warlock Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 SMAEB 2010 in imagini: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 am vazut motociclete si ATV-uri. insa n-am vazut fete si echipamente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 23, 2010 Autor Share Postat Aprilie 23, 2010 eu chiar voiam ceva mai multe echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Foarte slab salonul, nu am vazut nimic nici moto si nici cine stie ce echipamente. E criza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Foarte slab salonul, nu am vazut nimic nici moto si nici cine stie ce echipamente. E criza! Pai pe criza asta la ce te asteptai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 si gagicile, unde-s gagicile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
La2ul1 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Deci nu o sa pierd mare lucru..... .... daca toti,de pana acum,spuneti ca este dezamagitor.... Hai cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 24, 2010 Autor Share Postat Aprilie 24, 2010 @monsteristu: ai legitimatie, esti la 2 pasi.. GO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 oho, te lasa cu legitimatia de presa? f bine. voi uza de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 inteleg ca e criza dar si la poze e criza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ococea Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 In afara de cei de la aero-art care au venit cu aceleasi motociclete + cateva noi nu pot sa spun ca a fost vre-una care sa ma dea pe spate. Iar fetele cam plictisite, era una la Harley-Davidson se cracise pe o canapea.....pacat ca nu am avut aparatul foto, cred ca era cea mai "incendiara" pozitie din tot salonul . Un lucru interesant si o noutate nu in ultimul rand il reprezinta acea motocicleta prin care poti sa faci wheelie controlat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwrazy Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Pe fetele alea abracadabrante de la KTM le-a pozat cineva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Jalnic, jalnic, jalnic. Mi s-a parut ca m-am intors in timp acum 6-7 ani. Inteleg ca e criza, dar daca vrei sa vinzi trebuie sa faci ceva. Marea majoritate a dealerilor si a importatorilor de la noi isi merita soarta; una e sa fii motociclist pasionat, alta e sa fii bun manager. Noroc cu cursa de scutere de afara si cu showurile de stunt oferite de Zoltan. Poze mai tarziu, in interior chiar n-am avut ce sa pozez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Am fost si astazi, foarte aglomerat....pacat ca nu au avut ce sa vada! Din pacate dealer-ii nostrii au inteles prost criza asta si nu si-au dat seama, ca prin prezenta lor la targ ar fi avut o sansa de scapare... Ma gandeam ca are sa-mi fie mai usor sa imi aleg un moto, ca le pot analiza mai in detaliu, fara sa-mi respire-n ceafa un vanzator sictirit...am plecat cum am venit! Doar burta mi-a fost plina de mititei...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 (editat) Deci n-am pierdut mare lucru ... mi-as fi dorit sa vin, dar nu am cum sa ajung la Bucuresti zilele astea. Oricum, sa stiti ca nu numai la noi s-a simtit diferenta fata de anii precedenti. Spunea un tip pe youtube ca salonul din Detroit de anul acesta a fost mult mai slab fata de cel de anul trecut. Deci in Romania , clar era de asteptat ceva mai slab. Insa asteptam si noi poze, de la voi cei care ati fost... aproape a trecut ziua de azi si poze mai deloc. Chiar daca ati facut poze care nu vi se par interesante, puneti-le aici ca pt noi (cel putin pt mine) conteaza. Editat Aprilie 24, 2010 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Eu unul nu am fost atat de dezamagit si nu-mi pare rau ca am mers. Eram dezamagit daca nu se organiza. Intr-adevar, nu s-a ridicat la nivelul anilor precedenti, dar corect ar fi sa apreciem efortul de a avea si in 2010 Salon. Un Bravo, celor de la Dementor KTM, pentru standul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 din tot targul nu mi-au sarit in ochi decat doua standuri: Dementor (fetele) si Bavaria (motocicletele ). poze n-am pentru ca n-am gasit nici un motiv serios sa scot aparatul din buzunar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 20 roni dati degeaba... si plecasem cu bani d-acasa, sa-mi cumpar diferite. ce poze? ca nici n-am scos aparatu din rucsac, n-am avut de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarbu_bobi Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Acum m-am intors si eu de la salon si pot sa spun ca am fost tare dezamagit. Am plecat cu intentia de vedea ceva noutati in domeniu, insa nu am reusit sa vad nimic. Am vrut sa cumpar un combinezon pe criza aceasta, insa cu tot cu reduceri preturile au fost semnificativ mai mari decat la SMAEB 2009. De asemenea lipsa marilor producatori a facut ca acest targ sa fie o reala dezamagire. O spun sincer, in afara de demonstratiile de stunt riding nu e mare lucru de vazut la SMAEB 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chimszed Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Cateva poze de la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 (editat) Am fost la salon ca sa vad 2 motociclete: Yamaha Fazer si Suzuki GSX 650 F. Yamaha Fazer nu era decat cea de 1000cc, Suzuki GSX650F nu era (decat una la SH, pe care, evident, nu am putut sa o incerc). Noroc cu show-ul de stunt care merita, cu siguranta, vazut: Editat Aprilie 24, 2010 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Se vad urmele crizei financiare, putine oferte, gama foarte restransa de echipamente si accesorii. Totusi, felicitari pentru ca pana la urma am avut SMAEB anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 POZE Mi-a fost lene sa le prelucrez, asa ca sunt postate exact cum au iesit din aparat. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Am fost si vineri si astazi, ma asteptam sa fie mai multi expozanti, dar nici dezamagit nu sunt. Standul KTM a fost foarte ok, "wheelie machine" la fel (tare ideea, dar motocicleta aia se controla total diferit fata de cum se controleaza pe strada). In schimb, multi tarani/ciobani/melteni, mai ales in randul motociclistilor M-am amuzat copios ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 ideea cu wheelie machine era sa poti invata bazele...punctul de echilibru...atat...cine vrea pe strada o face pe cocoasa lui bravo lu' papuc pt ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate