crispus Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 PS: daca vinzi SV-ul, i-mi vinzi inapoi topcase-ul? ma duc si eu dupa el In cazul in care vand topcase-ul, esti primul pe lista . eu am arcurile originale , daca te intere. Din fericire pentru mine, data asta nu trebuiesc schimbate, au 320 si ceva de mm, iar limita service este de 308. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 am rezolvat-o si cu ventilatorul...era o tabla indoita care nu permitea elicei sa se invarta. s-a rezolvat, acum stau linistita. ne vedem duminica!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 pentru cei care s-au jucat la carburatoare, care este surubul de reglaj al aerului? si cum functioneaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 eu m-am jucat cu carburatia si iti dau un sfat: daca nu stii aia, du-l la un mecanic BUN!!! daca sucesti carburatia cum nu trebuie, apar probleme. consum mai mare, putere mai mica, fiabilitate redusa. nu te juca cu alea ca par simple dar am unul desfacut 100% aici pe masa. nu e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 foarte buna intrebarea, eu din ce am vazut prin manual este un surubel care trebuie strans si apoi desfacut nu stiu cate ture dar din cate am inteles ala are legatura cu benzina si nu cu aeru so cei care stiti poate postati si o poza cu ceva detalii sau incercuit pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) foarte buna intrebarea, eu din ce am vazut prin manual este un surubel care trebuie strans si apoi desfacut nu stiu cate ture dar din cate am inteles ala are legatura cu benzina si nu cu aeru so cei care stiti poate postati si o poza cu ceva detalii sau incercuit pe acolo Aici sunt cateva informatii. Din cate am inteles eu, "cumva" trebuie sa reglezi amestecul de carburant: proportia dintre aer si carburant care din cate zice acolo se poate face prin vreo 3 metode: * cel mai mare relanti: setezi initial 1300 rpm, si apoi reglezi amestecul astfel incat sa obtii cel mai mare relanti; * cea mai mare depresiune: se masoara ca la sincronizare vacuumul, si iarasi se regleaza amestecul pana obtii cel mai mare vacuum; * colortune Si eu trebuie sa fac operatia asta, sper sa reusesc week-endul asta, daca nu, saptamana viitoare. Mi-am luat deja 2 vacuumetre -1/0 bar, dar mi se par cam imprecise (clasa de precizie e 2.5%, ca alea de 1.6 veneau in 2 saptamani). Dupa ce le vad ce fac pe motor ma mai pronunt. Deocamdata sunt inca la furca fata. Astept sa-mi vina protectiile/semeringurile/? pentru praf. Cum pot masura 491 ml? Cum ma asigur ca in furca ajung exact 491? Ca eu pot pune de ex intr-un vas 500 ml si sa scot cu o seringa 9, dar poate cativa ml raman pe peretii vasului... Editat Iulie 17, 2009 de crispus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 chiar atat de precis nu trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Aici sunt cateva informatii. Din cate am inteles eu, "cumva" trebuie sa reglezi amestecul de carburant: proportia dintre aer si carburant care din cate zice acolo se poate face prin vreo 3 metode: * cel mai mare relanti: setezi initial 1300 rpm, si apoi reglezi amestecul astfel incat sa obtii cel mai mare relanti; * cea mai mare depresiune: se masoara ca la sincronizare vacuumul, si iarasi se regleaza amestecul pana obtii cel mai mare vacuum; * colortune Si eu trebuie sa fac operatia asta, sper sa reusesc week-endul asta, daca nu, saptamana viitoare. Mi-am luat deja 2 vacuumetre -1/0 bar, dar mi se par cam imprecise (clasa de precizie e 2.5%, ca alea de 1.6 veneau in 2 saptamani). Dupa ce le vad ce fac pe motor ma mai pronunt. Deocamdata sunt inca la furca fata. Astept sa-mi vina protectiile/semeringurile/? pentru praf. Cum pot masura 491 ml? Cum ma asigur ca in furca ajung exact 491? Ca eu pot pune de ex intr-un vas 500 ml si sa scot cu o seringa 9, dar poate cativa ml raman pe peretii vasului... eu am masurat cu un vas gradat pentru bucatarie. oricum, cel mai important e ca nivelul sa fie la fel in ambele. nivelul l-am masurat cu rigla. in manualul de reparatie se da exact nivelul uleiului in furca, in mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 eu am pus cate un bidonas de 500 ml in ambele, cred ca e cea mai precisa metoda btw: ce ulei bagi in el? cu ce vascozitate? btw2: ce tip de antigel am nevoie in radiator si in ce proportie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 offtopic: greu ii doamne la motocicletele cu carburatoare..... mai bine computerizat totul, fara stres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 offtopic: greu ii doamne la motocicletele cu carburatoare..... mai bine computerizat totul, fara stres. lasa ca o sa ne intrebi tu cum se curata injectoarele... ...glumesc, e clar mai bine sa ai injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 btw: ce ulei bagi in el? cu ce vascozitate? Am 1l de 10w si unul de 15w. Probabil o sa-l pun pe ala de 10w. btw2: ce tip de antigel am nevoie in radiator si in ce proportie? Eu am luat gata amestecat de la vreo -25 grade... Dar nu scrie cum sa-l amesteci? De care ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 da ce firma? sintetic sau mineral? Mesaj completat Pentru cei care nu au unde sa puna bagajele fac la comanda portbagaj, foarte rezistent si foarte usor. Prinderea se face in 4 puncte, 2 - scarita de pasager, 2 - sub sa, sub manerul pasagerului. Pretul este 100 RON. Se poate face la lungime / latime dorita. Primele doua, prototipurile iss facute de taicame, khrysstian si eu.... si au iesit super prima montata pe motorul lui khrysstian: se observa rezistenta portbagajului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 suportul pt bagaje se potriveste si pe modele k3+?ms,astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 nu stiu, nu cred ca la fel vine prins scarita si manerul pasagerului ca si la modelele 99 - 2002 cu un model as putea face una, sau cu mobra la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 am disponibil un rotor pentru kilometraj cu aripioarele intregi; imi trebuie un melc de km cu totul, al meu s-a ars iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Pt cei care merg in biker's ce pct de intalnire aveti si la ce ora!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 din pacate eu nu pot sa mai ajung diseara . distractie placuta!! ne vedem data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 din pacate eu nu pot sa mai ajung diseara . distractie placuta!! ne vedem data viitoare! PACAT!! Vroiam sa=ti laud carena!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Pai mai vine cineva dupa 20:00? eu as iesi doar asa la o plimbare sa ma racoresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Pai mai vine cineva dupa 20:00? eu as iesi doar asa la o plimbare sa ma racoresc! La fel si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 pepsi:as fii si eu interesat de un suport de top case dar din pacate nu am drum prin cj sa vedem daca se potriveste...daca totusi reusesti sa faci rost de un model pt k3+ astept un semn.toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 oki, daca apare vreunu cu k3+ te anunt. ai putea sa o incerci la sv meeting 2, daca va mai fii... ca vad ca lumea greu se decide unde sa il tinem. haidati cu idei, si fac pe blog un poll pana acuma sunt variantele: 1. cheile bicaz, lacul bicaz, si zona respectiva 2. clisura dunari zona portilor de fier si/sau baile herculane 3. locul propus de redpik 4. cheile nerei / beusnita 5. transfagarasan (why not ) 6. la mare (vama veche sau si stiu eu) 7. zona nordica a tari (maramuresul sau bucovina) haidati cu propuneri pana maine si fac un poll dupa acela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Salutare , De obicei ne strangem la bikers in jurul orei 21:00. Cand e mai racoare si mai frumos. Nici in momentul asta nu sunt sigur ca ajung....dar incerc. locul propus de redpik ... Pe langa cetatea Rasnov adica Mesaj completat editez : la 21:00 sunt acolo. Cine a schimbat placutele mai recent ? stiti ceva mai ieftin ? nu imi convine sa dau 100e pe 3 seturi de placute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 lucas trw am pus pe a mea de vreo 200km franeaza bine , dar cateodata scartaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate