sorin_ush Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 UPDATE. Intrunirea moto al carei organizator este Bukowina Motor Club din Radauti se va tine pe data 14-16 august 2009 si va avea urmatoarea locatie: Complex Strand la Piticu' (iesirea din Radauti spre Volovat, pe stanga, inainte de pod) . Vor fi indicatoare care sa va indrume, din orice directie veniti. Accesul dinspre Ardeal se poate face pe ruta Campulung Moldovenesc - Radauti, dar in Marginea se ia drept inainte spre Volovat - Radauti, restul drumurilor (spre Moldova) sunt impecabile pe toata distanta. Da, ati citit bine, locatia de anul acesta va fi un strand. Cu bazin cu apa. Plin. Trupe rock cap de afis: Bucovina (Iasi), Truda (Cj) , Cash (Cj) In deschidere, Pillfed, Shadowsong, Mauser, poate si altii. Bukowina MC se tine tare pe pozitii si o sa demonstram ca putem mai mult decat anul trecut. Program provizoriu (vor fi anuntate in timp util, ordinea si orele la care vor cinta trupele, traseul paradei cit si concursurile ce se vor desfasura): Vineri, 14 aug 2009 15:00 Primirea motociclistilor 17:00-20:00 Dezmortirea picioarelor, gustatul palincii si a mancarurilor traditionale 22:00 Concerte rock Sambata, 15 aug 2009 11:00 Parada moto. 16:00 Concursuri moto 22:00 Concerte rock Duminica, 16 aug 2008 Vine lumea, sta oleaca, mai petrece dar si pleaca! Pretul biletului: nu mai mult ca anul trecut !!! Va asteptam cu drag in Bucovina. P.S. Pentru ceva poze cu vechea locatie darimata de o furtuna in Radauti, dar si cu noua locatie, aici. -------------------- www.bukowinamotorclub.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) UPDATE.Intrunirea moto al carei organizator este Bukowina Motor Club din Radauti se va tine pe data 14-16 august 2009 si va avea urmatoarea locatie: Complex Strand la Piticu' (iesirea din Radauti spre Volovat, pe stanga, inainte de pod) . Vor fi indicatoare care sa va indrume, din orice directie veniti. Accesul dinspre Ardeal se poate face pe ruta Campulung Moldovenesc - Radauti, dar in Marginea se ia drept inainte spre Volovat - Radauti, restul drumurilor (spre Moldova) sunt impecabile pe toata distanta. Da, ati citit bine, locatia de anul acesta va fi un strand. Cu bazin cu apa. Plin. Trupe rock cap de afis: Bucovina (Iasi), Truda (Cj) , Cash (Cj) In deschidere, Pillfed, Shadowsong, Mauser, poate si altii. Bukowina MC se tine tare pe pozitii si o sa demonstram ca putem mai mult decat anul trecut. Program provizoriu (vor fi anuntate in timp util, ordinea si orele la care vor cinta trupele, traseul paradei cit si concursurile ce se vor desfasura): Vineri, 14 aug 2009 15:00 Primirea motociclistilor 17:00-20:00 Dezmortirea picioarelor, gustatul palincii si a mancarurilor traditionale 22:00 Concerte rock Sambata, 15 aug 2009 11:00 Parada moto. 16:00 Concursuri moto 22:00 Concerte rock Duminica, 16 aug 2008 Vine lumea, sta oleaca, mai petrece dar si pleaca! Pretul biletului: nu mai mult ca anul trecut !!! Va asteptam cu drag in Bucovina. P.S. Pentru ceva poze cu vechea locatie darimata de o furtuna in Radauti, dar si cu noua locatie, aici. -------------------- www.bukowinamotorclub.ro Eu propun celor care vin din Ardeal sa nu o ia, in Marginea, drept inainte prin Volovat ci sa vina pe drumul vechi spre Radauti, pentru ca drumul prin Volovat este extrem de prost. Sunt 2 3 portiuni in care in locul asfaltului s'au instalat niste gropi imense, care au fost umplute cu pietris care si ala s'a tasat si daca nu cunosti drumul, poti lua o tzeapa originala, risti sa'ti faci praf amortizoarele sau chiar pe tine (Doamne fereste), iar restul drumului este presarat cu gropi din 20 in 20 de metri. Asfaltul pe drumul vechi este foarte bun. Oricum din centru pana la Piticu' nu e greu de ajuns. Editat Iulie 23, 2009 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 hehe.... nai treaba eu stau langa strand o sa fie super! sper! 3 zile in care somn prea putzin .... de la motoarele turate si de la concerte! PS... astept sda vad care cade cu motoru in ghiolboana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 (editat) hehe.... nai treaba eu stau langa strand o sa fie super! sper! 3 zile in care somn prea putzin .... de la motoarele turate si de la concerte! PS... astept sda vad care cade cu motoru in ghiolboana! Eu astept sa vad ca un pocnitor isi raceste motorul in bolbon. Editat Iulie 25, 2009 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 salutare oameni se tine sigur intalnirea asta? suntem catva nebuni din bm si un cret din dej care am da o fuga pan la voi la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 mai mult ca sigur se tzine, din acest punct de vedere nu trebuie de avut temeri! va asteptam cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Salutare, bucovineni. Am rude in Partesti de Sus, pe lanca Cacica, si-mi programasem o tura in zona luna asta. Cand am vazut ca planuiti ceva m-am bucurat. Dar mi-a trecut repede cand am aflat data de desfasurare. Sunt prins cu ceva in familie atunci, deci mi-e imposibil sa vin, desi mi-ar fi placut mult avand in vedere ca iubesc mult zona si oamenii de acolo. Oricum, intentia de a va vizita meleagurile ramane. Cand voi sti exact cand exact imi voi permite sa va contactez cumva clubul pentru cateva informatii privind drumurile si alte amanunte despre zona, avand in vedere ca sunt in urma cu informatiile din cauza ca, dati fiind multii km care se interpun intre Bucale si Suceava n-am mai fost prin zona de vreo 10 ani. Bafta si sa va iasa actiunea cat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 salutare oameni se tine sigur intalnirea asta? suntem catva nebuni din bm si un cret din dej care am da o fuga pan la voi la intrunire SIGUR se tine. Salutare, bucovineni. Am rude in Partesti de Sus, pe lanca Cacica, si-mi programasem o tura in zona luna asta. Cand am vazut ca planuiti ceva m-am bucurat. Dar mi-a trecut repede cand am aflat data de desfasurare. Sunt prins cu ceva in familie atunci, deci mi-e imposibil sa vin, desi mi-ar fi placut mult avand in vedere ca iubesc mult zona si oamenii de acolo. Oricum, intentia de a va vizita meleagurile ramane. Cand voi sti exact cand exact imi voi permite sa va contactez cumva clubul pentru cateva informatii privind drumurile si alte amanunte despre zona, avand in vedere ca sunt in urma cu informatiile din cauza ca, dati fiind multii km care se interpun intre Bucale si Suceava n-am mai fost prin zona de vreo 10 ani. Bafta si sa va iasa actiunea cat mai bine. Multumim, datele de contact sunt pe site sau poti folosi PM-ul de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Multumim, datele de contact sunt pe site sau poti folosi PM-ul de pe forum. Puc, sa corectati pe site faza cu drumul prin Marginea. Podul ala care era rupt e facut de la 1 mai si drumul de prin Volovat nu ti'as dori sa'l parcurgi, mai ales cu un chopper. Pasquinel duminica era sa i'a o tzeapa imensa cand m'a depasit si s'a intalnit cu un dita craterul pe toata latimea soselei. Pentru cei ce vin din Ardeal cel mai bine e sa vina pe drumul vechi, se inconjoara maxim 2 km dar drumul este cu mult mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 8, 2009 Autor Share Postat August 8, 2009 Puc, sa corectati pe site faza cu drumul prin Marginea. Podul ala care era rupt e facut de la 1 mai si drumul de prin Volovat nu ti'as dori sa'l parcurgi, mai ales cu un chopper. Pasquinel duminica era sa i'a o tzeapa imensa cand m'a depasit si s'a intalnit cu un dita craterul pe toata latimea soselei.Pentru cei ce vin din Ardeal cel mai bine e sa vina pe drumul vechi, se inconjoara maxim 2 km dar drumul este cu mult mai bun. Corectat! Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 afisul intruniriiMesaj completat o sa publicam si o harta a zonei, pentru a indruma lumea pe drumul cel mai bun, chiar daca nu e cel mai scurt. Domnul Doni daca imi dati voie sa imi exprim parerea personala. Dupa mine cel mai bun drum pentru cei ce vin din Ardeal este cel vechi Marginea - Radauti. Din Radauti la primul semafor se face la dreapta, se trece calea ferata pe langa manastirea Bogdana si la prima intersectie (colt cu Casa de Cultura) se face dreapta si se urmeaza drumul inca 3 km pana la locatie. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, am vrut si eu sa ajut cum pot, macar ca si ghid turistic, caci sunt radautean si cu sufletul in Bucovina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanpaval Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 UPDATE.Intrunirea moto al carei organizator este Bukowina Motor Club din Radauti se va tine pe data 14-16 august 2009 si va avea urmatoarea locatie: Complex Strand la Piticu' (iesirea din Radauti spre Volovat, pe stanga, inainte de pod) . Vor fi indicatoare care sa va indrume, din orice directie veniti. Accesul dinspre Ardeal se poate face pe ruta Campulung Moldovenesc - Radauti, dar in Marginea se ia drept inainte spre Volovat - Radauti, restul drumurilor (spre Moldova) sunt impecabile pe toata distanta. Da, ati citit bine, locatia de anul acesta va fi un strand. Cu bazin cu apa. Plin. Trupe rock cap de afis: Bucovina (Iasi), Truda (Cj) , Cash (Cj) In deschidere, Pillfed, Shadowsong, Mauser, poate si altii. Bukowina MC se tine tare pe pozitii si o sa demonstram ca putem mai mult decat anul trecut. Program provizoriu (vor fi anuntate in timp util, ordinea si orele la care vor cinta trupele, traseul paradei cit si concursurile ce se vor desfasura): Vineri, 14 aug 2009 15:00 Primirea motociclistilor 17:00-20:00 Dezmortirea picioarelor, gustatul palincii si a mancarurilor traditionale 22:00 Concerte rock Sambata, 15 aug 2009 11:00 Parada moto. 16:00 Concursuri moto 22:00 Concerte rock Duminica, 16 aug 2008 Vine lumea, sta oleaca, mai petrece dar si pleaca! Pretul biletului: nu mai mult ca anul trecut !!! Va asteptam cu drag in Bucovina. P.S. Pentru ceva poze cu vechea locatie darimata de o furtuna in Radauti, dar si cu noua locatie, aici. Pot sa intru cu RF`ul in apa? -------------------- www.bukowinamotorclub.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioan Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 ni videm acolo fara picioare rupte ! yey ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2010 Ne-am arborat tricourile cu Bukowina MC la Vancouver moto-show 2010 Dau un link cu ceva poze de acolo /index.php?...p;#entry2276938 Mesaj completat Mesaj completat Clipul e din excursia din Italia (2008). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hagz Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Noul site Bukowina Motor Club: informatii despre club, evenimente, membri si o galerie foto generoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Nu prea apar in poze. Ma duc zilele astea sa-mi fac un pictorial sa am albumul meu ca nu se mai poate. Doar sa tina serverul toate femeile care vor sa ma vada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Noul site Bukowina Motor Club: informatii despre club, evenimente, membri si o galerie foto generoasa. fain site-ul. si faine si pozele. vad ca v-au placut si pozele mele (alea de la iaz, de la botosani). da poza cu mine pe harleyul ala fain n-ati pus-o ). P.S. Daca va mai pot ajuta cu poze, in diferite ocazii, sa ma anuntati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madib Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 mult mai bun site-ul si usor de update-at. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 tare site:) si pozele la fel:D SA TRAITI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 De intrunirea de anul acesta ce se aude? O locatie si alte detalii! Un B.ou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 De intrunirea de anul acesta ce se aude?O locatie si alte detalii! Un B.ou Acum se stabilesc detaliile. O sa anunte unul din membrii clubului totul dupa ce se definitiveaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walker Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 PARADA MOTO LA ZILELE SUCEVEI Pe data de 26 iunie , ora 14, in parcarea CARREFOUR din Suceava , se va desfasura o parada moto urmata de o demonstratie acrobatica ( pe doua roti) si concursuri de indemanare . Pentru invingatori si participanti vor exista si premii. La final ne vom bucura de un spectacol de muzica rock…Asteptam cat mai multi motociclisti dar si spectatori pe masura evenimentului… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 De intrunirea de anul acesta ce se aude?O locatie si alte detalii! Un B.ou Pai ce sa se auda... Bukowina MC ed a IV-a va avea loc pe data de 20-22 August 2010 Vom reveni cu mai multe informatii cand punem toate detaliile la punct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 26, 2010 Autor Share Postat Iunie 26, 2010 Pt cine nu a aflat inca, dupa 3 ani de prietenie si vizite reciproce motorizate, Bukowina MC s-a infratit cu clubul italian Ting'avert pe 12 iunie 2010 la Casina, in Italia. Totul a inceput in 2007 la Putna si iar palma s-a batut la Casina luna asta Pozele, amintirile, povestile, kilogramele de palinka, grapa, etc incomensurabile, aventura continua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crivat Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 ne vedem la Radauti-Volovat, al stradul lui Piticu', pe 20-22 august. e cea de-a 4-a intrunire BMC, cu scena de metal si rock, striptease, castraveti murati, ciorba radauteana, fasole cu ciolan, bere si rachiu cu nemiluita, plus.... PSICINA in mijlocul intrunirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate