george05 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Numai frumuseti de motociclete doar sunt Honda, ce honda mea... Sa ma laud si eu cu Amantul meu, pe care multi din voi il stiti: ioa uite prima poza e de la intrunire de la breaza......eheee....ce frumos a fost acolo ....si daca mai tii minte,acolo ti-am laudat prima data jantele albe .....frumos foc amantu`,rosu` ca focu` sa-ti surada norocu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Nimic , ma gandeam la Amanta mea Ii combinam? Amanta ta cu jenti rosii, cu amantul meu cu combi rosu = love love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 [quote name=lgxmediaam impresia k iti place mai mult la colegu de cluj cum ii sta nr de masina dupa cum se vede hehe, e bun asa, pe post de frana la viteze mari; dar tot nu scapi sa dai o bere pt numarul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Ii combinam? Amanta ta cu jenti rosii, cu amantul meu cu combi rosu = love love Scot si ei un CB1000R din combinatia asta? Ne dam pe rand cu el Promit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Scot si ei un CB1000R din combinatia asta? Ne dam pe rand cu el Promit! ...daca scot amantii vostri un cb1000r,promit ca imi pun si eu ZoRO mobilul la bataie..asa ca fiu adoptiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Scot si ei un CB1000R din combinatia asta? Ne dam pe rand cu el Promit! Deal! Deci fara plastice intre cele 2 de acum in colo Mesaj completat E cel mai bun Amant, e puternic cand trebuie, cuminte cand e cazul, se lasa usor atunci cand trebuie pe curbe, arata bine, e tinerel si ascultator completare: e comod cand stau pe el, ma lasa sa il calaresc la orice ora din zi si noapte, nu se plange ca e obosit, ma asteapta si ma conduce mereu acasa, merge cu mine si la shopping, accepta orice schimbare de look, atrage privirile pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 (editat) hehe, e bun asa, pe post de frana la viteze mari; dar tot nu scapi sa dai o bere pt numarul ala daca zici tu dau 2 nui problema Editat Decembrie 14, 2009 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flea Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Hm...recunosc ca am" apa in gura" cand vad atatea viespi adunate in pozele voastre si plimbarile care le-ati facut... Poate candva ma luati si pe mine sa bazaim impreuna.Mi-ar placea. Pana atunci ma consolez doar cu faptul ca "febletea" mea nu intra la iernat si in fiecare diminata cand plec la serviciu stau cu ea cateva minute sa-i soptesc la...oglinda ...ce o asteapta cand ma intorc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Hm...recunosc ca am" apa in gura" cand vad atatea viespi adunate in pozele voastre si plimbarile care le-ati facut...Poate candva ma luati si pe mine sa bazaim impreuna.Mi-ar placea. Pana atunci ma consolez doar cu faptul ca "febletea" mea nu intra la iernat si in fiecare diminata cand plec la serviciu stau cu ea cateva minute sa-i soptesc la...oglinda ...ce o asteapta cand ma intorc... Frumoasa viespe, multi km impreuna! Dar de ce nu intra la iernat? In Roma nu e frig si nu ninge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flea Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Frumoasa viespe, multi km impreuna!Dar de ce nu intra la iernat? In Roma nu e frig si nu ninge? Din fericire nu ninge deloc ,eventual ploua ,iar la zero grade ajunge cateva zile pe an. Cand ma intorc acasa nu as vrea sa aduc nimic de aici ,doar vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Din fericire nu ninge deloc ,eventual ploua ,iar la zero grade ajunge cateva zile pe an. Cand ma intorc acasa nu as vrea sa aduc nimic de aici ,doar vremea... Pfaa..., norocosilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 pun si eu o parte din pozele cu BLONDA mea de la inceputul sezonului pana ieri cand am dezbracat-o in cucu gol si am lasat-o in garaj sa se odihneasca langa alte 4 golege de suferinta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Poze cu iubita...shhhh da sa nu mai ziceti la nimeni ca poate afla pretena ca de fapt ea e amanta nu iubita Aaa si era sa uit, i-am pus iubitei protectii la inimioara in caz ca da cu mine pe jos, sa nu se raneasca si ea...Vedeti cum ma gandesc la ea, ce inseamna iubirea asta:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 frumuoasa foc ! poti sa imi dai mai multe detalii despre protectii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 frumuoasa foc ! poti sa imi dai mai multe detalii despre protectii? Protectiile nu le-am cumparat de pe vreun site sau ceva, am facut greseala asta o data cu viespea neagra STF-ul si dupa o cadere la 40 la ora pe o parte s-au rupe urechile de prindere, bine ca treaba si-au facut-o dar s-au rupt la viteza mica din prima si am mai dat si 100e. Astea ce le am acum sunt facute zdravan de catre un prieten din AR care se ocupa cu asa ceva si face pt orice model de motor si face si ce model vrei tu, eu modelul ala am vrut pt ca de la cele anterioare am vazut ca in momentul in care cade pe o parte ramane suspendat pe crahbaruri si nu atinge restul motorului cu nimic pe jos, deci foarte bun modelu, calitatea este mult mai buna decat orice crashbar de pe situri pt ca e facut din teava tata si are prinderi serioase, nu din nu stiu ce aliaj cum sunt altele facute, iar ca pret nu mai vb ca sunt mai ieftine...si mie mi se pare ca arata si bine:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io_ Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Salut. Are cineva de vanzare un maner de pasager pentru Hornet? Model '98-'06. Daca da, da-ti va rog un PM cu pretul. Multumesc anticipat, Ionut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Poze cu iubita...shhhh da sa nu mai ziceti la nimeni ca poate afla pretena ca de fapt ea e amanta nu iubita Aaa si era sa uit, i-am pus iubitei protectii la inimioara in caz ca da cu mine pe jos, sa nu se raneasca si ea...Vedeti cum ma gandesc la ea, ce inseamna iubirea asta:D In poza doi esti cu mobristii din Valcea? Imi pare cunoscut GSXRul ala. Sau poate e la fel ca celelalte GSXRere din anul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 In poza doi esti cu mobristii din Valcea? Imi pare cunoscut GSXRul ala. Sau poate e la fel ca celelalte GSXRere din anul ala Nu... cu cei din Arad, aia din Valcea sunt prea cu nasu pe sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Nu... cu cei din Arad, aia din Valcea sunt prea cu nasu pe sus... , ma gandeam eu ca sunt "baieti de baieti" aia din Valcea. O adevarata comunitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 , ma gandeam eu ca sunt "baieti de baieti" aia din Valcea. O adevarata comunitate Ooo da nici nu vreau sa incep... doar nah e Valcea mancati-as cine mai e ca ei Daca aia e comunitate...poate ca e, dar nu de motoristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Nu... cu cei din Arad, aia din Valcea sunt prea cu nasu pe sus... inseamna ca au casti de alea open face,ca nu le incape nasu` in casca Mesaj completat Ooo da nici nu vreau sa incep... doar nah e Valcea mancati-as cine mai e ca ei Daca aia e comunitate...poate ca e, dar nu de motoristi tot de-un chupacabra si pe acolo?cam asa si pe aici,din pacate Editat Decembrie 15, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 inseamna ca au casti de alea open face,ca nu le incape nasu` in casca Mesaj completat tot de-un chupacabra si pe acolo?cam asa si pe aici,din pacate Nu au deloc casti la cat e nasu...Mandria si prostia e in floare...nu zic sunt si exceptii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jelzah Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 M-au "starnit" total pozele alea de pe Transfagarasan!!! La anul vreau sa-l fac de cel putin 3 ori...Am vrut si anul acesta dar din pacate nu am avut cu cine. Poate la anu'...gasesc doritori! Mesaj completat Uploadez si eu niste foto-uri... asa, ca amintire a vremurilor putin mai calduroase. La Ploiesti ninge de rupe in acest moment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) M-au "starnit" total pozele alea de pe Transfagarasan!!! La anul vreau sa-l fac de cel putin 3 ori...Am vrut si anul acesta dar din pacate nu am avut cu cine. Poate la anu'...gasesc doritori!Mesaj completat Uploadez si eu niste foto-uri... asa, ca amintire a vremurilor putin mai calduroase. La Ploiesti ninge de rupe in acest moment! eh....daca te bagai la ambele intruniri de hornetari il faceai de 2 ori.....asa l-am facut eu ..dar il mai facem si la anu,ca doar ne mai strangem Editat Decembrie 15, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Eeee....uite si "clasicele"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate