Sari la conținut

Fz6 S/N


Urs_meloman
 Share

Postări Recomandate

Poate vrea schimbul pentru ABS, nu pentru altceva. El poate sa confirme.

 

Azi mi-am schimbat difuzoarele din casca (Sena SMH10) cu earbuds si am mers vreo 2 ore prin oras: muzica data la minim se aude suficient de tare, traficul nu se aude (decat claxoanele sau sirenele), iar motorul se aude atat de incet incat a trebuit sa pazesc vitezometrul ca sa nu merg prea tare si prea turat (in oras nu prea depasesc 5000 de ture). Draciile astea mici sunt probabil excelente la drum lung, dar prin oras inca nu stiu ce sa zic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

s2 are shaua mai buna,frane cu 30% mai bune,bord schimbat(mie nu imi place),scaritele pasagerului sunt cauciucate,iar carenele de la bord se dau mult mai usor jos,cica ar fi mai bun pe ciclistica....dar cine oberva asta?poate rossi,eu unu as alege fazer 8,si am destule argumente de ce l-as alege,daca vreti sa le auziti vi le spun cu drag

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iar eu ma abtin sa comentez in privinta celor 3 modele deoarece e primul model de FZ Fazer pentru mine.Stiu doar ca la inceput am vrut Hornet din 02/04 pe urma m-am sucit si ma uitam dupa SV650S din 04 deoarece era diferit de modelul precedent dar nu prea imi placea asa mult ca era bicilindric iar in ultimele doua luni ma lovit Fazer-ul l-am incalecat m-am simtit bine pe el si l-am luat am uitat de Hornet si de SV650S a da era sa uit si de Ducati Mounster(cu toate ca imi place Ducati marca italiana nu mai vreau)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut

 

probabil m am exprimat putin gresit la inceput. o sa incerc sa iau un fazer 8 sau un fz1 fazer, clar. oricare dintre cele 2 ar fi o sa fie cu abs. spuneam de fazer 6 s2 pentru ca cel mai probabil nu o sa gasesc unul din primele 2 modele, sunt destul de rare pe aici, mai ales fazer 8..

 

mihail

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

un apropiat avea o vorba:fac taximetrie sa tin cont de consum??? eu am facut sezonul asta doar 4000 km,dar 4000 km numai de plimbari nu si de mers pana in mall sau alergatura prin oras,oricum 600le ramane baza :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merita pe naiba, in vara cand am facut peste 5000km in 2 saptamani a contat consumul, mai ales cand eu alimentam de 2 ori cand cei cu care mergeam alimentau de 3; cand faceam calculele si eu ieseam la 4.5 si ei spre 6 conta al naibii de mult.

asta era si ideea mea. tragi linie la sfirsit de an si aproape ca mai iei o motoreta la consum de +1.5 la suta. asta daca te dai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cauta la dezmembrari gogo,wai ce plictiseala e fara moto,parca lipseste o parte din mine cand vine perioada asta,ceva reduceri la accesorii/echipamente de black friday ?

Editat de sonyy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...