Error Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) Am facut full la motor 18 19 litrii parca si am facut numai prin oras 240 creca daca mai mergeam umpic era gol rezervoru. Se poate din cauza frigului sau ca mi varza filtru de aer sa manance asa mult ? ( am tobe akrapovic pe el) E un consum ok, daca o scoti afara la vara nu ar trebuie sa-ti consume peste 5.5 - 6. Sfat: completeaza-ti si tu datele la profil sa stim si noi cu cine/de unde vorbim. Editat Ianuarie 14, 2014 de Error Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Pentru FZ6 vrei sa cumperi costumul ala race, cu cocoasa ? De ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Pentru FZ6 vrei sa cumperi costumul ala race, cu cocoasa ? De ce ? Ca e cool ... E si mai aerodinamic .. consum mic ... Si te mai protejeaza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) Pentru FZ6 vrei sa cumperi costumul ala race, cu cocoasa ? De ce ? Asta e intrebare? Pai FZ6 ala nu cade sau cum? .... sau nu prinde 90-100?... defapt stai ca numai atunci cand esti super experimentat pe super motor ai voie sa cumperi asa ceva ...ai dreptate ... ce tupeu pe baiatul asta ... vrea si el ceva ce numai voi semi-zeii aveti voie sa purtati. Scuzane ca ti-am tulburat linistea zeule ....a zis la misto cu costumul ala ... gata nu il mai ia ... a inteles, nu mai are voie ...intai trebuie sa aibe cel putin 2640 de postari total aiurea ca abia apoi sa aiba curajul sa gandeasca la un asa costum RACE ca al tau. Vorba unui prieten : "Ma frate nu imi este necaz ca sunt roman ... imi e necaz ca sunt si altii..." Editat Ianuarie 14, 2014 de calimero2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey1205 Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 "Ma frate nu imi este necaz ca sunt roman ... imi e necaz ca sunt si altii..." prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Sapte jumate in localitate pe temperaturile astea si cu tobe after-market e un consum ok, nu e nimic de speriat la genul asta de motor. E adevarat ca depinde si de localitate - unele sunt mai aglomerate, altele mai putin - dar la drumuri scurte prin frig, cand motorul nu apuca sa se incalzeasca bine, consumul este ceva mai mare decat in conditii de vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Am facut full la motor 18 19 litrii parca si am facut numai prin oras 240 creca daca mai mergeam umpic era gol rezervoru. Se poate din cauza frigului sau ca mi varza filtru de aer sa manance asa mult ? ( am tobe akrapovic pe el) Consumul poate fi influentat de : regimul de viteza la care se merge , conditiile de trafic , modificari aduse ulterior sistemului de evacuare , temperatura exterioara , stilul de condus , etc . Incearca sa faci consumul in sezon , nu acum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Daca-mi permiti, procedura Si tipul de ulei recomandat, nu numai procedura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Asta e ... dupa facultati, vorba lui Moromete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Asta e ... dupa facultati, vorba lui Moromete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Pentru FZ6 vrei sa cumperi costumul ala race, cu cocoasa ? De ce ? Singurl "dezavantaj" la combi 1pc este ca trebuie sa umbli cu el "suflecat" pe mijloc cand vrei sa te duci la toaleta sau iei masa la un popas Actele, portofelul si alte acareturi le poti pune lejer intr-o borseta, topcase, tank bag, saddle bag sau ce-o mai avea omu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 (editat) Singurl "dezavantaj" la combi 1pc este ca trebuie sa umbli cu el "suflecat" pe mijloc cand vrei sa te duci la toaleta sau iei masa la un popas Mai nasol e sa cand te apuca "panica" si fugi de rupi pamantu pana la prima benzinarie, acolo e chinu, mai ales daca e fix pe tine Editat Ianuarie 15, 2014 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) eu in plin sezon am facut 420 km cu un plin....si eram intrat pe rezerva...mai mergea 10-20 km dar nu m-am riscat...voi cat a-ti scos cel mai bun consum??mersi de video cesar uitasem de el,foarte bun,eu raman fidel sa folosesc motul Apropo...unde montez si echilibrez in primavara gumele noi???vreau la cineva care se pricepe si sa nu se arunce la bani multi....ca am dat de niste preturi 100-120 lei pentru moto wtf? Editat Ianuarie 18, 2014 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) 4.57 litri la 100 km, pe Bucuresti-Ploiesti-Urlati-retur prin Pucioasa etc. Editat Ianuarie 18, 2014 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 cine vrea releu de incarcare sa dea un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 chiar nu stie nimeni unde pot monta si echilibra gumele la moto la un prêt decent in marele bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 4.2 la suta pe Fazer S2 mers civilizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 cum dracu scoateti voi consum din asta?? eu cu pasager am aprox 7l/100km ... si nu mers agresiv... in cate mii de ture schimbati ca sa scoateti 4.5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) cu pasager 6,3 in oras mers decent pe s2. afara cam 4,3 si eu Editat Ianuarie 20, 2014 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 4.2 mers extraurban civilizat inseamna la mine 6-7k turatie n-am folosit mobra in oras , asa ca nu pot preciza consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) chiar nu stie nimeni unde pot monta si echilibra gumele la moto la un prêt decent in marele bucuresti? Eu imi schimb/echilibrez anvelopele, la intrare in Bucuresti(Militari/Iuliu Maniu), vis-a-vis de mc'donalds..ca sa iesi mai ieftin, iti recomand sa te duci cu roata in portbagaj..au pret rezonabil si sunt destul de atenti.. Editat Ianuarie 20, 2014 de SharaK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 salut, imi poate spune cineva ce reprezinta acest cablu? n-am manual sa verific. am vizionat un fazer 2005 la care lipsea respectiva piesa. la S2-ul care-l am in grija exista. si inca ceva. Saua de la S2 se potriveste la S1? multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Ala e cablul de la statorul alternatorului, fara el la S2 nu incarca bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 pai si S1 nu are asa ceva? stiam ca e the same engine pt toate modele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Habar nu am, eu am spus cum e la S2, chiar nu sunt familiar cu alte modele de Fazer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate