gmx4speed Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Va salut, tocmai mi-am achizitionat o Honda Hornet pc41 2007 si am o problema, undeva in jurul zonei de 5000 rpm vibreaza destul de tare si zornaie bordul. Ma puteti ajuta cu pareri, sfaturi? Multumsc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 8 ore în urmă Moderatori Share Postat 8 ore în urmă Acum 1 oră, gmx4speed a spus: Va salut, tocmai mi-am achizitionat o Honda Hornet pc41 2007 si am o problema, undeva in jurul zonei de 5000 rpm vibreaza destul de tare si zornaie bordul. Ma puteti ajuta cu pareri, sfaturi? Multumsc Salut. Crezi ca iti poti completa datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă (editat) Acum 3 ore, gmx4speed a spus: Va salut, tocmai mi-am achizitionat o Honda Hornet pc41 2007 si am o problema, undeva in jurul zonei de 5000 rpm vibreaza destul de tare si zornaie bordul. Ma puteti ajuta cu pareri, sfaturi? Multumsc Salut, Iti sugerez sa desfaci partea superioara a bordului (capacul argintiu prins in cele 3 suruburi) si sa montezi o banda subtire de cauciuc intre el si partea inferioara a bordului. Montezi totul la loc si in proportie de 90% asta este rezolvarea. Editat 6 ore în urmă de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate