tmdmitza Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 In bartolomeu la moto unde este autogara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kremator Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 In bartolomeu la moto unde este autogara Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Sau pe Codrii Cosminului la my moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conu' Nae Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Salut, Stie cineva unde pot sa modific un link pipe (bucata de evacuare dintre galerie si toba finala) sau sa fac unul nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Salut, vezi in Sacele daca iti poate face http://www.ambient-srl.ro/ mie mi-a sudat o legatura de la diametru mai mare sa se potriveasca la diametrul galeriei si a fost in jur de 15-30 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinciche Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Salut, Stie cineva unde pot sa modific un link pipe (bucata de evacuare dintre galerie si toba finala) sau sa fac unul nou? mai pot fi cei de la Stelco in Lunca Calnicului, eu am refacut partile cu imbinarile la o galerie de GSx, totul din inox, si subtirei la pret zic eu http://www.stelco-metalworking.ro/ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don G. Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Salut, As avea nevoie, de inceput de sezon, de cateva informatii pentru a-mi repune mobra in forma ei de glorie, dar nu am contactele necesare. As dori sa tapitez saua de sofer si sa vopsesc rezervorul, s-a umplut de zgarieturi. Stiti cumva la cine as putea sa apelez? Thanks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 pentru sa poti sa mergi pe str. Berzei, in "parcul cu cai" unde stau mosnegii si joaca table, e o "Intreprindere mestesugareasca" , baietii de acolo repara incaltaminte, retapiteaza mobila, imbraca volane si bord-uri in piele, si cand am fost eu la ei de mi-am imbracat volanul aveau o sa dubla de motocicleta(gen hornet,bandit) pe care o imbracase, daca tin bine minte mi-a zis ca a luat pe ea 60 de lei, cu materialul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ki77y Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Eu stiu un baiat care stie un baiat care retapiteaza in Ploiesti. Si alt baiat care si-a retapitat saua in Timisoara. Nu cred ca ajuta prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Eu stiu un baiat care stie un baiat care retapiteaza in Ploiesti. Si alt baiat care si-a retapitat saua in Timisoara. Nu cred ca ajuta prea mult Acesta e cel din Timisoara /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don G. Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Salutare, mersi mult pentru raspunsuri! Am sa incerc intai in parcul de sahisti sa vad daca ma rezolva baietii, iar pe urma apelez la alternative. Intre timp, e cineva care vopseste rezervoare in Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pieseapriliasr Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Salutare,https://www.facebook.com/pages/Service-auto-moto-Brasov/347458428727173 Serban Laurentiu ma gasesti si pe fb acelasi nume sau la tel 0742117479 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinciche Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Salutare, mersi mult pentru raspunsuri! Am sa incerc intai in parcul de sahisti sa vad daca ma rezolva baietii, iar pe urma apelez la alternative. Intre timp, e cineva care vopseste rezervoare in Brasov? saua asta am retapitat-o la baietii din parcul cu sahisti, la 60 lei, eu zic ca a iesit destul de bine de vopsit i-ti dau pe pm numarul tipului care mi-a vopsit motocicleta din poza. recomand si tapiterii si vopsitorul numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Salut, avem in Brasov un loc in care sa putem rolui jante moto, cu rezultate bune dpdv calitativ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Cele mai bune pareri de bine pana acum, le are un nene din Sfantu Gheorghe. Era si un numar de telefon de-al lui pe aici pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisu2006 Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Care din service-uri recomandati pana la urma, sa fie si bun si ieftin ? Mymoto de pe codrii Cosminului sau Motto din Bartolomeu? Ce tarife au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Ambele au mecanici profii si de treaba,daca stii ce vrei, mergi si cere pret la ambele si vezi care iti convin. ca si tarif orar, mymoto parca avea 65 si motto 60 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisu2006 Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Ambele au mecanici profii si de treaba,daca stii ce vrei, mergi si cere pret la ambele si vezi care iti convin. ca si tarif orar, mymoto parca avea 65 si motto 60 ... Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Stie careva daca se poate urca cu motoru la piatra arsa ca vin de 1 mai in zona si as urca pana acolo si mai apoi pe jos pana la omu ...multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Si eu as fi vrut, dar din cate mi-a spus cineva care sta in zona, e zapada inclusiv pe bucata din padure. Sus inca se schiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremistu Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Daca ai nevoie de realizarea unor piese la strung, freze, piese din tabla, suna la 0721018708 - Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisu2006 Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Service-ul de la Mymoto s-a desfintat din pacate. La Motto din Bartolomeu sun de doua zile si imi intra robotul. Unde credeti ca pot schimba un ambreiaj la un maxiscuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 (editat) ambreiajul nou il ai? te duci la o vulcanizare si aplici strategia de aici nu stiu daca merge la burgman, dar la kymco de 250 am facut operatiunea asta Editat Mai 12, 2015 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Janes Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Service-ul de la Mymoto s-a desfintat din pacate. La Motto din Bartolomeu sun de doua zile si imi intra robotul. Unde credeti ca pot schimba un ambreiaj la un maxiscuter? Sau poti incerca la LAci din Sacele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Essential Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Salut, stie careva de unde pot cumpara o blana de miel/oaie prin zona brasov(de pus pe sa)? Am cautat pe olx si internet da nu prea sunt. Daca se ocupa careva, sau daca stie pe cineva pm va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate