NVS Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Georgele...vezi ca panza aia costa o carca de bani! Pe langa costuri, e aiurea ca se curata destul de greu de mizerie, adica noroiul adunat dupa o ploaie. Parerea mea e ca nu se merita pusa pe galerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 16. Mihai - MikeVXV - ID mess: mihaiblu , Telefon: 0731113401 17. Costi - arycy - ID mess : preda_arycy , telefon : 0764711777 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Pe langa costuri, e aiurea ca se curata destul de greu de mizerie, adica noroiul adunat dupa o ploaie. Parerea mea e ca nu se merita pusa pe galerii. nu costa o carca de bani,s-a rezolvat.plus ca,decat sa curat galerii si sa le polishez,mai bine curat(cu damf si alte cele) chestia aia....exhaust wrap ii zice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) nu mai stiu pe unde am citit cum ca mai castigi si vreo 3-4 cai... asa o fi ? Editat Octombrie 8, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 merci mult! m-ai salvat adaugati-ma si pe mine: Luci - lgxmedia - ID mess: lgxmedia, Telefon: 0744.531.526 ai grija ca sunt doua modele de bricheta! Unul e mai mic si altul, mai mare un pic ptr. tipuri diferite de adaptoare..., asa ca nu ar fi rau sa-ti iei un incarcator cu tine, ptr. proba, in rest nu ai treaba Eu l-am luat de la Paula's - Ploiesti - Thea stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 nu mai stiu pe unde am citit cum ca mai castigi si vreo 3-4 cai... asa o fi ? exact cat castigi nu stiu.dar stiu ce se intampla:nu mai lasa temperatura gazelor de evacuare sa se pierda prin peretii galeriillor afara,in acest fel evacuand gazele la temperatura maxima=more powa`.....oricum,in primavara dupa toate modificarile o duc pe dyno sa vedem putere reala la roata..cu galeriile infasurate frumos,evacuare noua,si un pic de ajustat motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 ai grija ca sunt doua modele de bricheta! Unul e mai mic si altul, mai mare un pic ptr. tipuri diferite de adaptoare..., asa ca nu ar fi rau sa-ti iei un incarcator cu tine, ptr. proba, in rest nu ai treabaEu l-am luat de la Paula's - Ploiesti - Thea stie... Am cumparat azi adaptorul de la Kronau moto, au pe stoc ambele adaptoare, l-am luat pe cel mare, adica are gaura exact cat priza de la masina, nu stiu la ce e bun si ce poti sa infigi in cel cu gaurica mica A fost 650 mii lei vechi, aka 65 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 exact cat castigi nu stiu.dar stiu ce se intampla:nu mai lasa temperatura gazelor de evacuare sa se pierda prin peretii galeriillor afara,in acest fel evacuand gazele la temperatura maxima=more powa`.....oricum,in primavara dupa toate modificarile o duc pe dyno sa vedem putere reala la roata..cu galeriile infasurate frumos,evacuare noua,si un pic de ajustat motorul ai gasit neagra? si cam cat costa total? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 ai gasit neagra? si cam cat costa total? nu au neagra....costa 130ron o rola cu lungime de 15metri si latime de 2,5cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Azi va mai intalniti pe undeva? Ca la Casa poporului e ....ocupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Asadar, motoreta lui George o sa fie peste tot in tara. La mine deja umbla janta fata prin oras. Si ca o observatie la treaba asta: la Baia Mare nu sunt gropi!!!! A mea era ca o floricica de la gropile de Bucuresti precum asta e gigea mai mai. PS George nu iti pune banda din aia pe evacuari, am vazut la un cruiser si se face gri si jumulita si urata rau. Mai e si o galagie de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 eu la 7 juma plec cu un prieten spre casa poporului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 ne intalnim ca de obicei. gasim noi un loc de tigara. Azi va mai intalniti pe undeva? Ca la Casa poporului e ....ocupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 la mine este bordul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) la mine este bordul! sa il folosesti sanatos mane!!!sa fie intr-un ceas bun Mesaj completat Asadar, motoreta lui George o sa fie peste tot in tara. La mine deja umbla janta fata prin oras. Si ca o observatie la treaba asta: la Baia Mare nu sunt gropi!!!! A mea era ca o floricica de la gropile de Bucuresti precum asta e gigea mai mai. PS George nu iti pune banda din aia pe evacuari, am vazut la un cruiser si se face gri si jumulita si urata rau. Mai e si o galagie de bani. sa ai noroc mai mult la janta asta,sa o tii asa frumoasa cum ti-a ajuns ........si sper ca piesele mele sa aiba parte de cel mai bun tratament,cel putin cum au avut de la mine apropo,nu mai pun fasha pe galerii....fac altceva,mai practic si mai frumos ps:majoritatea pieselor au ajuns si vor ajunge la bucale....si prin asta,voi fi prezent la fiecare intrunire a hornetelor din constitutiei...asta e o mare bucurie pt mine Editat Octombrie 8, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ahoy FBes, sper ca ati vazut tricoul frumos al lui Cristi da? am dat sigla si asteptam raspuns sa vedem ce si cum cu tricourile si stickerele, eventual o sa va zica chiar Cristi in w-e asta daca primeste raspuns, eu o sa fiu off vreo cateva zile in delta so nu o sa stiu ce si cum cu stickerele. De principiu tricourile ar fi cu viespea si hornet riders club pe fata, si hornet scris alb pe spate, daca nu ma insel, tricoul negru. In curand vom defila in haine oficiale de stup, rejoice! Cheers hornetz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) Am si io o mica problema .. am nevoie de un furtun de frana pentru fata pentru un Honda Hornet 2002. Unde pot gasi? Am incercat la inter motors si nu il au pe stoc....( Se pare ca am suparat pe cineva destul de rau... ca l-am gasit taiat. Editat Octombrie 9, 2009 de nuxu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Salut...Sunt Horia din Oradea...si deocamdata am un yamaha virago 250 ..chopper.. As vrea sa-mi iau un Honda Hornet 600. Am vaz ca se scrie numai de bine... ca estetica si fiabilitate am inteles ca bate banditu'. In orice caz..ma bucur ca am gasit asa mare comunitate de amatori de hornet...si va doresc asfalt uscat la toti! P.s. Cam cat costa un Hornet din 2002? Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) intre 2000 si 2500 de euro....aproximativ....bineinteles ca sunt si mai scumpe si mai ieftine, dar majoritatea pe acolo is.... vezi www.bikesohp.ro Editat Octombrie 9, 2009 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 La mine este toba lui Georgica! Ne AUZIM pe strazi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Am si io o mica problema .. am nevoie de un furtun de frana pentru fata pentru un Honda Hornet 2002.Unde pot gasi? Am incercat la inter motors si nu il au pe stoc....( Se pare ca am suparat pe cineva destul de rau... ca l-am gasit taiat. Urata treaba Vezi ca are George unele race de vanzare. George - incet, incet iti muti mobra in Bucuresti, tu cand ne onorezi cu prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 2 poze cu mititica odihnindu-se dupa tura de azi pe cheia! Super tura! a facut fata cu brio la 2 1000RR, 2 bmw k1200r, un VTR SP2 si la un Fazer 600! A iesit cu fruntea sus! Apropo de "frunte", de dimineata i-am montat noul windshield de carbon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 furtunele racing de frana de la george sunt luate deja,vin la mine:P @nuxu daca e le vand pe cele vechi ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Salut...Sunt Horia din Oradea...si deocamdata am un yamaha virago 250 ..chopper..As vrea sa-mi iau un Honda Hornet 600. Am vaz ca se scrie numai de bine... ca estetica si fiabilitate am inteles ca bate banditu'. In orice caz..ma bucur ca am gasit asa mare comunitate de amatori de hornet...si va doresc asfalt uscat la toti! P.s. Cam cat costa un Hornet din 2002? Thx Asfalt uscat si tieUnu fain negru din 2000 nu vrei? Asfalt uscat si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Salutare Big problem, ma poate ajuta si pe mine cineva..? Cateva sfaturi, am mare nevoie de contact pentru Hornet numai ca nu stiu de unde sa il iau si ce se potriveste. Pe louis nu am gasit nimic. Va Multumesc, astept raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate