kuklux Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 salut...gsx-r 1000 k2 cateva pareri, impresii, sugestii pls..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 e marfa frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuklux Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) e marfa frate! m-ai lamurit...eu ma gandeam la cateva pareri de genu...tinuta de drum...fiabilitate..probleme specifice....chestii dastea...iti dai seama ca daca nu era "marfa" nu mai intrebam... PS: cineva care a avut sau are.... Editat Iunie 22, 2009 de kuklux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Ok, cu scuzele de rigoare pentru intarziere (mai ales celor la care le-am promis termene mai scurte), m-am apucat de aripioara pentru roata spate. Am primit destul de tarziu materialele, ca altfel ma apucam mai repede, si mi-o fost si groaza sa renunt la motor pentru cateva zile Sper sa reusesc s-o termin pana la sfarsitul saptamanii si sa fac cateva poze cu ea montata si vopsita. @metoxil, la fel, scuze ca te-am facut sa astepti, da la tine era un pic mai complicat fara ceva ceara care am primit-o abia aseara tarziu, da tot raul spre bine, in 2 zile tre sa fie gata. (fara ceara trebuia sa-mi caut si eu carena dupa aia, ca ramanea matrita prinsda de carena ) O sa mai revin si maine dimineata cu poze, in functie de progrese P.S. asa-i de naspa sa ramana motorul in garaj.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 @radu: stai linistit man ca nu e asa mare graba, merci oricum ca te ocupi @kuklux: avand in vedere ca e forumul de gsxr ma gandesc ca oricum parerile sunt un pic subiective... dar stie oricine ca suzuki e mai tare ca yamaha ...numai honda e honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 @radu: stai linistit man ca nu e asa mare graba, merci oricum ca te ocupi @kuklux: avand in vedere ca e forumul de gsxr ma gandesc ca oricum parerile sunt un pic subiective... dar stie oricine ca suzuki e mai tare ca yamaha ...numai honda e honda honda e honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuklux Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 @radu: stai linistit man ca nu e asa mare graba, merci oricum ca te ocupi @kuklux: avand in vedere ca e forumul de gsxr ma gandesc ca oricum parerile sunt un pic subiective... dar stie oricine ca suzuki e mai tare ca yamaha ...numai honda e honda sper sa fie adevarat ce zici...scap de yamaha si ma bag si eu in clubul gsxristilor .. sper sa nu regret....dar nu cred...oricum o sa fie alta motoreta ....de la "fasnetu" r6 la "fiara" de 1000 e diferenta clar.... ne vdm pe strazi...mai nasol e ca nu prea am vazut in bucuresti gsxr 1000 k2....as vrea sa arunc o privire pana sa ma duc sa-l iau pe cel gasit tocmai in timisoara...cineva care are si se poate rupe cateva minute mi-ar fi de ajutor...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 un mic up-date la progresul lucrarii Va suferi inca modificari la forma, da eram tare curios aseara asa in mare cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) un mic up-date la progresul lucrariiVa suferi inca modificari la forma, da eram tare curios aseara asa in mare cum arata asteptam forma finala. cred ca ar mai trebui si putin scurtata sa arate mai ridicata din spate, asha lunga pe roata arata cam ca la bicicleta.... e o idee ..... tu esti maestrul Editat Iunie 24, 2009 de c3h2o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 pai va fi scurtata cu vreo 10-15 cm si va avea un profil putin ascutit azi sper, daca merge totul bine in poza de azi nu e nici macar matrita, trebuie finisata, apoi iau matrita si apoi de abia o sa torn produsul finit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 da,da mai scurta putin are cineva unde gasesc si eu un parbriz double bubble pentru un gsxr k3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 am vazut mai demult in bucuresti la razoare 150 de euro daca imi aduc bine aminte ...... io sper sa-l primesc cadou de ziua mea ! apropo ... site cineva cam cat m-ar costa ambreiajul ? evantual site-uri cu preturi mai bune de unde l-as putea comanda. multam fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forro_m Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 salut, cumpar cadru codita gsxr 750, 2001 daca are cineva sa-mi scrie sau sa ma sune la 0721522633 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) apropo ... site cineva cam cat m-ar costa ambreiajul ?evantual site-uri cu preturi mai bune de unde l-as putea comanda. multam fain ! Eu am dat anul trecut 90 EUR, comandat de pe piesemoto.ro Editat Iunie 29, 2009 de jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Salutare, Stie careva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare?: Daca am pus prea mult ulei, am vrut sa completez si mi-a "scapat" cam mult, mai exact mult peste limita superioara, se poate intampla ceva ce poate sa afecteze buna functionare a motorului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Salutare,Stie careva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare?: Daca am pus prea mult ulei, am vrut sa completez si mi-a "scapat" cam mult, mai exact mult peste limita superioara, se poate intampla ceva ce poate sa afecteze buna functionare a motorului? Stiu ca nu este bine...dar nu sunt sigur de ce . Cred ca are ceva de a face cu niste simeringuri care nu o sa se simta prea bine. Prea mult ulei inseamna k nu prea are loc de expansiune cand se incalzeste si poate inunda camera de ardere si o sa il scoti afara pe teava de esapament. Uite aici ceva in engleza despre http://en.allexperts.com/q/Motorcycle-Repa...ki-Hayabusa.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 pt a scoate ulei nu e nevoie sa desfaci carena ..... cel putin la k7 .....oricum ar fi .... pierdeti 5 min si coate uleiul in surplus ! ! ( arzi mai bine gazul stiind ca motorul e ok , nu ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floppy off-road Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Eu vreau sa vand motorul meu pt ca vreau sa-mi iau un gsx r de 750 din 2000 sau 2001.Eu am unu de 750 din 91 si tot un gsx r vreau sa-mi iau pt ca imi plac la nebunie gixxerurile.Daca ar fi sa aleg intre un gsx r de 750 srad din 2000 si un gsx r 750 normal tot din 2000 pe care sa il aleg?Ajutati-ma fratilor ca nu stiu ce sa fac.Mersi mult de tot. ITI DAU EU UN GSXR 750 2001 LA SCHIMB DACA DAI CEVA DIFERENTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Stiu ca nu este bine...dar nu sunt sigur de ce . Cred ca are ceva de a face cu niste simeringuri care nu o sa se simta prea bine. Prea mult ulei inseamna k nu prea are loc de expansiune cand se incalzeste si poate inunda camera de ardere si o sa il scoti afara pe teava de esapament.Uite aici ceva in engleza despre http://en.allexperts.com/q/Motorcycle-Repa...ki-Hayabusa.htm Merci, mai bine il scot cumva..merci si suzukilifeandanger! Editat Iunie 30, 2009 de SNOWMAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Merci, mai bine il scot cumva..merci si suzukilifeandanger! Cel mai simplu in scoti cu o seringa mare, la care in loc de ac pui o bucata de ventil de bicicleta sau plasticul de pe un cablu electric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Cel mai simplu in scoti cu o seringa mare, la care in loc de ac pui o bucata de ventil de bicicleta sau plasticul de pe un cablu electric la asta m-am gandit si eu cand am spus "cumva" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 la asta m-am gandit si eu cand am spus "cumva" de ce nu incerci sa desfaci putin surubul de scurgere de la baia de ulei,nu-l desfaci de tot asa sa picure putin,il inchizi te uiti la nivel daca trebuie mai lasi sa curga putin pana ajunge unde vrei tu. ,zic si eu ceva,poate nu e bine dar eu asa asi incerca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Stie cineva de unde se regleaza farurile la SRAD? Imi bat prea jos... Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Stie cineva de unde se regleaza farurile la SRAD? Imi bat prea jos...Multumesc anticipat! vezi ca sunt 2 chesti in partea dreapta la far cum stai pr motor.....unul regleaza in orizontal unul in vertical .....cu surubelnita pac pac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 vezi ca sunt 2 chesti in partea dreapta la far cum stai pr motor.....unul regleaza in orizontal unul in vertical .....cu surubelnitapac pac! Ok. Multumesc! Se regleaza din acelasi loc pentru ambele faze sau din dreapta la lunga si din stanga la scurta? Sper sa ma descurc. Multumesc de indicatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate