o_OwNz Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Are cineva de vanzare hotbodies pentru k6 k7? ty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spacezerg Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Salut, Daca va intereseaza cateva piese de suzuki GSX R 1000 K9: Monopost negru 40 € Monopost albastru 40€ sea 50 € baterie originala sigilata 70 € suport numar universal 15 € Mai e si trusa de scule originala si nefolosita de K9 - 20 € Alte piese mai gasiti aici: /index.php?/topic/698810-foaie-pinion-originiale-nefolosite-suzuki-gsx-r-1000-k9/ /index.php?/topic/692681-scarite-pilot-suzuki-gsx-r-1000-2009-k9/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Salut, Daca va intereseaza cateva piese de suzuki GSX R 1000 K9: k9 1000 ? as da o bere sa fac un drive test cu asa ceva cred ca este tun motocicleta. cate kg are ? cati cai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_mot Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 @saian amortizorul de ghidon se potriveste pe un SRAD? Sau e pentru sau de la K5-ul tau? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 vand filtru aer bmc gsxr 1000 k7 k8 150 ron , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 @saian amortizorul de ghidon se potriveste pe un SRAD? Sau e pentru sau de la K5-ul tau? Multumesc. din cate stiu se potriveste la toate modelele pana in 2007 dar ca sa fi sigur se poate proba fara nici o obligatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_mot Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 @saian OK. Lasa-mi pe PM numarul tau de telefon, si o locatie unde ne-am putea vedea. In principiu sambata sau duminica (dar cel mai sigur sambata). Am vrut sa iti trimit eu PM dar zicea ceva cum ca nu poti primi mesaje. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 @saian OK. Lasa-mi pe PM numarul tau de telefon, si o locatie unde ne-am putea vedea. In principiu sambata sau duminica (dar cel mai sigur sambata). Am vrut sa iti trimit eu PM dar zicea ceva cum ca nu poti primi mesaje. Multumesc. ai PM, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 @ nea saian: las-o dreaqu mai usor ca iti faci tatuaj cu biciclist... sa nu iti vina vreo idee cu carutza cu sase cai frumosi ca e nasol.... acu pe bune, cu cat erai sarit de suta, aproximativ asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 @ nea saian: las-o dreaqu mai usor ca iti faci tatuaj cu biciclist... sa nu iti vina vreo idee cu carutza cu sase cai frumosi ca e nasol.... acu pe bune, cu cat erai sarit de suta, aproximativ asa? bre nu inteleg nimic,pe cuvant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 gata,te-au depistat Andrei,tu erai !) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Salut, sunt in cautarea unui amortizor fata dreapta pentru un Suzuki gsx-r 600 din 1999 , daca are cineva ( la un pret rezonabil ) , va rog un raspuns pe PM sau la tel 0723525400 . multumesc si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 salut am si eu o intrebare ce ziceti sa imi vopsesc carenele sau sa mi le foliez? am un gsx-r din 97 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Ieri am verificat ceva la roata spate si am fortat axul la montare,drept urmare s-a phutut filetul Acum caut axul rotii spate cu tot cu piulita,astept oferte pe om,neavand chef sa baf catli sau alte tampenii ca sa pot strange piulita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 am si eu o intrebare ... am un Gsx-r din 97 si cand este in treapta 1 daca trag maxim de ghidon stanga incepe sa bata ceva oare de la ce??? si nu face tot timpul asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Ce lungime are axul 34 sau 32 cm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Ce lungime are axul 34 sau 32 cm? Nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Ieri am verificat ceva la roata spate si am fortat axul la montare,drept urmare s-a phutut filetul Acum caut axul rotii spate cu tot cu piulita,astept oferte pe om,neavand chef sa baf catli sau alte tampenii ca sa pot strange piulita Refa filetul si pune-i alta piulita...nu trebuie sa cumperi tot axul din cauza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Nu stiu unde tre' sa ma duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 vand pompa de benzina pt suzuki gsx-r 750 k1! 100lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Nu stiu unde tre' sa ma duc La orice nea` de la tine din oras care au seturi de taroduri si filiere .... sau la un alt nea` care lucreaza la strung ... iti va face filetul acolo, eventual are el material pentru a fabrica o piulita ... E usor, numai ca iti trebe persoana care sa te ajute. Multa bafta in rezolvarea problemei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Partea frumoasa e ca nu cunosc nici un mester,il stiu doar pe sirius da' nu pot sa lipsesc de la scarbici ca imi i-a juma de zii sa ajung la el si retur, si nu am unde sa las mobra pe stander,deaia vreau sa cumpar ax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Salut, Pe unde gasesc un senzor de vitezomentru pentru un gixxer 2001? tot bordul si luminile merg numai ca la viteza imi arata 0... Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wippy Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 salutare,caut si eu o toba sport pt un suzuki gsxr 750 k1,eventual astep un pm ,stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Salut, Pe unde gasesc un senzor de vitezomentru pentru un gixxer 2001? tot bordul si luminile merg numai ca la viteza imi arata 0... Stima. Am da' nu vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate