hannspree Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Caut 750|1000 K6 K7...pm daca stiti ceva interesant, nu rahaturi. Ms saptamana viitoare primesc un 750 k7 din anglia ,cu carte servis in stare f buna detalii pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 (editat) greu cu k5`6-1000 ,te asigur,am cautat cred ca de 6 luni sa-mi cumpar unu ,abia am gasit ce cautam,a fost unul in CT acum ceva timp daca nu ma inshel baiatul care`l vindea era "sorin" dar a fost vandut imediat intre prieteni/amici parca... bafta maxima!revin cu poze uite aici a fost prima motocicleta pe care am fost sa o vad in goana dupa o suzeta,k7-750 prima baiatul super ok,mergi cu incredere Editat Martie 23, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Salutare,Cum se scot rulmentii de pe roata fata si spate de la gsxr k2 ? am reusit doar sa scot acele semeringuri care protejeaza rulmentul sa nu intre mizerie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 (editat) Salutare,Cum se scot rulmentii de pe roata fata si spate de la gsxr k2 ? am reusit doar sa scot acele semeringuri care protejeaza rulmentul sa nu intre mizerie. se folosesc extractoarele de rulmenti sau un fier-teava si un ciocan dar trebuie atentie mare si din cate stiu se loveste numai in cruce pentru a nu deforma suprafata alezajul.iti atasez poze cu extractorul si o poza cu tehnica folosita in manualul service al motorului Editat Martie 24, 2012 de gabriel03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Salutare,Cum se scot rulmentii de pe roata fata si spate de la gsxr k2 ? am reusit doar sa scot acele semeringuri care protejeaza rulmentul sa nu intre mizerie. exista un dispozitiv special gen "diblu" care se "umfla" in rulment , dar se poate cu rabdare si fara ,o tija oteloasa cam de 10mm sau mai mult. asezi roata jos prin rulmentul de sus bagi tija si scoti rulmentul de jos ,acel tub care se afla intre rulmenti permite deplasarea de cam 1-1,5 mm suficienti ca buza tijei sa atinga camasa rulmentului.bati putin intro parte apoi in partea diametral opusa ,cu cat se misca rulmentul mai jos cu atat creste spatiul pe care poti bate ,dupa ce e scos primul rulment celalalt nu mai prezinta probleme. 10mm diametru tija 20-30 cm lungime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_gg Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 salut unde as putea gasi un manual pentru gsxr 750 k1? ce ulei se recomanda la modelul asta? merci anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataavailable Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Salut,ma intrebam daca se organizeaza ceva prin tara,o intrunire ceva,ca eu am cautat si nu am gasit nimic,ar fi pacat sa ratam ceva de genu, ca si asa sunt foarte rare,asa ca va rog daca stiti ceva sa postati sa ne adunam mai multi,ca vestile bune circula repede.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 ar fi interesant sa organizam o intrunire la nivel national pt gsxr nu e o idee rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyl23 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 ar fi interesant sa organizam o intrunire la nivel national pt gsxr nu e o idee rea PREZENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvansen Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Salut baieti. As avea si eu nevoie de un alternator de Suzuki Srad (model 97). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 ar fi interesant sa organizam o intrunire la nivel national pt gsxr nu e o idee rea S-au mai incercat chestii de gen acu vreo 2 ani daca imi aduc bine aminte fara prea mare succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyl23 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 De data asta o sa fie mai serios, acum sunt mai multi posesori de GSXR-uri, s-au legat prietenii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvansen Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Ma ajuta si pe mine cineva ?? Imi trebuie un alternator de Srad baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 De data asta o sa fie mai serios, acum sunt mai multi posesori de GSXR-uri, s-au legat prietenii... Prieteniile care s-au legat nu au nevoie de intalniri si etc. Oamenii oricum se vad ,vb la tel..etc. Dar imi place entuziasmul. Ocupa-te tu de o organizare si eu voi fi prezent atata timp cat se va tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyl23 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Prieteniile care s-au legat nu au nevoie de intalniri si etc. Oamenii oricum se vad ,vb la tel..etc. Dar imi place entuziasmul. Ocupa-te tu de o organizare si eu voi fi prezent atata timp cat se va tine. Imi place mesajul tau ma lasi masca, prea multa bunatate data din tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Daca s-ar organiza o astfel de intalnire, undeva in centrul tarii, as merge si eu...cu siguranta. Si nu singur, ci cu mai multi amici cu gixxere. Ar fi prea fain sa se ofere cineva sa organizeze. salut unde as putea gasi un manual pentru gsxr 750 k1? ce ulei se recomanda la modelul asta? merci anticipat! http://servicemanualsgsxr.com/ Si eu am tot un k1 de 750 si am pus ulei Motul 10w40 . Marca o alegi tu, dar cred ca e indicat sa pui 10w40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Imi place mesajul tau ma lasi masca, prea multa bunatate data din tine Tonul ironic nu te prinde. Nu cred ca ai habar ce ar insemna organizarea unei intalniri de gen. Stii cum e ,toti vrem ,putini fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Ma ajuta si pe mine cineva ?? Imi trebuie un alternator de Srad baieti Am eu unul dar este de k5 si ca part number nu se potriveste daca erai din bucureti poate faceam o proba cu el si vedeam daca se potriveste. Respect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyl23 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Tonul ironic nu te prinde. Nu cred ca ai habar ce ar insemna organizarea unei intalniri de gen. Stii cum e ,toti vrem ,putini fac. prietene eu nu am venit cu ideea, intereseaza-te mai bine si apoi sa te iei de lume. eu doar am zis prezent, ce rau am facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_gg Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 merci mult mirceaRM :rolleyes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Salutare, Voi ce presiune bagati in roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Salutare, Voi ce presiune bagati in roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Ma ajuta si pe mine cineva ?? Imi trebuie un alternator de Srad baieti Daca se potriveste de pe un k1 suna la 0755397547 - Emanuel. Bafta! Editat Martie 26, 2012 de George_Costin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvansen Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Daca se potriveste de pe un k1 suna la 0755397547 - Emanuel. Bafta! Din cate am inteles se potrivesc cele de pe modelele 97-2000.Ms mult oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 nu cred ca o sa fie niciunul sa se inhame singur sa organizeze asaceva.....eu zic sa fim toti uniti sa alegem o data o locatie, dam telefoane, ne anuntam un numar de, sa fie o zona de campare( tare as vrea sa vad corturile pe gix-uri )) ) si cred ca o sa fie superb...ne putem organiza f bine daca participam cu totii;) ca si inceput putem sa organizam niste intalniri in bucuresti (pt ca suntem destul de multi si sa incepem sa discutam despre asta si vedem interesul si rezultatele dupa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate