Vizitator little wayne Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Salutare tuturor, Sunt nou pe aici, am un Sukuzi Gsxr 600 k5 de cateva luni. Inainte de a incepe sezonul, se pare ca e nevoie sa repar putin pe la el. Ideea este ca imi tremura moto cand puneam frana fata, am desfacut cu mecanicul furca fata si am constatat ca sunt ovalizate putin discurile. Am citit cam 300 de pagini din forumul acesta mai demult si tin minte ca era pe undeva un top al discurilor de frana si al placutelor, dar nu l-am mai gasit si de aceea postez. Asadar v-as ruga daca imi puteti spune: a.un top al discurilor fata frana b.un top al placutelor de frana - eventual si o persoana/firma de unde as putea achizitiona aceste produse. c.De asemenea, un telescop curgea. L-am desfacut si mecanicul mi-a spus sa imi cumpar cuzinetii si semeringurile de ulei pentru ambele telescoape. exista ceva kit sau le cumpar separat? Cu consideratie, astept raspunsurile voastre, daca puteti sa imi oferiti informatii. Va multumesc si sper sa ne vedem pe la intalniri Sasa Discurile se pot indrepta fara probleme, cat despre placute EBC sau carbon lorraine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sashax Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 domne, tu ai stick bomb pe motoreta sau ma inseala ochiul ? Ai putea spune si asa, e un fel de camouflage, dar are efectul invers, sare in ochi . Asa l-am luat, mi-a intrat usor in sange ciudatenia lui . Discurile se pot indrepta fara probleme, cat despre placute EBC sau carbon lorraine sa le alezeze un strungar sau sa le indrepte cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Nu se alezeaza,se indreapta.vad ca ai trecut un oras din vest la profil,incearca sa obtii informatii de la cei din timisoara unde se pot indrepta discurile Si eu le-am indreptat,au fost lovite intentionat... mesterul locuieste in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sme_memo Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Salut! O problema am si eu la un k6 de 600, eroare C41. Parerile mecanicilor au fst impartite dar nici unul nu a stiu sa-mi zica ce si cum, nu vreau sa schimb piesa cu piesa pana ii dau de cap. Apelez la voi si la experienta voastra. Multumesc. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Salut! O problema am si eu la un k6 de 600, eroare C41. Parerile mecanicilor au fst impartite dar nici unul nu a stiu sa-mi zica ce si cum, nu vreau sa schimb piesa cu piesa pana ii dau de cap. Apelez la voi si la experienta voastra. Multumesc. Respect! Releul de la pompa este problema ta. Dar daca ai facut diagnoza pe calculator ce cod ti-a dat: P0230H sau P0230 L? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 nu incepe sa faci teste cu placutele de frana pe banii tai ,cumpara ceva ce se pupa cu discurile de pe k4-k5 si sunt geniale carbon lorraine xbk5 sunt placutele am incercat brembo,nisin,tokito, ca xbk5 pe k5 nu a tinut nimic sunt extraordinare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sme_memo Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 (editat) Releul de la pompa este problema ta. Dar daca ai facut diagnoza pe calculator ce cod ti-a dat: P0230H sau P0230 L? Sa fiu sincer, chiar nu stiu. Multumesc de raspuns insa ca un necunoscator te intreb care este diferenta intre cele doua coduri? si la ce fac referire. Respect. Editat Martie 25, 2013 de sme_memo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sashax Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 nu incepe sa faci teste cu placutele de frana pe banii tai ,cumpara ceva ce se pupa cu discurile de pe k4-k5 si sunt geniale carbon lorraine xbk5 sunt placutele am incercat brembo,nisin,tokito, ca xbk5 pe k5 nu a tinut nimic sunt extraordinare! mersi mult, cmd. o sa ma uit prin tm, sper sa gasesc, daca nu pe aici pe forum gasesc pe cineva care trimite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 sunt foarte multi care distribuie asa ceva ,vb cu Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 mersi mult, cmd. o sa ma uit prin tm, sper sa gasesc, daca nu pe aici pe forum gasesc pe cineva care trimite? motodiscount,are preturi mult mai bune decat concurenta.Eu am cumparat A3+ cu 125roni setul,pe unde am intrebat imi cereau 150-160 roni pe set.Am preferat a3+ ca nu ma dau tare,pentru strada A3 sunt recomandate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sashax Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Imi place colectivul, sunteti saritori, prompti, informati. M-ati ajutat in alegerea variantelor de consumabile, chiar acum fac comanda pe motodiscount. Imi pare mie rau ca trebuie sa bag atatia bani din prima, poate (sigur) era mai bine sa fi mers cu un "maistor" cand am cumparat jucaria, sa imi spuna exact ce bube are, dar am fost impulsiv. Ca o paranteza, exista cumva o scula speciala de instalat semeringurile de ulei sau se instaleaza "normal", cu scule din dotare? O zi faina va doresc, asfalt uscat nu spun, ca ninge.. amstaff, cmd, little wayne, dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) Cu placere Editat Martie 26, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Ca o paranteza, exista cumva o scula speciala de instalat semeringurile de ulei sau se Instaleaza... ...cu doua mainile pe care le avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Sa fiu sincer, chiar nu stiu. Multumesc de raspuns insa ca un necunoscator te intreb care este diferenta intre cele doua coduri? si la ce fac referire. Respect. Aici ai diferentele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinel2009 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Pe ce trebe sa pun aparatul de masura ca sa verific in ce stare mi releul de incarcare?? Pe continuitate si atunci imi da valorile?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sme_memo Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Aici ai diferentele: Multumesc de ajutor!! Totusi este cineva pe aici care se impiedica de un releu de pompa?? Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Pe ce trebe sa pun aparatul de masura ca sa verific in ce stare mi releul de incarcare?? Pe continuitate si atunci imi da valorile?? pe V si vezi ce voltaj ai.tre sa fie peste 13,5v si sa nu depaseasca 14.8. daca e sub 13 nu incarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galla Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Ce operatii de intretinere , revizie , mentenanta le faceti motocicletelor dupa iernare? Ty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Ce operatii de intretinere , revizie , mentenanta le faceti motocicletelor dupa iernare? Tye Dupa iarna nu ar trebui sa faci nici o operatie de intretinere..doar o presiune de anvelope si la drum! Asta presupune ca in toamna motorul a fost bagat la iernat cu toate lucrarile la timp executate..schimb ulei,antigel,probleme tehnice rezolvate etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galla Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Dupa iarna nu ar trebui sa faci nici o operatie de intretinere..doar o presiune de anvelope si la drum! Asta presupune ca in toamna motorul a fost bagat la iernat cu toate lucrarile la timp executate..schimb ulei,antigel,probleme tehnice rezolvate etc.. Ma gandeam ca ar mai fi ceva inafara de schimb ulei , filtru , placute. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Ma gandeam ca ar mai fi ceva inafara de schimb ulei , filtru , placute. Multumesc ! daca te plictisesti schimba lichidul de racire,antigelul sa fie d'ala roz combinat cu apa distilata in proportie de 50% preventiv poti schimba si lichidul de frana..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Salut la toti ! Ma alaturi si eu forumului ca sa va cer ajutorul sa gasesc un motor complet de SRAD de 750cmc din 1997 pe carburator. Daca stie cineva de vanzare va rog sa-mi dati un PM sau un telefon: 0745358511. Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucaemanuel Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Mai am cateva piese de k1 750 2 furci cu juguri carena fata ram air 2 airbox contact 1 buc.galerii 1 buc cutie viteze 1 electromotor 1 bendix 1 buc instalatie electrica cu toti senzorii 1 buc bord(50k km) 1 buc aripa fata 2 seturi etrieri fata (1 set cu placute noi) oglinzi originale 1 buc rezervor putin indoit 1 buc comanda stanga 1 buc releu incarcare Relatii la 0755397547 luca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Mai am cateva piese de k1 750 2 furci cu juguri carena fata ram air 2 airbox contact 1 buc.galerii 1 buc cutie viteze 1 electromotor 1 bendix 1 buc instalatie electrica cu toti senzorii 1 buc bord(50k km) 1 buc aripa fata 2 seturi etrieri fata (1 set cu placute noi) oglinzi originale 1 buc rezervor putin indoit 1 buc comanda stanga 1 buc releu incarcare Relatii la 0755397547 luca dar capacul de la sigurante il mai ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucaemanuel Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 lasa-mi un nr de telefon si daca-l gasesc pe al doilea te cauta..nu vreau sa decompletez instalatia.Orium, trebuie sa-mi fi ramas de la instalatia cea veche, rezolvam noi cumva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate