bloo Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 vine cineva la intalnirea de la tg mures? eu am de gand sa merg cu tricolorul la mine avand in vedere ca is multi unguri pe acolo,sa le amintesc unde se afla:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 vine cineva la intalnirea de la tg mures?eu am de gand sa merg cu tricolorul la mine avand in vedere ca is multi unguri pe acolo,sa le amintesc unde se afla:D asta a fost cea mai tareeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Maine la ora 10:00 apare careva la startul de pe Amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Maine la ora 10:00 apare careva la startul de pe Amckart? Daca era dupa 12. ma bagam eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Daca era dupa 12. ma bagam eu ... Da-ti ceasul inainte cu doua ore , si la ora aia ne gasesti acolo daca ai chef de o mica plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Da-ti ceasul inainte cu doua ore , si la ora aia ne gasesti acolo daca ai chef de o mica plimbare. As fi venit, dar tocmai m-am trezit (au capu!) si plec pt ceva timp pe 4 roti Have fun, cine va face poze?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Prietena lui Silviu, nu i-am retinut numele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 off topic?!?! imi cer scuze sa intrerup discutia despre Starcraft dar am vazut o chestie intresanta despre Hornet se pare ca in tomana apare noul Hornet este doar o imagine virtuala dar pare destul de aproape de noul stil Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 off topic?!?! imi cer scuze sa intrerup discutia despre Starcraft dar am vazut o chestie intresanta despre Hornet se pare ca in tomana apare noul Hornet este doar o imagine virtuala dar pare destul de aproape de noul stil Honda Aceeasi Marie, alta palarie....Prea "fashionable" pentru gustul meu.... Mesaj completat Salut, dupa o perioada de absenta, m-am intors doros de plimbare alaturi de alte viespi! Sper ca joi sa fie vreme buna sa ne putem vedea! Week-end placut si asflat uscat!!! See ya Joi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 (editat) off topic?!?! imi cer scuze sa intrerup discutia despre Starcraft dar am vazut o chestie intresanta despre Hornet se pare ca in tomana apare noul Hornet este doar o imagine virtuala dar pare destul de aproape de noul stil Honda disuctia despre starcraft e pe celalalt topic de viespi interesanta jucarie ar fi,atata trimp cat vor tine hornetul naked pur(nu ca alti producatori care fac din SS naked si invers)..parerea mea Editat Iunie 21, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
www_nch Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 in momentu iin care merg cu motoru (se invart rotile) se aude o trosinura pe fata,cand accelerez trosnitura creste ca si periodicitate.la franari bruste aceiasi trosnitura pe fata..... Ma bag Âşi eu în seamă, fă o probă în stationare cu motorul oprit, strange frana față si preseaza sau pompeaza amortizoarele... Âşi eventual ne spui Âşi noua ce se întâmplă, ce se mai aude ce se mai simte. Scrie lumea că ar schimba toba ... cam asta vreau Âşi eu... dar nu să se auda ci vroiam să arate gen Hornet 2007.... o tobă scurta sub scăriță'n dreapta. Păreri ceva critici ? Sau poate are cineva o tobă pt prindere laterală... ieftină Âşi bună...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 (editat) Scrie lumea că ar schimba toba ... cam asta vreau Âşi eu... dar nu să se auda ci vroiam să arate gen Hornet 2007.... o tobă scurta sub scăriță'n dreapta. Păreri ceva critici ? Sau poate are cineva o tobă pt prindere laterală... ieftină Âşi bună...! toba scurta SUB scarita nu vei putea pune,nu incape iar daca pui exact sub vei lua curbe cu motoru drept ...singura varianta sa pui acolo chiar DUPA scarita pilot e sa faci unele modificari la suportul scaritei pasager..sau daca vrei poti pune toba dupa/sub scarita pasager...in cazul meu e taiat suportul de pasager(am monopost) dar sunt si altii aici care au toba jos la scarita pasager Editat Iunie 21, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Addutza Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 incape toba si sub scarita dar trebuie taiate coturile si putina maestrie cu aparatu de sudura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 (editat) incape toba si sub scarita dar trebuie taiate coturile si putina maestrie cu aparatu de sudura Frumos motor, totusi, numarul cum se tine ? La mini-inundatiile din Bucuresti in cazul unor ploi torentiale, nu exista riscul sa intre apa in toba? Editat Iunie 21, 2010 de mettal86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Scrie lumea că ar schimba toba ... cam asta vreau Âşi eu... dar nu să se auda ci vroiam să arate gen Hornet 2007.... o tobă scurta sub scăriță'n dreapta. Păreri ceva critici ? Sau poate are cineva o tobă pt prindere laterală... ieftină Âşi bună...! sau daca vrei poti pune toba dupa/sub scarita pasager...in cazul meu e taiat suportul de pasager(am monopost) dar sunt si altii aici care au toba jos la scarita pasager Adica ceva de genul ?: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 off topic?!?! imi cer scuze sa intrerup discutia despre Starcraft dar am vazut o chestie intresanta despre Hornet se pare ca in tomana apare noul Hornet este doar o imagine virtuala dar pare destul de aproape de noul stil Honda Tot 2006-le ramane puterea Hornetului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 incape toba si sub scarita dar trebuie taiate coturile si putina maestrie cu aparatu de sudura eh..de motoru asta am uitat ..dar sunt curios cum e pe o curba cand e lipit motoru de asfalt,si mai arzi una si cu scarita,super inclinat..cred ca da cu minus din cate stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) Salutare tuturor, vreau si eu o horneta, model 2007. Am cateva intrebari : la drum intins, si lung - 3-400km, presupunand ca am gemulet, e o problema vantul? (sa zic max 130km/h) Vad ca sunt cam rare astea 2007,,,sau nu le vand oamenii... Si daca aveti sa-mi faceti o oferta, cu atat mai bine. Si inca ceva..am inteles ca in BUc sunt niste dealeri Honda, care se ocupa si cu moto SH.Imi surade ideea de a cumpara moto de la un dealer... Numai bine! si multumesc anticipat. Editat Iunie 22, 2010 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Salutare tuturor, vreau si eu o horneta, model 2007.Am cateva intrebari : la drum intins, si lung - 3-400km, presupunand ca am gemulet, e o problema vantul? (sa zic max 130km/h) Vad ca sunt cam rare astea 2007,,,sau nu le vand oamenii... Si daca aveti sa-mi faceti o oferta, cu atat mai bine. Si inca ceva..am inteles ca in BUc sunt niste dealeri Honda, care se ocupa si cu moto SH.Imi surade ideea de a cumpara moto de la un dealer... Numai bine! si multumesc anticipat. Depinde de câți bani dispui. Era la reprezentanța Honda, hornet '08 nou la 6400euro. Au oferta Âşi pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
www_nch Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Merci mult , excelente exemplare @George... n'o ard eu cu scărița pe jos dar nici nu îmi place să am un gând care să îmi spună dacă te apleci mai mult agați cu toba aÂşa că rog pe Adduta Âşi Sorin să ne lămurească dacă au probleme pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Merci mult , excelente exemplare @George... n'o ard eu cu scărița pe jos dar nici nu îmi place să am un gând care să îmi spună dacă te apleci mai mult agați cu toba aÂşa că rog pe Adduta Âşi Sorin să ne lămurească dacă au probleme pe curbe. sorin128 nu are probleme asta iti spun si eu ..cat despre addutza,nu stiu....sa ne zica ea daca e problema(desi dupa ochiul meu as inclina sa cred ca s-ar putea intampla ceva cu toba cand esti pe curba)....eu tocmai de aceea am pus-o in spatele scaritei pilot Mesaj completat Salutare tuturor, vreau si eu o horneta, model 2007.Am cateva intrebari : la drum intins, si lung - 3-400km, presupunand ca am gemulet, e o problema vantul? (sa zic max 130km/h) Vad ca sunt cam rare astea 2007,,,sau nu le vand oamenii... Si daca aveti sa-mi faceti o oferta, cu atat mai bine. Si inca ceva..am inteles ca in BUc sunt niste dealeri Honda, care se ocupa si cu moto SH.Imi surade ideea de a cumpara moto de la un dealer... Numai bine! si multumesc anticipat. baga un ochi cu cateva pagini in urma,sunt doua oferte pentru hornete aproape noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 sorin128 nu are probleme asta iti spun si eu .. ...am eu alte probleme dar pe asta intr-adevar nu o am..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 ...am eu alte probleme dar pe asta intr-adevar nu o am..... off-topic:asta e inceputul vindecarii:sa recunosti ca ai probleme on-topic:sunt curios oare de ce vrem unii dintre noi toba jos la scarita si de ce facem tunning in loc sa luam un hornet mai nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Addutza Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 salut numele meu este serban si sunt posesorul hornetului , addutza e prietena mea care are id pana in momnetul de fatza nu am atins niciodata cu toba ( poate nu ma inclin destul pe curbe poate sa fie si asta de vina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Dezmembrez motor de Hornet 2002. Detalii la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate