1n$4n3 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 "Pasiunea lui Radu Pietreanu de la "Vacanta Mare" pentru motoare este una cat se poate de costistitoare. Si cand spunem acest lucru nu ne referim neaparat la banii investiti, cat la accidentele pe care le-a suferit de cand a intrat in randul motociclistilor. Dupa ce era sa fie decapitat de o sarma care traversa soseaua la nivelul vehiculelor si si-a rupt un picior in urma cu mai bine de un an, ca urmare a unui incident rutier petrecut in zona de nord a Capitalei, umoristul a mai avut o cumpana chiar in ziua de Paste. Aflat pe motorul sau, Pietreanu a fost izbit in plin de un automobil Volkswagen Passat, care a taiat neregulamentar intersectia de la padurea Baneasa, patrunzand pe contrasens. In urma impactului, comicul a fost trantit la pamant, iar motorul sau a fost serios avariat. Cu toate ca era sa fie omorat de soferita neatenta, membrul trupei "Vacanta Mare" nu si-a pierdut cumpatul si nu s-a certat cu respectiva. "Nu i-am mai zis nimic ca era si Sfanta zi de Paste. I-am multumit lui Dumnezeu ca am scapat cu bine, ca fierul se repara. Cat despre accidente, ce sa zic, sunt normale pentru un motociclist. De altfel, se stie ca sunt doua categorii: motociclisti care au cazut si cei care vor cadea", ne-a declarat vedeta." http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-inter...meie-98131.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 sa speram ca macar a ramas fara permis..dar park nici asta nu e mare smecherie, peste 1-3 luni si l ia inapoi. Era ceva sa fi fost nevoie sa mai dea odata scoala ..poate asa se gandeste mai bine data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ce aspect de facatura are intamplarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 da ma ..ai zis o ..aia e, vroia sa si faca reclama )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
La2ul1 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 iar...cu comm aiurea...unde e nenea la s zica ce capacitate avea moto si cn a gresit , dupa pererea sa... Sa punem mana de la mana , sa ii reparam moto omului?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 S-a lasat de braconaj si s-a apucat de motociclism? Ii place andrenalina, se pare. Mesaj completat iar...cu comm aiurea...unde e nenea la s zica ce capacitate avea moto si cn a gresit , dupa pererea sa... Sa punem mana de la mana , sa ii reparam moto omului?? Bai zeule, trebuie sa punem mana de la mana sa te trimitem la o scoala sa inveti sa scrii ca omul, nu ca maimuta pe mIRC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Acu cine stie ce "izbit in plin" o fi si pentru jurnalizdele lu peste de la reviste d-astea. Ce pot sa zic...? A intrat insusi omu' pe forum la accidentul trecut (ala de care zice in articol ca a avut piciorul in ghips) si tot s-au apucat vreo 1-2 sau cati or fi fost, sa zica tampenii si balacareli p-aici... asta in conditiile in care a fost cel putin decent in raspunsuri si explicatii (parerea mea). Asa ca nu va asteptati la alte detalii... LE: Dupa poze, tuta a vrut sa faca un stanga, dar a facut-o intrand direct pe contrasens mai intai, nu pe banda care trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
La2ul1 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Fara sa fiu ca ceilalti...bai Hadriane ..ca am mancat o litera si am folosit niste prescurtari trebuie sa ma apuc de scoala din nou? ) exact ce ziceam...apare lumea...apare tiganeala de bucharest [nu generalizez,sper ca stiti...dar exista o gloata,desii nu sunt 'bikeri' destul sa recunoasca]...si abereaza de la topic. Zi tu ma...ce rost are sa te iei de zei,asta daca nu sunt prea indraznet? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsm Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Bai baiatule, scoala`i scoala!!! O arzi aiurea! NU exista mancat de litere sau alte prostii, astea`s doar scuze penibile. Stii sau nu a scrie in limba materna si gata. Mai rau faci daca o arziu aiurea. Iar cu tiganeala din Bucharest? uhm...stii...ce zici...vii sa te plimb gratis cu metrou` pt. prima data in viata ta? Vezi`ti mai bine de porumbu` ala de iti bate in geam...(discriminezi...o fac sho fara jena...sau cum era..daca taceai filozoaf ramaneai) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Dar ce motor era ca pare un kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Zx 12-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 nu e membru pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happyriders Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 de ce " facut praf"??? o ok omu , dupa cum se vede in poze! bine ca nu a fost mai grav ! Bafta RADU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Nu sunt fan Radu Pietreanu, dimpotriva (Vacanta Mare mi se pare o infectie "umoristica" - si asta ca sa fiu bland in exprimare), dar nu ma pot abtine sa nu constat ca daca omul nu era cunoscut, toti de pe forum sareau de c...r in sus cu renumitul text "moarte conservarilor", "la cratita, nu la covrig!" etc. Fiind cunoscut... ba ca poate-i o facatura, ba ca nu-sh-ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpanosul Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Prin padurea Bradului (aici se citeste Baneasa) Plange mama Radului, Da-te Radule barbat, C'ai scapat nevatamat, Radu mamii Radule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Nu sînt Âşi n-am fost fan "Vacanța Mare", dar Radu e un băiat fain. Cei care-l cunosc pot să confirme. Îmi pare rău să aud de incidentul lui. Bine că n-a fost mai rău. Se pare că Âşi ghinionul îl urmăreÂşte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route`66 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Ce dracu are profesia omului cu pasiunea pt motoare? Ce va tot dati rotunzi atat de parca ati fi cel putin inventatorii motociclismului? Sunteti niste papagali care va bagati aiurea in seama si va bucurati de necazul unuia sau altuia aruncand comentarii rautacioase. Ati fi vrut probabil sa dati RIP-uri la ora asta si va ofticati ca nu e cazul? HAI SICTIR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happyriders Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Prin padurea Bradului (aici se citeste Baneasa)Plange mama Radului, Da-te Radule barbat, C'ai scapat nevatamat, Radu mamii Radule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Pe Radu Pietreanu l-am vazut acum cativa ani in Vama Veche, imbracat in echipament pe caldurile de la mare. Deduc de aici ca nu este un motociclist incepator, cu atat mai putin teribilist. Motocicleta nu este nici pe departe facuta praf, deci nu avea viteza. ... Uitandu-ma la serialul "Vacanta Mare", nu m-as fi gandit ca Leana si Costel sunt motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 pai sa vina amicul garcea sa-i dea cu pulanul in cap la rapandula aia cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Am stat de cateva ori de vorba cu d-l Radu si pe la Arc si prin alte locuri. Mi se pare un motociclist cu capul pe umeri, mereu echipat, care merge safe. Este la fel de pasionat ca si noi, un om normal si foarte placut atunci cand stai de povesti cu el. Ce-i drept, n-am putut sa imi stapanesc rasul cand l-am vazut prima data pe motor, neputand sa nu mi-l imaginez pe Costel calare pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 un super tip si merge mai normal decat multi dupa aici bine ca a scapat bv lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Am stat de cateva ori de vorba cu d-l Radu si pe la Arc si prin alte locuri. Mi se pare un motociclist cu capul pe umeri, mereu echipat, care merge safe. Este la fel de pasionat ca si noi, un om normal si foarte placut atunci cand stai de povesti cu el. Ce-i drept, n-am putut sa imi stapanesc rasul cand l-am vazut prima data pe motor, neputand sa nu mi-l imaginez pe Costel calare pe mobra Costel pe Mobra... Dar s-o vezi pe Leana Harleyista... ... Astia doi sunt mai motociclisti decat multi dintre noi. Editat Aprilie 7, 2010 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Nu stiu de ce, dar ma asteptam sa aiba chopper, nu vitezana. Bravo lui ca purta echipament ... ce-ar mai fi sarit unii p-aici daca nu avea echipament. Sunt convins ca ar fi injurat-o pe aia, dar faptul ca e persoana publica l-a facut sa se abtina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 eu o bateam Mesaj completat imi vine sai omor pe astia care nu respecta regulile macar acolo cat sa nu te omoare ,daia e frumos in italia. Mesaj completat Costel pe Mobra... Dar s-o vezi pe Leana Harleyista... ... Astia doi sunt mai motociclisti decat multi dintre noi. De la ea am luat eu cbr de 125 care l-am avut inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate