spiders2066 Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 elucidat! la o verificare mai atenta, senzorul a fost buba: toate patru aripioarele erau crapate, cand l-am scos afara s-au rupt complet. are cineva idee unde se poate comanda senzorul in cauza? Ia legatura cu Florin V de pe forum sar putea sa te ajute el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Sa traiti am inteles. Am gatat ) , e bine ? pai din cate vad eu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Off...mor de dorul motorului si a Romaniei, si nu-s plecat nici de 2 saptamani... ...si deja m-am plictisit si de contrazis cu expertii de pe forum Dati-mi idei de inlocuitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Ia legatura cu Florin V de pe forum sar putea sa te ajute el. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 /index.php?/topic/665429-ajutor-urgent-pentru-motopolitist-lovit-grav-in-constanta/ scuze de offtopic, m-am gandit ca sunt pe-aici oameni in masura sa ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sosolik22 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Ce nu merge din bord? nimic? Merg luminile, dar nu merg ceasurile! Scuze de intarziere! In rest moto merge superrrrr! Mai ales pentru incepatori o recomand cu mare drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Am schimbat guma pe fata si piciorusele senzorului de viteza s-au rupt - indica 0 km/h cu oricat as merge. Am vazut ca mai avea cineva problema asta si s-a rezolvat. Stie cineva unde pot sa gasesc asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Multumesc ! 200 lei tot sistemul. Nou la suzuki este 550 lei Am schimbat guma pe fata si piciorusele senzorului de viteza s-au rupt - indica 0 km/h cu oricat as merge. Am vazut ca mai avea cineva problema asta si s-a rezolvat. Stie cineva unde pot sa gasesc asa ceva? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Am inteles. Bine si asa dar sistemul meu e functional, mie practic imi trebuie numai plasticul ala care vine pe janta. Nu putem sa facem cumva, sau trebuie neaparat sa cumpar tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Am inteles. Bine si asa dar sistemul meu e functional, mie practic imi trebuie numai plasticul ala care vine pe janta. Nu putem sa facem cumva, sau trebuie neaparat sa cumpar tot? ideea in sine era de "rozeta". (este o piesa magnetica aia)daca doresti ti-o si pot monta in aceasi bani. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) Editat Iulie 26, 2011 de khrisstyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 La cum il tine pe ala/aia aplecat(a) acolo...ma intreb oare cu ce bata vrea sa-i dea in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caporcea Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Salut, mica problema: mi-am spart oglinda dreapta (doar geamul) si as vrea sa stiu ce posibilitate am sa-l inlocuiesc (sau de unde pot sa iau toata oglinda). 10x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Salut, mica problema: mi-am spart oglinda dreapta (doar geamul) si as vrea sa stiu ce posibilitate am sa-l inlocuiesc (sau de unde pot sa iau toata oglinda). 10x. cel mai ieftin - ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Anjin iara o plecat fara sa zica nimic: http://www.micadu.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 are vstrom acu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 salut, imi poate zice va rog cineva cum se monteaza suportul de numar original la SV 650 din 2003? acum am unul aftermarket, dar plec intr-o excursie mai lunga si vreau sa-l pun pe cel original pt ca nu lasa apa sa fie aruncata pe spatele meu. as fi recunoscator daca mi-ar explica cinva cum se monteaza dracia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 salut, imi poate zice va rog cineva cum se monteaza suportul de numar original la SV 650 din 2003? acum am unul aftermarket, dar plec intr-o excursie mai lunga si vreau sa-l pun pe cel original pt ca nu lasa apa sa fie aruncata pe spatele meu. as fi recunoscator daca mi-ar explica cinva cum se monteaza dracia... Din ce imi aduc aminte nu e o treaba tocmai la indemana. Trebuie demontata codita pana la semicadru acolo este prinderea efectiva, trebuie desfacute si semnalele. Cauta o schita explodata, iti faci o idee despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 (editat) Cam tarzior apar pe aici, dar poate te scutesc sa dai 100E...Sosolik22, verifica siguranta "meter" si traseul pana in bord, aferent acesteia; daca totul e ok urmeaza pasul 2. Tre' desfacut bordul, pana ajungi la cablajul imprimat (nu trebuie sa scoti si indicatoarele, doar capacul posterior). Inspecteaza lipiturile pentru ca sigur una sau mai multe sunt imperfecte. Si incepe cu cele 3 lipituri din poza. Ca sa le gasesti te orientezi dupa clema neagra de plastic marcata de sageata rosie. Aveam un fenomenal avant muncitoresc in ziua cand am reparat bordul, drept urmare am facut si vitezometrul, mai precis notoriul melc de roata de SV. Materiale necesare: un senzor hall, 2 bucati cd-rom de calculator si cablu de casti. Senzorul l-am scos dintr-un ventilator de PC, pentru ca la magazin aveau numai model "am avut", "incercati sapt. viitoare" sau "costa 130 lei". Din fiecare cd-rom se scot cei 2 magneti ce aliniaza lentila. Pinout-ul la senzor e cam asa : alb +, rosu e impulsul si masa este ecranul. (Verificati oricum pe net in functie de ce senzor gasiti. Ca fapt divers, senzorul meu e bipolar; mai bun ar fi unul cu 3 pini, unipolar, ca sa scapati de orientarea nord-sud a magnetilor.) In rest simplu, cei 4 magnetii se pun simetric pe oricare disc, senzorul in preajma lor, iar la mufa senzorului original - rosu la roz, alb la portocaliu si masa la negru. Fiecare magnet este aliniat cu senzorul cand se obtin +6V intre firul negru si cel roz. Editat Iulie 30, 2011 de mkl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 A sosit piesa, am montat-o, merge brici. Multumesc, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Cam tarzior apar pe aici, dar poate te scutesc sa dai 100E...Sosolik22, verifica siguranta "meter" si traseul pana in bord, aferent acesteia; daca totul e ok urmeaza pasul 2. Tre' desfacut bordul, pana ajungi la cablajul imprimat (nu trebuie sa scoti si indicatoarele, doar capacul posterior). Inspecteaza lipiturile pentru ca sigur una sau mai multe sunt imperfecte. Si incepe cu cele 3 lipituri din poza. Ca sa le gasesti te orientezi dupa clema neagra de plastic marcata de sageata rosie. Aveam un fenomenal avant muncitoresc in ziua cand am reparat bordul, drept urmare am facut si vitezometrul, mai precis notoriul melc de roata de SV. Materiale necesare: un senzor hall, 2 bucati cd-rom de calculator si cablu de casti. Senzorul l-am scos dintr-un ventilator de PC, pentru ca la magazin aveau numai model "am avut", "incercati sapt. viitoare" sau "costa 130 lei". Din fiecare cd-rom se scot cei 2 magneti ce aliniaza lentila. Pinout-ul la senzor e cam asa : alb +, rosu e impulsul si masa este ecranul. (Verificati oricum pe net in functie de ce senzor gasiti. Ca fapt divers, senzorul meu e bipolar; mai bun ar fi unul cu 3 pini, unipolar, ca sa scapati de orientarea nord-sud a magnetilor.) In rest simplu, cei 4 magnetii se pun simetric pe oricare disc, senzorul in preajma lor, iar la mufa senzorului original - rosu la roz, alb la portocaliu si masa la negru. Fiecare magnet este aliniat cu senzorul cand se obtin +6V intre firul negru si cel roz. Pot sa te ating ? In alta ordine de idei, mai iesim si noi la un cico ceva ? Eu imi programasem o iesire pe Siriu azi dar... m-am trezit cam tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Salut, Daca ati mai incercat careva, de la ce alte mobre se potrivesc oglinzile pe SV650 S din 2000? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 A sosit piesa, am montat-o, merge brici. Multumesc, Florin Si eu multumesc pentru incredere. minim 100.000 km pe mobra care ai montat o sa meraga!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Pot sa te ating ? u gely? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 V-Twin Power and Reliability... my own "little" V2: and not even a carb sync... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate