassadar Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Salut tuturor detinatorilor de GSX-R si nu numai... Caut ASA CEVA pe la noi... are cineva cunostinta unde pot gasi? Asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Salut tuturor detinatorilor de GSX-R si nu numai...Caut ASA CEVA pe la noi... are cineva cunostinta unde pot gasi? Asfalt uscat... incearca la elf... ei s-ar putea sa aibe asa ceva...sau macar sa aduca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 extraordinar domle'!!! Pana la 250km/h in mai putin de UN minut ... mhoaaa!Statisticile confirma ... morti, ... raniti ... Stiri prezentate romaneste ... Pai ... in cat mai putin de un minut? N-am auzit ... mortii si ranitii aia erau toti datorita vitezei, sau erau inclusi si aia peste care au dat altii. Nu cred ca-i trucat. Si 750-ul ajunge la 299 si dupa aia turatia mai urca, doar cu toba si filtru schimbate, cu tot cu vant. Oricum, 299-le ala nu e real, pe navigatie e doar vreo 275. stiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 O mica intalnire azi - merem peste hondisti - Piata constitutiei incepand cu 19:00 . Prezenti din ce stiu si de la Delu : Eu Delu sandu07 mandibula nyt Ne auzim pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 daca intereseaza pe cineva am o roata fata complecta ,telescoape, jug ,pompa frana fata ,motor complect , scarite fata radiatoare , manere pt un gsxr 1000 fabricatie 2009 4mii km ,rog pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassadar Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 incearca la elf... ei s-ar putea sa aibe asa ceva...sau macar sa aduca! Am fost la elfi si nu au asa ceva. Ei comenzile pentru accesorii suzuki le fac de AICI. Am inteles de la un amic ca e posibil sa gasesc la cotroceni, o sa incerc sambata dimineata... Numai bine... Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/..._340166271.html a stricat si imaginea transfagarasanului individu asta...cum poate sa merga asa tare?! chiar si cu pasager Satanist mai esti, ai alergat oile pe transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Stiti careva cum pot afla codul rulmentilor de la roata spate la mobra mea? Bine...fara sa stau sa dau roata jos! Senchiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Stiti careva cum pot afla codul rulmentilor de la roata spate la mobra mea? Bine...fara sa stau sa dau roata jos! Senchiu! BEARING (28X52X12) 09262-28043 Astia-s 2 BEARING (32X65X17) 09262-32007 Si asta e 1 E tot ce am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) senchiu! Am gasit si echivalente pt. dimensiunile astea! 62/32DDU NSK 32mm X 65mm X 17mm 62/32-2NSE NACHI 32mm X 65mm X 17mm 62/32.2RS KOYO 32mm X 65mm X 17mm 62/32LLU NTN 32mm X 65mm X 17mm Editat Septembrie 24, 2010 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 daca intereseaza pe cineva am o roata fata complecta ,telescoape, jug ,pompa frana fata ,motor complect , scarite fata radiatoare , manere pt un gsxr 1000 fabricatie 2009 4mii km ,rog pm mai am kitul de pinioane si lantul toti rulmentii din roata spate discul de frana (janta e sparta + mmulte alte piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 mai am kitul de pinioane si lantul toti rulmentii din roata spate discul de frana (janta e sparta + mmulte alte piese lasa un contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 lasa un contact 0727344557 pilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 am un set de pinioane si lant did originale pt gsxr 1000 k10 merge cred pana si la k4 , rulat aprox 1000km vezi foto ,cei interesati dati un pm ,a pretul e 100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 bate vantu pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate