Qruzzer Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 wai, de 1Mai nu vrea nimeni la mare? DIhanio, noi venim la Sighisoara, cu conditia sa ne intoarcem pe la vama ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 neneica Qruzzer, de 1 mai fiecare cum vrea Eu ma duc tot la mare ...dar cu detour . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lascar.alexandru Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Sal.Maine s-ar putea sa imi cumpar si eu un sv650 naked si as vrea sa va cer o parere.Dat fiind faptul ca sunt incepator este bine sa ma apuc pe acest motor? Am inteles ca e unul din moto care mai iarta din greseli.Precizez ca cel putin in mom de fata ma declar un om destul de linistit fara apucaturi de dat in spectacol si etc.. Moto e din 2001 si...ce sa zic....abia astept....PRIMESC ORICE INFORMATII UTILE> MS!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 sv-ul e mama motoarelor. scoate sv-ul un sunet, ca nu-ti vine sa-i dai peste 4000rpm . de-aia e bun pt incepatori. plus ca te scuteste si de ipod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torqu3 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 eu personal nu.l recomand incepatorilor,avand cuplu jos e un pic mai greu de stapanit,daca insa te.ai hotarat sa.l iei sfatul meu e sa incepi relatia cu el pe drumuri necirculate,sa.i inveti reactiile .in oras se comporta ca un motor de putere mult mai mare.succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qruzzer Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 poti sa incepi pe orice, atata timp cat ai capul pe umeri. sv-ul, mai ales cel pe carburatie, o sa te oboseasca putin din cauza efectului on/off, incepator fiind. in rest, ciclistica buna, intretinere ieftina, fun factor maxim! ps: cu amortizarea socurilor sta mai prost, dar se rezolva cu ceva modificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Ce mi se pare ok la SV e ca are puterea "liniara". Trage din ture joase pana in turele rosii fara prea mari surprize cum pot face unele motoare 4Linie. Este foarte usoara, mica, te joci cu ea cum vrei, franeaza de la bine spre foarte bine. Capul pe umeri il mai si castigi , depinde de tine cum. Iti recomand sa citesti topicul mai in urma pentru ca la fiecare 30 pagini se povesteste despre SV si incepatori . Qruzzer, sincer sa fiu, cu experienta mea nula pe alte motoare sport, pot spune ca nu ma simt deranjat de amotizoarele Sv-ului, sunt ok. Nu m-au deranjat cu nimic momentan Ce modificari poti sa-i aduci? in afara de schimb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Salutare. La noi in oras s-a deschis un service nou care are promotie: "Schimb ulei FUCHS SILKOLENE sau MOTOREX , full sintetic 10W40 + filtru CHAMPION - 150 lei , indiferent de motor". Imi puteti spune daca sunt OK uleiurile si filtrele astea pt. SV? Nu am mai facut schimb pana acuma deci nu stiu mare lucru despre uleiuri. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 normal ca sunt ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 normal ca sunt ok... Mersi. Daca ar trebui sa alegi tu dintre uleiurile astea, ce-ai alege? Am uitat sa specific: motorul meu a ajuns foarte rar la 10.000 rpm. De obicei schimb maxim la 5000 si merg intins la 3500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Off: Mi se pare mie sau predomina culoarea albastra la SVurile de pe aici de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Salutare. La noi in oras s-a deschis un service nou care are promotie: "Schimb ulei FUCHS SILKOLENE sau MOTOREX , full sintetic 10W40 + filtru CHAMPION - 150 lei , indiferent de motor". Imi puteti spune daca sunt OK uleiurile si filtrele astea pt. SV? Nu am mai facut schimb pana acuma deci nu stiu mare lucru despre uleiuri. Mersi. motorex e brand ok. legat de filtru de ulei, eu nu mai iau decat original, chiar daca e mai mult. championul pe care il am montat acum scapa ceva ulei, nu foarte mult dar suficient sa murdareasca burta si sa dea un aer de mobra obosita. Editat Martie 12, 2009 de valbida1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 that means i'm special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Da a mea ce are??? Tot galbena ii Si eu am inceput pe SV si este OK, pana te obisnuiesti cu frana de motor si cu cuplul mare care il are este mai dificil dar pe urma devine foarte distractiv. Ce ii drept am mai umblat pe motoare gen Gs500 sau Bandit 600, dar un nr foarte mic de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Cred ca ma bag si eu la intalnirea de la Sighisoara. Fie ultimul weekend din aprilie fie al doilea din mai. Imi sunt la fel de ok caci nu am planuri pentru nici unul dintre ele. Insa si din Bucuresti sunt destui km. Mi-ar placea sa nu merg singur. Mai ales daca nu se merge repede... Am o intrebare legata de revizii. acum am cam vreo 700+ km ( dar pana in 800 ). In mod normal stiu ca prima revizie se face la 1000 dar are ceva daca o fac putin inainte? Caci urmeaza sa fac un drum mai lung putin care imi e frica sa nu ma duca peste 1000. Cu alte cuvinte, cum e mai bine sa fac prima revizie: 1. pe la 800 km? 2. putin peste 1000 km ( pana in 1100) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Insa si din Bucuresti sunt destui km. Mi-ar placea sa nu merg singur. Mai ales daca nu se merge repede... din bucuresti o sa fiu eu cu kid , cel putin. si stai linistit ca nu o sa mergem repede ..ca nu prea avem unde . dar ce inseamna repede? ca poate avem notiuni diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 mai bine fa revizia la 800. eu am facut de 6000 la 4200 iar cea de 12000 la 10000. ideal e sa respecti intervalele (si asta e un lucru mare), dar nu strica daca o faci mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 he he dihania, cred ca avem notiuni diferite, Eu nu prea depasesc viteza legala. Si nici nu prea merg la drum lung cu mai mult de 110-120. dar e ok, mai vedem noi pana atunci ce si cum Si totusi, cred ca ar trebui sa fim mai multi din Bucuresti. Sunt destule SV-uri pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 he he dihania, cred ca avem notiuni diferite,Eu nu prea depasesc viteza legala. Si nici nu prea merg la drum lung cu mai mult de 110-120. dar e ok, mai vedem noi pana atunci ce si cum Si totusi, cred ca ar trebui sa fim mai multi din Bucuresti. Sunt destule SV-uri pe aici. pai stai bre ca nici eu nu merg ca vantu' , ca gandu'.e super ok 120 , e drum national doar..deci chiar e prea mult (legal vorbind). daca era autostrada ..atunci vorbeam altfel.. si da, sunt multe sv-uri in bucuresti, dar sunt foarte putini care intra pe forum , asa ca nu prea au de unde sa stie si nici nu cred ca sunt interesati sa cunoasca oameni de pe forum ca sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Pana acu 3 care pleaca din bucuresti, cred ca ma alatur si eu ca sa fim 4 . Si eu merg tot legal in mare parte, iar prin afara cu 110 e perfect , a mea e naked, eu slab, nu prea fac fata vantului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Pana acu 3 care pleaca din bucuresti, cred ca ma alatur si eu ca sa fim 4 . Si eu merg tot legal in mare parte, iar prin afara cu 110 e perfect , a mea e naked, eu slab, nu prea fac fata vantului . pai daca e ..te lasam sa ne cari bagajele, ca sa ai mai multa aderenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) hahaha. ce probleme Nu stiu cum e in afara ,dar in localitati musai <60 . In afara ne facem atunci viteza de grup , aranjarea si toate cele. Momentan cele mai multe voturi la 8-9-10 Mai cu Sighisoara Ce e mai trist : probabil numai 15-16 Sv-isti au votat. Edit : f**k , prea multe smile-uri ! Editat Martie 12, 2009 de EnduroKid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 EnduroKid sunt de acord cu tine. O sa fie interesant sa mergem asa in formatie de 4 ( sper eu chiar mai multe ) SV-uri la drum lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Fac eu ceva si tot ma alatur bucurestenilor, count me in. Cred ca iau si un prieten cu TRX-u', primiti? P.S. Care ne urati bre si cui ii este lene bre ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 aaaa...au mai votat cativa "necunoscuti"- bagatori in seama. Sper sa nu se mai fie . And yes. Eu nu o vad ca o intalnire excusivista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate