minel Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Stiti cumva unde gasesc un suport pentru numar pentru un Suzuki GSXR 600 model 97-00? Direct sub coditza cel mai bun suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Salutare baieti, imi recomandati si mie un service sau vrun baiat priceput pentru o "revizie", sa imi pregateasca si mie motorul de sezon.(de preferat in sector 6) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 trebuie cuiva un monopost de k8? (cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Haudi... tre sa imi vopsesc noul K8 si am 3 variante de vopsit...dati-va si voi o parere sa vad ce ziceti si voi. Astept sa vad pareri si opinii.. Multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Varianta 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Varianta 3 dintre cele 3 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 kidding Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) imi trebuie negru albastru ca asa e trecuta in talon si chiar nu am nici un chef sa stau sa ma duc iar la rar sa imi schimb culoarea si etc... asa ca va trebui asa ma rezum doar la cele 3 variante si oricat de mult imi place dc comics sau marvel nu imi pun pe captain america pe ea )) Editat Martie 6, 2012 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 eu as merge pe varianta 3 atunci,oricum te vor intreba multi de ce e vopsita si etc!macar sa fie ceva deosebit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyl23 Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Haudi... tre sa imi vopsesc noul K8 si am 3 variante de vopsit...dati-va si voi o parere sa vad ce ziceti si voi. Astept sa vad pareri si opinii.. Multam mult eu cred ca varianta a 2-a. e mai estetica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 poza 2-a arata cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Haudi... tre sa imi vopsesc noul K8 si am 3 variante de vopsit...dati-va si voi o parere sa vad ce ziceti si voi. Astept sa vad pareri si opinii.. Multam mult eu as merge pe prima varianta,jantele albe dau foarte bine ,e adevarat ca freci la ele saptamanal dar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 unde gasesc si eu o prelungire de bascula pentru k6 600 ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 eu as merge pe prima varianta,jantele albe dau foarte bine ,e adevarat ca freci la ele saptamanal dar Si mie tot albe imi plac jantele,albul face o janta sa para mai lata decat o culoare inchisa albastru/negru. Secretul sa nu freci la jantele albe este sa aplici peste vopsea un strat gros de lac de buna calitate si atunci se curata foarte usor. Eu la toate mobrele mele dau 3 straturi de lac pe jante,cand le spal se ia foarte usor murdaria de pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 unde gasesc si eu o prelungire de bascula pentru k6 600 ?! ce este aia pt un atehnic ca mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Stiti cumva unde gasesc un suport pentru numar pentru un Suzuki GSXR 600 model 97-00? ieftin,usor de facut si se rabateaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) Pot sa iti aduc eu prelungirea de bascula. Daca te intereseaza da-mi un pm. Uite aici http://www.ebay.com/itm/Raw-Suzuki-Swingarm-Extension-extended-brake-line-GSXR-2006-09-600-billet-/180724997807?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item2a140c9eaf&vxp=mtr#ht_2637wt_952 Uite CMD ce e aia Editat Martie 7, 2012 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Varianta 3 e cool si smechera Capten USA Daca prelungesti bascula vei pierde mult din manevrabilitate si vei castiga stabilitate la viteze mari. Mai pierzi din aderentza rotii spate si pierzi total ridicarea pe o roata. Daca ai 2 GSXR uri lafel atunci e cool sa iti faci una Chopper ptr a iesi la terasa si sa dai un scart-drift spectaculos dar repede tre sa fugi acasa si s-o schimbi ca la drum crede ma ca nu-i smecherie, nu ai aceeasi agilitate de a te feri de toti cretinii!!! Daca tot nu te poti abtine si ti le iei atunci cumpara-ti si 2 sigurante lant ptr a putea inlocui prelungirea si lantul in mod rapid fara sa renituiesti. Normal cine isi pune prelungirea de bascula (adevaratii) isi schimba :Bascula cu raport de latire pe 2 lanturi( 2 pinioane intermediare in zona amortizor) isi pun janta cu cauciuc lat 300 si isi poliseaza cadrul si bascula. Sunt motociclete de dragstar si de dus cu track ul la liniutza. Nu se plimba cu ele decat in filme. Foarte mare atentie la varianta aleasa ca nu-i omologata (sa ai garantia ca nu se rupe in zona prinderii pe bascula) sa tragi tu de gaz si sa versi 150cai pe partea lantului. Daca o faci totusi, monteaza o camera video sa filmeze bascula in viteza a 3 a si ai sa te ingrozesti cumse onduleaza... Nu sunt pesimist si nu vreau sa te descurajez in proiectul tau. Eu personal as cumpara o bascula sh de modelul tau si as prelungi-o si ranfortza o ca sa fi sigur. Varianta cu suruburi e naspa rau. Succes. ieftin,usor de facut si se rabateaza Am vazut pe multe moto aceasta inventie fara a fi gandita... Daca iei 2 pers pe moto si daca dai intr-o denivelare(romania) tre sa te duci sa faci nr din nou... Politia cunoaste sistemul foarte bine si trage de el ca sa-ti ia talonul... te sfatuiesc sa faci sistemul sa se inchida spre spatele moto nu spre fata si cand e deschis sa aibe o blocare sanatoasa ce nu permite sa plece spre roata sub nici o forma!!! Nici alea cumparate nu sunt foarte strong dar sunt calculate sa nu-ti infigi nr in picior... 0726974121 e nr pe care-l poti suna daca vreiun suport nr strong pliabil spre spate si in functie de materiale timp putem fixa pretul. P.S. Nu e anunt publicitar. Nu se castiga mai nimic financiar din asta in schimb ma face pe mine mai fericit ca am dat un produs adevarat Made in Romania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Salut! Probabil a mai intrebat cineva dar n-am gasit post-ul. Vreau sa cumpar vopsea pentru GSX-R600 SRAD din 1999 rosu. Exista undeva un cod de culoare pe el sau pe net? Mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) Salut! Probabil a mai intrebat cineva dar n-am gasit post-ul. Vreau sa cumpar vopsea pentru GSX-R600 SRAD din 1999 rosu. Exista undeva un cod de culoare pe el sau pe net? Mersi fain vad ca esti din tm , mergi cu plasticul in mana la palinal(str.dorobantilor nr 10 )zona modern ei au lere pt motociclete ,degeaba gasesti codul ca nu iti va face nimeni vopseaua ,am cautat eu pe net dar rosu nu imi da numai pe modelul 750 din 99.si e spre un portocaliu mai mult . Editat Martie 7, 2012 de hannspree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) mergi cu plasticul in mana la palinal ei au lere pt motociclete ,degeaba gasesti codul ca nu iti va face nimeni vopseaua ,am cautat eu pe net dar rosu nu imi da numai pe modelul 750 din 99. Mersi fain! Chiar la Palinal aveam de gand sa merg.Am gasit acum www.palinal.ro si adresa. Editat Martie 7, 2012 de bazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) Mi-a venit si kit-ul de lant pentru conversia la 520,am optat pentru -1 fata 16/42 cu foaie AL de la vortex si lant GB520GXW...Azi ma apuc sa le montez Editat Martie 7, 2012 de b86dtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 mersi mult alexe,daca schimbi bascula pt un gsx-r de 600 poti sa te duci foarte simplu pe camp sa ari pogoanele,nu ma pricep daca ajuta cu ceva sau nu insa handlingul o sa fie total schimbat IN RAU. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate