Sari la conținut

Fz6 S/N

Urs_meloman
 Share

Postări Recomandate

Am facut full la motor 18 19 litrii parca si am facut numai prin oras 240 creca daca mai mergeam umpic era gol rezervoru. Se poate din cauza frigului sau ca mi varza filtru de aer sa manance asa mult ? ( am tobe akrapovic pe el)

E un consum ok, daca o scoti afara la vara nu ar trebuie sa-ti consume peste 5.5 - 6. Sfat: completeaza-ti si tu datele la profil sa stim si noi cu cine/de unde vorbim.

Editat de Error
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Pentru FZ6 vrei sa cumperi costumul ala race, cu cocoasa ? De ce ?

Asta e intrebare? Pai FZ6 ala nu cade sau cum? .... sau nu prinde 90-100?... defapt stai ca numai atunci cand esti super experimentat pe super motor ai voie sa cumperi asa ceva ...ai dreptate ... ce tupeu pe baiatul asta ... vrea si el ceva ce numai voi semi-zeii aveti voie sa purtati.

Scuzane ca ti-am tulburat linistea zeule ....a zis la misto cu costumul ala ... gata nu il mai ia ... a inteles, nu mai are voie ...intai trebuie sa aibe cel putin 2640 de postari total aiurea ca abia apoi sa aiba curajul sa gandeasca la un asa costum RACE ca al tau.

Vorba unui prieten : "Ma frate nu imi este necaz ca sunt roman ... imi e necaz ca sunt si altii..."

Editat de calimero2003
Link spre comentariu

Sapte jumate in localitate pe temperaturile astea si cu tobe after-market e un consum ok, nu e nimic de speriat la genul asta de motor.

E adevarat ca depinde si de localitate - unele sunt mai aglomerate, altele mai putin - dar la drumuri scurte prin frig, cand motorul nu apuca sa se incalzeasca bine, consumul este ceva mai mare decat in conditii de vara.

Link spre comentariu

Am facut full la motor 18 19 litrii parca si am facut numai prin oras 240 creca daca mai mergeam umpic era gol rezervoru. Se poate din cauza frigului sau ca mi varza filtru de aer sa manance asa mult ? ( am tobe akrapovic pe el)

Consumul poate fi influentat de : regimul de viteza la care se merge , conditiile de trafic , modificari aduse ulterior sistemului de evacuare , temperatura exterioara , stilul de condus , etc . Incearca sa faci consumul in sezon , nu acum .

Link spre comentariu

Pentru FZ6 vrei sa cumperi costumul ala race, cu cocoasa ? De ce ?

Singurl "dezavantaj" la combi 1pc este ca trebuie sa umbli cu el "suflecat" pe mijloc cand vrei sa te duci la toaleta sau iei masa la un popas :D

Actele, portofelul si alte acareturi le poti pune lejer intr-o borseta, topcase, tank bag, saddle bag sau ce-o mai avea omu.

Link spre comentariu

Singurl "dezavantaj" la combi 1pc este ca trebuie sa umbli cu el "suflecat" pe mijloc cand vrei sa te duci la toaleta sau iei masa la un popas :D

Mai nasol e sa cand te apuca "panica" si fugi de rupi pamantu pana la prima benzinarie, acolo e chinu, mai ales daca e fix pe tine :crack:

Editat de wtf?
Link spre comentariu

eu in plin sezon am facut 420 km cu un plin....si eram intrat pe rezerva...mai mergea 10-20 km dar nu m-am riscat...voi cat a-ti scos cel mai bun consum??mersi de video cesar uitasem de el,foarte bun,eu raman fidel sa folosesc motul :P

Apropo...unde montez si echilibrez in primavara gumele noi???vreau la cineva care se pricepe si sa nu se arunce la bani multi....ca am dat de niste preturi :o 100-120 lei pentru moto wtf?

Editat de sonyy
Link spre comentariu

chiar nu stie nimeni unde pot monta si echilibra gumele la moto la un prêt decent in marele bucuresti?

Eu imi schimb/echilibrez anvelopele, la intrare in Bucuresti(Militari/Iuliu Maniu), vis-a-vis de mc'donalds..ca sa iesi mai ieftin, iti recomand sa te duci cu roata in portbagaj..au pret rezonabil si sunt destul de atenti..

Editat de SharaK
Link spre comentariu

salut,

imi poate spune cineva ce reprezinta acest cablu?

n-am manual sa verific.

am vizionat un fazer 2005 la care lipsea respectiva piesa. la S2-ul care-l am in grija exista.

si inca ceva. Saua de la S2 se potriveste la S1?

multumesc,

post-38187-0-50099800-1390548931_thumb.jpg

Link spre comentariu