alexutzza Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Asta mi l-as face eu pe umar..sa vad daca reusesc sa ma hotarasc. Referitor la "smart ass" de pe aici, nu-i baga in seama, in realitate cei mai multi nu stiu sa lege doua vorbe, pe forum sunt tatici.. Bafta Cred ca ar merge oriunde altundeva ,nu neaparat pe umar. Oricum foarte misto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 eh sper ca va place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Vazut; Placut; Facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 ...cine la facut e incepator? cred ca stii ca ala tzine o viatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Avea Parkinson tatuatistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 ...cine la facut e incepator? cred ca stii ca ala tzine o viatza! asta a fost ceva de moment. urmeaza sa il fac cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edhoo Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Spune, te rog, ca nu i-ai dat nici macar o juma' de bere rasuflata "artistului"! Tatuajul ala e bun de exemplu pentru o campanie cu numele "Drinking + Inking = Faching around" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 nustiu daca mai poti face nici macar o lucrare de coverUP pe el..... sincer,nu iti mai bate joc de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Vazut; Placut; Facut Incearca la un artist capabil sa-l refaca. Merge refacut cu ceva umbre si contur ingrosat pe ici-pe-colo...Din cate tatuaje am, nici cel facut de mine, beat, nu arata asa rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edhoo Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 La ce linii d'ampixu sunt acolo singura solutie e spalarea cu clor... O alta solutie realista ar fi spalariile cu alcool si ruperea cojilor cand se vindeca, asta ar usura munca celui care il va reface, va putea sa faca din liniile alea odioase niste umbre... Asta daca mai e proaspat. Daca e tus rotring va functiona cat de cat metoda asta, daca e profesional ai cam (cuvant urat) batul. CU toate ca nu vad nimic profesional acolo... Multa bafta la indepartat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Cum era aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Cum era aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 in realitate e altfel fata de poza. acolo apare cam patrat din cauza pozitiei la pozat. el va fi facut mai profesional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 in realitate e altfel fata de poza. acolo apare cam patrat din cauza pozitiei la pozat. el va fi facut mai profesional. e cel mai prost tatuaj p care l-am vazut. nici daca ma curenta aparatu in timp ce tatuam nu iesea asa. l-a facut cu aparatu bagat intr-o nara, in fund,unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 http://dorintatoo.piczo.com/?g=55315251&cr=5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 ca sa va explic voua, la cateii astia dornici de muscat un poponeata, poza era facuta rau din cauza pozitie in realitate are liniile bune si inca nu e terminat. acu na, am sa va las sa muscati in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 ca sa va explic voua, la cateii astia dornici de muscat un poponeata, poza era facuta rau din cauza pozitie in realitate are liniile bune si inca nu e terminat. acu na, am sa va las sa muscati in continuare ee praaaaaaaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 mam gandit 100 de ore la model miam imaginat 100 de ore apoi am combinat poze 100 de ore si cam asta a iesit e funny cum isi schimba expresia fetzei la miscarea mainii consider ca intra la cat moto tatoo& scz alta poza nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 cum zicea o buna prietena,am "comis-o" si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Stie cineva un loc in Bucuresti unde sa se faca tatuaje temporare , dar de calitate ? As vrea sa imi fac si eu ceva tatuaj , dar dupa experienta cu piercingurile nu sunt sigur daca nu ma razgandesc peste o luna , si de aceea as incerca un tatuaj cu henna ( cred ca asa ii zice ) . Sau daca vre-un artist care face si tatuaje temporare vede , sa imi dea un PM sa discutam mai pe larg . Multam de atentia acordata precum prioritatea-n Bucuresti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Asta l-am facut in August, la intrunirea moto de pe Valea Nandrului Mare meserias artistu'...i-am zis cam ce vreau, el s-a apucat de desenat, si cam asta a iesit Sincer, daca stateam sa caut poze dupa care sa mi-l fac, nu gaseam sa-mi placa asa mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
socolovschi.27 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Salut! Fac tatuaje profesioniste, aparat si culori de inalta calitate, dispun de modele, fac si desene personalizate. Puteti viziona cateva dintre ele pe blog: http://tattooartgraphic.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate