crazy_frog Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2007 Ma ajuta cineva cu un manual de reparatie pentru GSX-R 600 K2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 da un PM sau id mess, ca sa ti-l trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 iti recomand hyperpro. sa, sunt fooarte bune, in special cele progresive, pentru care insa ar trebui sa ai si o ciclistica pe masura. ptr ciclistica originala, pui modelul de baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 mda poti argumenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Are cineva un manual de srad 600 din '98? id meu: mariusipreda Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Are cineva un manual de srad 600 din '98? id meu: mariusipreda Va multumesc Am eu si manual de intretinere original si cartea service pdf, daca vrei ti le imprumut ca doar ne cunoastem Da un tel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Am eu si manual de intretinere original si cartea service pdf, daca vrei ti le imprumut ca doar ne cunoastem Da un tel ! Salut! As avea si eu nevoie de cartea service pdf daca se poate.Manualul il am de pe net, insa ceva de service nu am gasit inca.Daca ai putea sa trimiti pe mail as ramane dator de cinste!Adresa mea este scara_211084@yahoo.com. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
backshadow19 Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 salutare tuturor ma poate ajuta cineva cu bratzul+scaritza spate pentru gsx-r 1000k4,partea stanga multzumesc anticipat.0744567584 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedala Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Salut.Cine ma poate ajuta si pe mine cu un set de cauciucuri pentru identificare rar ca am fost respins din cauza cauciucurilor.Am un SRAD de 750 din 97 si am nevoie de 120/70 zr 17 fata si 190/50 zr 17 spate. Nu am bani sa le cumpar ca altfel le luam de mult.Nu conteaza daca sunt uzate, sa respecte marimile din carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 mi se pare ciudat ca pe spate ai cauciuc de 190. esti sigur ca nu e de 180/55?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 eu am 750 din 98 si tot 190 e pe spate te-as ajuta eu dar din pcate motorul este la Slatina pe perioada de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedala Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 mi se pare ciudat ca pe spate ai cauciuc de 190. esti sigur ca nu e de 180/55?? Sigur e 190 pe spate.Asa mi-a scris ala pe foaia de la rar cand m-a respins.Mi-a spus sa vin cu 190 pe spate.Pe fata cica am un cauciuc care are indicele de viteza mai mic decat viteza maxima a motocicletei si tre sa il schimb si pe ala.Din motive pur financiare momentan nu imi permit sa imi cumpar un set de cauciucuri.Daca cineva ma poate imprumuta cu un set raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Salut, va cer si eu parerea in legatura cu srad '98. vreau sa imi iau unul cat de curand si inca nu sunt convins. am incercat sa citesc topicul asta, dar nu am gasit ce imi trebuie. va rog, vreau doar 2-3 pareri despre el.. ce probleme apar cel mai frecvent (lasand la o parte consumabilele si etc.) de ce ar trebui sa ma feresc.. orice informatie este utila multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Sigur e 190 pe spate.Asa mi-a scris ala pe foaia de la rar cand m-a respins.Mi-a spus sa vin cu 190 pe spate.Pe fata cica am un cauciuc care are indicele de viteza mai mic decat viteza maxima a motocicletei si tre sa il schimb si pe ala.Din motive pur financiare momentan nu imi permit sa imi cumpar un set de cauciucuri.Daca cineva ma poate imprumuta cu un set raman dator La SRAD-ul de 750 janta spate e mai lata decat la cel de 600.E diferenta de 0.5 si atunci automat si cauciucul e mai lat. E nasol ca sunt astia la RAR asa exigenti, eu la identificare am scapat in 10 min.Au facut poze la serii (motor+cadru ) si o poza motocicletei, si gata.Am inteles ca difera de la judet la judet, iar in Bucuresti am inteles ca sunt cei mai exigenti (probabil asteapta spaga )... Bafta si toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Salut!! Pentru cine are Suzuki Gsx-r 600 2004 cumparata din reprezentanta. Am nevoie de owner's manual , nu manualul de service. Cine poate sa ma ajute? Fac o copie si il dau inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Salut, va cer si eu parerea in legatura cu srad '98. vreau sa imi iau unul cat de curand si inca nu sunt convins. am incercat sa citesc topicul asta, dar nu am gasit ce imi trebuie. va rog, vreau doar 2-3 pareri despre el.. ce probleme apar cel mai frecvent (lasand la o parte consumabilele si etc.) de ce ar trebui sa ma feresc.. orice informatie este utila multumesc fara sa se supere proprietarii de astfel de model, parerea mea e ca mai urat de cum l'au facut nu se putea, dar e vorba de gusturi, deci nu se discuta prea mult. ps. pai daca are canal de 6" atunci da, guma potrivita e cea de 190. credeam ca monteaza janta de 5,5" ca si sora mai mica (600) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 (editat) Cine ma poate ajuta cu un melc ambreiaj...nu stiu daca chiar asa ii zice dar pun niste poze ca sa va dati seama. Il vreau nou, nu sh. Pentru GSX R600 din '97 Editat Noiembrie 18, 2007 de Bogdan_dbm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedala Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Cine ma poate ajuta cu un melc ambreiaj...nu stiu daca chiar asa ii zice dar pun niste poze ca sa va dati seama. Il vreau nou, nu sh. Pentru GSX R600 din '97 Imi poate spune si mie cineva cum fac sa scot cablul de ambreiaj din cutie, ca nu pot sa imi dau seama.Moto Gsx R 750 din '97 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Imi poate spune si mie cineva cum fac sa scot cablul de ambreiaj din cutie, ca nu pot sa imi dau seama.Moto Gsx R 750 din '97 Nu ma picep la mecanica...mie mi-au desafcut-o niste baieti care se ocupa cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 O poza draguta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 veniti la arc, copii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinionunebun Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 (editat) Arunca-ti o privire pe aici pt piese http://www.pieces-suzuki.com/E o reprezentanta Suzuki ca ori care alta in Franta(langa Lorient) dar cu site internet- nu stiu la cat ar reveni costurile de posta pana in Romania dar deja poti avea o idee despre piese si cost. Intru des pe acolo ca sa vad cum sunt facute unele modele. Daca nu stiu unul american(dar nu mai eftin) http://www.bikebandit.com/oem-parts. Salut Editat Noiembrie 22, 2007 de pinionunebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Arunca-ti o privire pe aici pt piese http://www.pieces-suzuki.com/E o reprezentanta Suzuki in Franta, langa Lorient - nu stiu la cat ar reveni costurile de posta pana in Romania dar deja poti avea o edee despre piese si cost. Mersi pentru site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinionunebun Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Iara manuale de reparatie sunt pe aici http://www.blackbears.ru/index_en.php?get=manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Stiu ca nu e sectiune de vanzare,dar poate auziti pe prieteni de ai vostri ca i-ar interesa motoreta mea.O vand cu 3100E,este fabricatie sf anului 99,si km reali 27.000.Accept orice test,nu se poate reprosa nimik.Am pus-o si aici,ptr ca stiu ca iubiti si sunteti fan Suzuki.Va multumesc frumos:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate