NVS Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Pentru Thea http://www.fontcapture.com/ Poti captura fontul de la sigla Hornet, ai nevoie de un printer/scaner. Asa poti sa scrii si Riders Club cu acelasi font. Sper sa fie de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 deci pana la urma ramane intalnirea la arc sau lla constitutiei ?? la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 FB'es !!!! ce facem cu noru asta mare si negru ? Iar ne ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Cica nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 cativa vom merge mai intai la casa pop sa ii adunam pe rataciti Mesaj completat cel kr a ramas cu jacheta mea sa ma caute:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanted2090 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 las` pana te obisnuiesti si mai faci niste muschi la mana ..si mai curata cablul de ambreiaj din cand in cand sa vezi ca se schimba problema.iti spun ca e pe incercate.imi rupea mana si scartaia ca toti dracii,apoi razvan(orcul) m-a ajutat sa desfac cablul de la capete,i-am dat cu WD pana s-a inecat cablul in el,si acum stii cum merge?`mne feeeeri,zici ca e moto gp de unde iau si eu spray din asta WD , problema asta o am si eu...ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 (editat) Incantata de cunostinta baieti... Thea te pap daca ma mai lasi singura...la Otopeni singura fata, fix la mijloc. UPSSS....FB!!! Iesim si noi duminica seara pe undeva? un biliard? o popica? o carte? aaa si ps: frumos tricou: vreau si eu! Editat Septembrie 17, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ebdesign Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Salut tuturor -am o mica problema: Cind merg pe drum mai rau se aude ceva in fata in furca,amortizatoare,asa ca o palitura fier de fier.Dar parca amortizatoarele lucreaza bine--poate e de la vriun reglaj? Si inca ceva, cind merg mai mult timp cu ea ma doare si imi amorteste mina dreapta=eu dau vina pe unghiul volanului,ce ziceti,mai are cineva asa probleme? Multumesc si sorry poate de asa intrebari=sunt incepator am deabea vreo 500km parcursi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Salut tuturor -am o mica problema:Cind merg pe drum mai rau se aude ceva in fata in furca,amortizatoare,asa ca o palitura fier de fier.Dar parca amortizatoarele lucreaza bine--poate e de la vriun reglaj? Si inca ceva, cind merg mai mult timp cu ea ma doare si imi amorteste mina dreapta=eu dau vina pe unghiul volanului,ce ziceti,mai are cineva asa probleme? Multumesc si sorry poate de asa intrebari=sunt incepator am deabea vreo 500km parcursi. :) motoru la mecanic,desfacut furca si vazut ce e inauntru....cel mai indicat...parerea mea......mana dreapta iti amorteste probabil de la acceleratie,inca nu s-a obsnuit....nu e volan,e ghidon .....mai da-te cu viespea si o sa vezi ca se obisnuieste mana,si eu am avut aceeasi problema prima mie de kilometrii cu primul meu motor.bafta ma motor.sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Cateva pozulici din seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Numai dupa ce trimiti o poza cu intruderul ) [ incerc sa te motivez )) ] Multam fratioare pentru incurajare, dar pe zi ce trece imi este dor sa fiu Hornetist. Cred ca voi reveni la prima amanta! Numai bine si sa te poarte in continuare sanatos. Asfalt uscat si curat. Mesaj completat Cateva pozulici din seara asta AAAAA.... gata, am vazut tricoul, super frumos. Poate merge si in contrast pe culori inchise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianpavelmm Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 de unde iau si eu spray din asta WD , problema asta o am si eu...ms sal. eu am luat un WD-40 din bricostore si destul de bun. Se mai foloseste si WD-12. Nu stiu exact care e diferenta intre ele. Daca ai nevoie urgent si nu gasesti te pot ajuta spray-ul. Bafta. Mesaj completat Apropo se anunta vreo iesire in week-end ca nu prea mi-a sta in bucale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Cica nu Mi puteti vedea aici cum e cu precipitatiile in tara. Se updateaza automat la vreo jumatate de ora...zice exact unde sunt precipitatii si cat de naspa sunt....Bafta de vreme insorita la toate F.B.-es !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Un abtipild de pus pe motor stie cineva unde as putea face? si eventual cum se aplica? se lipeste si se da cu lac peste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Mesaj completatApropo se anunta vreo iesire in week-end ca nu prea mi-a sta in bucale? La Cernica, e intrunirea Dacorum BikeFest II, poate ne strangem undeva, la o ora stabilita si mergem in grup mare sa bem un suc acolo. Si link /index.php?showtopic=419209 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Pe mine ma gasiti la Cernica we asta. Cica merg si pictez. Daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Salut tuturor -am o mica problema:Cind merg pe drum mai rau se aude ceva in fata in furca,amortizatoare,asa ca o palitura fier de fier.Dar parca amortizatoarele lucreaza bine--poate e de la vriun reglaj? Si inca ceva, cind merg mai mult timp cu ea ma doare si imi amorteste mina dreapta=eu dau vina pe unghiul volanului,ce ziceti,mai are cineva asa probleme? Multumesc si sorry poate de asa intrebari=sunt incepator am deabea vreo 500km parcursi. Poate iti amorteste mana de la pozitia pe motor. Incearca sa stai in asa fel incat sa nu fie mainile intinse, ci putin indoite, iar greutatea corpului sa o sustii din trunchi (abdomen si spate), nu in maini....in afara de franarile puternice. Sau poate echipamentul e prea strans pe brate. Si eu am patit....megeam linistit, si dupa ce am oprit, am observat ca nu imi mai simteam mana stanga aproape deloc de la umar in jos......bine ca nu am patit ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianpavelmm Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 La Cernica, e intrunirea Dacorum BikeFest II, poate ne strangem undeva, la o ora stabilita si mergem in grup mare sa bem un suc acolo.Si link /index.php?showtopic=419209 eu ma bag. Plecam maine dimineatza si ne intoarcem seara. Vedem cati se mai strang si stabilim ora si locul de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Cateva pozulici din seara asta Multumim pt foto .. sunt cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ebdesign Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Mersi de sfaturi,dar care e totusi pozitia optima pe Hornet? poate are cineva foto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Mersi de sfaturi,dar care e totusi pozitia optima pe Hornet? poate are cineva foto? Pozitia optima pe Hornet sau pe oricare alta motoreta este aceea care te face sa te simti confortabil si odihnit . In legatura cu oboseala si durerile musculare , acestea sunt normale deoarece mersul pe moto iti solicita niste muschi intr-un mod in care nu au mai fost solicitati pana acum. La fel si articulatiile si alte parti ale corpului. Este vorba de obisnuita. Si eu merg de putin timp pe mototcicleta si am avut aceleasi probleme , dar te vei obisnui. Ideea e sa mergi cu durere, fara durere , te obisnuiesti , iti dai seama care pozitie te avantajeaza din punct de vedere al confortului , etc . Sunt mai multi factori care tin de pozitia ta ideala : conformatia ta, inaltimea , dezvoltarea musculara, etc . Tot ce trebuie sa faci sunt doar Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 capOne , ms de pozee si buei....vezi ca de acum incolo te vom lua cu japca la urmatoarele intalniri si paranghelii pana te faci hornetisti!!! la ce ora plecati maine spre dacorum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 salutare! stie cineva unde gasesc 2amortizoare fata ptr hornet 250 din 1996? nu neaparat noi,dar nici lovite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 si buei....vezi ca de acum incolo te vom lua cu japca la urmatoarele intalniri si paranghelii Promiti ? Numai sa ma pot tine dupa voi cu dragonul meu rosu Mi-a facut placere sa va cunosc si sper sa intru cat mai curand si eu in stup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Promiti ? Numai sa ma pot tine dupa voi cu dragonul meu rosu Mi-a facut placere sa va cunosc si sper sa intru cat mai curand si eu in stup. Mah noi vb. serios......stupul e deschis non-stop ,clar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate