zece d rosu Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Pe str Vidin intr-o curte(de obicei ocupati si sictiriti in sezon,acum nu stiu; la girator la sergiana din directa gara mare mergi inainte si prima str la dreapta),in spate la salsa lap dance(din aceeasi directie gara mare,faci stg la girator la faget-primul rond- si a 3a str la dreapta,vulcanizarea tot intr-o curte pe partea dreapta) si daca nu ma insel mai au cei de la Moto bartolomeu.Cam atat stiu.Daca nu te descurci,ai nr meu mai jos in semnatura si te ajut cu mare placere.Toata stima Salut si multumesc pt. raspuns! Din pacate nefiind din Brasov nu prea cunosc zonele si mi-ar fi de mare ajutor numele firmelor respective (asa le pot gasi mai usor pe net si pot suna inainte). Totusi nu exista reprezentante/service moto (indiferent de marca) care sa faca montare + echilibrare gume noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 strada Vidin ! ...pe la mijlocul strazii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 https://plus.google.com/100864021658535407210/about?gl=ro&hl=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 strada Vidin ! ...pe la mijlocul strazii https://plus.google.com/100864021658535407210/about?gl=ro&hl=en Multumesc mult pt. ajutor! Am sunat la ei si e OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Salut colegi din BV. Saptamana asta ma innoiesc cu o YAMAHA XT 1200 Z Super Tenere noua, 0 km, din Germania. Are garantie EU 2 ani. O optiune ar fi sa asigur service-ul in garantie la motto.ro BV, fiind dealeri autorizati Yamaha. Aveti cateva sfaturi / opinii vis a vis de motto.ro BV ? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Salutare! Caut o vulcanizare moto sa-mi schimb guma spate la un Virago 535...am inteles ca cei de pe vidin sunt cam singurii si umpic cam 'ciudati' din fire ( un prieten si-a schimbat acolo si nu a fost foarte incantat de comportamentul lor). A mai fost cineva de curand pe la ei? Alta vulcanizare a mai aparut? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Nu exceleaza la capitolul "people skills", mai ales daca au ceva de lucru,risti sa te faca pachet de nervi. La Virago nu ai camera? Pune mana pe 2 leviere, pune-o pe butuci si apuca-te de desfacut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 da, e pe camera. numai ca as vrea sa imi si echilibreze rotile....cea de pe fata , de la ultima cazatura minora parca are o mica bataie, nu se simte, dar o vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Essential Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Salut, stiti cumva unde pot face sincronizarea carburatoarelor? La mymoto sunt cam ocupati baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 (editat) mai erau cei de pe pictor luchian. pentru schimbat cauciucuri Editat Martie 25, 2014 de Evol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 am inteles. o sa dau o fuga pana la ei sa vad ce si cum. mai auzisem de ei, dar toata lumea ma trimitea pe vidin si traiam cu impresia ca nu mai sunt cei de pe pictor luchian. merci! Salut, stiti cumva unde pot face sincronizarea carburatoarelor? La mymoto sunt cam ocupati baietii. ia legatura cu Tavi_cc, a scris mai sus si are si nr de telefon afisat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Salutare! Stie cineva pe cineva cumva care se ocupa cu reparatii/reconditionari amortizoare moto? Am niste Bitubo din care s-a cum scurs mare parte din ulei si nu mai au rebound mai deloc. Noi sunt vreo 350 euro/buc fara transport si ar insemna sa dublez valoarea mobrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Pentru amortizoarele spate, singurii pe care ii stiu sunt cei de la Mandula din Miercurea Ciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Multumesc pentru info. Din ce am gasit pe net doarasta am gasit depsre ei: http://www.offroadparts.ro/index.php?//Service O sa le dau un mail sa vedem ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Salut! Stie cineva unde pot merge sa imi imbrace complet cu piele sau ceva musama mai de calitate spatarul de la pasager? E materialul imbatranit si a inceput sa fie tare si se crapa unde se cuteaza.... Editat Aprilie 28, 2014 de bucsaadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 langa parcul de la somes e un tip care are marochinarie (parca asa se cheama ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 @bucsaadi ti-am trimis mesaj...... Daca aveti de reconditionat sau inlocuit pielea sau vinilinul la sa sau spatar apelati cu incredere prin pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don G. Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Salut, Am si eu de reconditionat o sa din piele, se poate o persoana de contact? Multumesc. Editat Aprilie 30, 2014 de Don G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 lasa-mi in pm un nr de tel si te contactez sau iti las un nr de tel dar dupa data de 05.05.2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca, in perioada 29 mai – 01 iunie 2014, la (International Trade Center Brasov) ITC Brasov, va avea loc prima editie a evenimentului FUN & SPORTS DAYS, un eveniment dedicat tuturor pasionatilor de miscare, a unui stil de viata sanatos/activ.Domenii: - Echipamente sportive;- Auto/ATV/Moto;- Scoli karting/pilotaj;- Biciclete;- Food & Drinks;- Copii: jocuri educative, scoli înnot, tabere sportive, parcuri aventuri, etc.;- Sali fitness;- Îmbracaminte/Încaltaminte/Accesorii;- Sporturi moderne: dans sportiv, kangoo jumps, etc.;- Articole pescuit/vanatoare (hobby);- Team building;- Scoli de ski;- Sporturi extreme: parasutism, parapanta, etc.;- Echitatie. Printre numeroasele atractii expuse, puteti admira si 2 motociclete de epoca (1961) dar si monopostul cu care Romania participa, anual, pe marile circuite de Formula 1, in competitii dedicate studentilor! Program: Joi, sambata, duminica - 10:00 - 19:00 / Vineri: 10:00 - 21:00 Completeaza biletul de intrare (PRET: 2 LEI) si fii cel care castiga un weekend pentru doua persoane, cazare si mic dejun, la alegere in perioada 1 Septembrie – 31 Noiembrie 2014. * Duminica, 1 iunie, ora 16:00, extragerea castigatorului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Salutare, maine intetionez sa ajung in Brasov dupa pranz. Intrebarea e unde pot sa intind lantul avand in vedere ca plec prea de dimineata. Dureaza 5 minute, oare la reprezentanta Honda ma primesc? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 incearca la mymoto http://www.mymoto.ro/brasov.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conu' Nae Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Poate sa-mi dea cineva numarul de la ITP de la Agro Barsa? Cheers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poK Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Cunoaste cineva vrun service moto in brasov ( bun ? ) . Vreau o revizie complecta la Suzuki GS 500E, si care ar fi costurile in mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 In bartolomeu este un service ... chiar unde intoarce autobuzele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate