ZEROS Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 salut poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o informatie?drumul brasov - bran - ramnicu valcea in ce stare e?va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Rasnov - Bran un pic valurit. Bran - Campulung e ok, sunt numai cateva zone pe la Rucar mai paradite. De la Campulung incolo nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Va salut, Stie cineva daca este deschis Transfagarasanul si cum este starea drumului,as vrea sa fac o plimbare in week-end. din cate stiu eu s-a deschis .... in weekend am inteles ca o sa fie o plimbare ceva de genu cu posesori de VW GOLF ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZEROS Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Rasnov - Bran un pic valurit. Bran - Campulung e ok, sunt numai cateva zone pe la Rucar mai paradite. De la Campulung incolo nu stiu. multumesc tare mult de informatie.....inca ma mai interesez de portiunea spre curtea de arges si mai departe...... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 mie mi-a spus cineva ca a fost in toamna si partea din judetul Arges este praf... tipul are Vitara si cica i-a fost frica ca o strica in gropi... si eu vreau sa fac Transfagarasanul si astept pareri mai proaspete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 http://www.openmap.ro/moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 (editat) Informatii despre Transfagarasan: http://www.transfagarasan.net/. Iar pentru starea drumurilor din Romania (inclusiv blocaje, calitatea drumurilor) eu apelez la 0212643333 sau 0212643333. Asfalt uscat. Editat Iulie 9, 2011 de BxP_BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 pun anuntul pentru un prieten: help preteni s-a furat o motocicleta Kawasaki Ninja cu numarul B 07 ZXR (verde fara carene) pe str Harmanului inainte de sensul giratoriu dinspre Harman. Daca auziti / vedeti ceva, va rog sa ma anuntati - 0733-488-800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Pff... esti nebun ... i-au furat streetfighterul lui asta micu' .... daamn. Am zis eu ca imi pun gps, da se pare ca va trebui obligatoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Dar cum s-a intamplat? Il tinea acolo des sau cum? Nu de alta dar ma cam sperie ce multe dispar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 a avut ceva probleme mecanice si a zis ca o lasa acolo sa nu o futa mai tare. a doua zi cand a venit dupa ea nu mai era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 pai cum adica inainte de giratoru dinspre harman adica in camp??? nu a tarato si el de coarne macar pana in peco martax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutbv Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 mie mi-a spus cineva ca a fost in toamna si partea din judetul Arges este praf... tipul are Vitara si cica i-a fost frica ca o strica in gropi... si eu vreau sa fac Transfagarasanul si astept pareri mai proaspete... Salut, Drumul care inconjoara lacul Vidraru, pana la baraj e cam varza (gropi multe, portiuni cu asfalt lipsa, pietris etc). Dupa ce treci de baraj drumul o ok. Eu m-am intors prin Rucar-Bran. Intre Curtea de Arges si Campulung e drumul prost din nou pe anumite portiuni. Este un drum de beton cu niste cratere serioase in el. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MakavelliRo Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Salut, Am nevoie si eu de un sfat, unde pot gasi in Bv un electrician care sa se priceapa la masini si sa nu ma taxeze mai rau ca la reprezentante? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmasaiu Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Il pot recomanda pe Costel locuieste in sacele telefon 0721.559.713 are service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 salut ma puteti ajuta si pe mine unde as putea merge sa mi se monteze o toba sport pe motocicleta/?pana acum am aflat doar de cei de la stelco din lunca calnicului.ceva prin brasov aproape aici nu sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.91 Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 (editat) exista stelco si in brasov. cum vii de la giratoriu de la selgros si mergi spre noua, fix vizavi de metro2 se face o strada la dreapta. pe colt e o cladire in constructie. ei bine, dupa ce ai intrat pe strada aia, faci prima la dreapta ( o sa treci pe langa Gry Pub,daca nu ma insel). Mergi pana in capat si dai de Stelco Editat Septembrie 7, 2011 de dan.91 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 am vorbit cu cei de aici si nu se ocupa de motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 salut ma puteti ajuta si pe mine unde as putea merge sa mi se monteze o toba sport pe motocicleta/?pana acum am aflat doar de cei de la stelco din lunca calnicului.ceva prin brasov aproape aici nu sunt? Salut, Suna la tel.0744565048,pe meserias il cheama LEVI si intreabal daca te poate ajuta,spunei ca suni din partea lui Ulita. Are un atelier in Rasnov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Salut, Suna la tel.0744565048,pe meserias il cheama LEVI si intreabal daca te poate ajuta,spunei ca suni din partea lui Ulita. Are un atelier in Rasnov. ok am sa incerc.mersi.tare nasol e sa ai toba si sa stai cu ea in brate:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viperfx15 Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 salut baieti, unde gasesc si eu o vulcanizare moto care lucreaza bine? si care sa demonteze/monteze ei roata, sa aiba stand, presa, tot ce le trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 salut baieti, unde gasesc si eu o vulcanizare moto care lucreaza bine? si care sa demonteze/monteze ei roata, sa aiba stand, presa, tot ce le trebuie? Recomand cu incredere vulcanizarea de pe str.VIDIN,baietii au tot ce le trebuie si sunt meseriasi!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriananadrei Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 salut, stie cineva cat costa scoala (A) la autostart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 salut, stie cineva cat costa scoala (A) la autostart? Suna-l pe FLR-BV 0744220088 si afli cat costa la el. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Salut, Stie cineva un service moto ok unde pot sa-mi schimb kit-ul de lant? Nu as vrea sa il schimb singur, mi-e frica ca nu voi alinia bine pinioanele, plus ca imi lipseste si "instrumentul" de nituit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate