pepsi Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 new SV rider in town Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Arata demential alb, fara tot felul de stickere!!! Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 stai sa vezi cum arata "live"!!! (alb perlat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 new SV rider in town Da-i ma suportul ala de topcase jos Reisare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Da-i ma suportul ala de topcase jos Reisare acela e locul pt a 3-a persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffu Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 new SV rider in town Si eu am stat 4 ani in caminul ala sa ai grija de ea, ne vedem joi daca e vreme buna sau hai sambata in 13 la negreni, plecarea e dimineata la 9 ne strangem sub ultimul pod la iesire din cluj spre oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 (editat) Eu stau deocamdata pe bara , un politai binevoitor mi-a facut-o , mai am 2 saptamani. De acord cu criticile aduse pozitiei la drum lung si a situatiei pasagerului , dar si cu toate celelalte laude. Eu am facut cam 5000 vara asta , motorul e nou si sunt f incantat . Acum ma uit la poze Editat Octombrie 16, 2007 de Marat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Si eu stau pe bara, dar nu stiu cat.. Mi-am irosit talentul cand am incercat sa mut din loc un jeep si un opel astra. N-am prea reusit Deci cine are un far de SV 650s 99-2002? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Salutam pasionatii de SV Avand in vedere ca in mod normal se incarca pe platforma si viitorul meu SV1000S(2003) va salut in primul rand si m-ati ajuta tare mult daca are cineva un manual de intretinere...sa dea un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Salutam pasionatii de SV Avand in vedere ca in mod normal se incarca pe platforma si viitorul meu SV1000S(2003) va salut in primul rand si m-ati ajuta tare mult daca are cineva un manual de intretinere...sa dea un semn Pot sa iti fac eu rost de manual. Si de service si user's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 stiti cumva la ce presiune trebe unflate rotile la sv 650s ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Pot sa iti fac eu rost de manual. Si de service si user's multumesc, l-am gasit singur aici pentru cei care il doresc http://www.edubs.net/bikestuff/sv1000/sv10...3ServiceManual/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffu Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 salut baieti... un far si o carena full fata pt sv 650s 99-2002 second... ma intereseaza pls help , am intrat sub un bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 incearca la baietii de la power motors ca ei mai aduc second din GE..da un search pe aici pe forum ca au si anunturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 incearca la baietii de la power motors ca ei mai aduc second din GE..da un search pe aici pe forum ca au si anunturi I-am dat eu direct numarul lu' Horia A doua varianta nu ramane decat ebay.... da' acolo tre' sa stai oleaca la panda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 (editat) Vreau si eu sa schimb semighidoanele de la sv 650 s cu ghidonul de la varianta N . Din discutiile de mai inainte nu am inteles daca se potrivesc . Exista posibilitatea sa loveasca in carena la rotirea gidonului? Daca sunt ok stie cineva de unde se pot lua si eventual daca se pot folosi toate dotarile de pe semighidoane ( daca se potrivesc?) Ce parere au cei care au facut treaba asta , merita? este confortabila pozitia daca faci treaba asta? Toate bune! Editat Octombrie 18, 2007 de Marat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Vreau si eu sa schimb semighidoanele de la sv 650 s cu ghidonul de la varianta N . Din discutiile de mai inainte nu am inteles daca se potrivesc . Exista posibilitatea sa loveasca in carena la rotirea gidonului? Daca sunt ok stie cineva de unde se pot lua si eventual daca se pot folosi toate dotarile de pe semighidoane ( daca se potrivesc?) Ce parere au cei care au facut treaba asta , merita? este confortabila pozitia daca faci treaba asta? Toate bune! Se poate face ceea ce vrei tu, dar trebuie sa iti cumperi un kit de superbike... Asta inseamna ghidonul (care e oleaca mai lat si mai drept decat cel original) si jugul superior cu riser-ele pentru a putea prinde ghidonul... Gasesti pe louis, pe e-bay, etc.. Sau poti lua un ghidon de superbike de pe louis la vreo 50 de euroi si sa cauti in dezasamblari un jug superior pt varianta naked de la SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Multumesc! Cred ca iarna asta voi face modificarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffu Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 (editat) Caut carene fata suzuki sv 650s model 99-2002, stanga si mijloc , dreapta cred ca o pot face, si far pls cine stie second help me!!! Editat Octombrie 18, 2007 de puffu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Caut carene fata suzuki sv 650s model 99-2002, stanga si mijloc , dreapta cred ca o pot face, si far pls cine stie second help me!!! Stai la rand pentru far Cat de praf sunt carenele tale? Ai toate bucatile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffu Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Stai la rand pentru far Cat de praf sunt carenele tale? Ai toate bucatile? Ce sa zic carenele stanga si dreapta zic ca se pot face dar mijlocul nici o sansa , farul e varza... azi am stat toata ziua si mi-am carpit semnalizarea dreapta oglinda dreapta si bordul, unde au lipsit bucati am complectat din plasticul de la far... deci mai imi trebe doar farul integral si carena fata mijloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Sa ma prezint si eu ca mi-a venit mobra Alex,32 de ani Am avut un Bandit 600 pana acum cateva saptamani. Ieri mi-a venit noua mobra pe care mi se pusese pata de mult SV1000S - 2003. Astazi am fost sa il vad, super, am dat si o tura scurta...sunt incantat.. Are evacuare Baracuda se aude super bine... Sa ne vedem cu bine si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 E frumoasa rau Unde poate fi udata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Saptamana viitoare daca puteti iesim la o tura, ne cunoastem si o udam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Daca imi imprumuta si mie careva o casca de miner cu o lanterna ceva .. Am castigat licitatia pentru far pe E-bay!!! Vine intr-o saptamana PS: Care are nevoie de instalatia electrica, de motorul complet, de roti sau de cadru, vedeti ca e un un anunt de dezmembrare pemntru un SV 650 din 2002 aici pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate