cozmino Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Baieti de nota 10, ii recomand! P.S. Hyosungul Rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Micul Printz Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 salut,o sincronizare/curatare de carburatoare si ce mai include la o yamaha r6 2001?cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Baieti intelegatori si cu preturi corecte. Ii recomand si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 13, 2014 Autor Share Postat Martie 13, 2014 salut,o sincronizare/curatare de carburatoare si ce mai include la o yamaha r6 2001?cat costa? Salut! La baterie de 4 carburatoare, in principiu, servisarea completa de carburatoare costa 250 de lei si include testul de compresie. Daca apar alte probleme in carburatoare: componente deteriorate, garnituri lipsa sau rupte, oring-uri, etc, pretul poate creste. Baieti intelegatori si cu preturi corecte. Ii recomand si eu. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 (editat) Am vazut pe site (gasit chiar GPZ900r acolo!) ca aveti fisa bujie la metru? E cu miez de cablu litat? Ma intereseaza 2 metri. edit: link: http://www.grantmoto.ro/magazin-online/motocicleta/kawasaki/900/gpz-900-r/?good_detail=fisa-bujie-20794 Editat Martie 14, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 14, 2014 Autor Share Postat Martie 14, 2014 Salut mr. B! Da, exact asta este: Specificatii: Black cable, PVC protective cover to 38000V and 220 ° C, Wire section 7 mm2, 1buc = 1 m Producator: BERU http://www.grantmoto.ro/magazin-online/fisa-si-lulea/?good_detail=fisa-bujie-pvc-7-0-sw-20794 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Reparati si site-uri? Nu merge link catre cos ( http://www.grantmoto.ro/clienti/comenzi/ ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 15, 2014 Autor Share Postat Martie 15, 2014 Gata, se rezolva. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Multumesc Cesar Adi si Turbo...am dus motoreta la ei si au stat pana la 04:30 dimineata sa imi rezolve toate problemele...dovada maxima de profesionalism pentru care le multumesc din nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 18, 2014 Autor Share Postat Martie 18, 2014 Am constatat la 11 noaptea ca filetul de la baia de ulei este stricat. Practic, ce poti sa-ti doresti mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcodin Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Salutare, Un schimb de ulei furca pentru un hornet cd600f din 2002 la ce pret ar fi ? Uleiul as dori sa-l achizitionez tot de la voi. Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 18, 2014 Autor Share Postat Martie 18, 2014 Salut! Service complet pt furca - ulei, simeringuri, solutii de curatare si manopera: 280 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 salut Cesar, Vreau crashurile R&G pt moto a mea, la 63 de lire +TVA http://www.rg-racing.com/browseBike/Suzuki/SV650_Unfaired/2004_(K4)/CP0133BL.aspx iti aduc avans? sau platesc cand ajung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 18, 2014 Autor Share Postat Martie 18, 2014 Nu e nevoie de avans. Le-am comandat. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 super, mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 19, 2014 Autor Share Postat Martie 19, 2014 Grant Racing Garage e in plin sezon de revizii de primavara. Avem program prelungit pentru a putea raspunde problemele tuturor clientilor care apeleaza la serviciile noastre. Va asteptam cu o mare varietate de produse in stoc: ulei pentru orice tip de motocicleta, antigel, simeringuri si ulei de furca, rulmenti de jug si de roti, bujii, anvelope, etc. http://www.grantmoto.ro/ https://www.facebook.com/GrantRacingGarage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Rezolvat inca o data cu revizia la baieti. Evident, treaba foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 (editat) Salut, Cesar, o scurta intrebare caci nu vreau sa te tin din treaba ... De obicei nu pot scapa devreme de la servici iar daca in principiu ajung pana in ora 7 seara la voi mai e timp sa aruncati o privire la roata din fata? Vreau sa stiu daca e nevoie de rulmenti noi sau nu... Multumesc si numai bine!Razvan Editat Martie 19, 2014 de RazvanLNI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 19, 2014 Autor Share Postat Martie 19, 2014 Da, se poate. In perioada asta programul nostru e pana noaptea tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 O sa am si eu nevoie pentru motocicleta mea (aceeasi Honda CBF 1000 ABS SC58 2007) de urmatoarele: - schimb ulei (cu uleiul vostru, Bel Ray EXS 10W50, si filtru de ulei de la voi - HF204 cred ca e) - cred ca intra fix 3 litri. - schimb antigel (cu antigel de la voi). - schimb lichid de frana spate (lichid de frana de la voi). Cat m-ar costa si cand s-ar putea face? Intr-o seara dupa ora 17:30 de preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 21, 2014 Autor Share Postat Martie 21, 2014 (editat) Salut George! schimbul de ulei (estimativ) 250 de lei: ulei, filtru si manopera antigel: 100 lei fix (antigel + manopera) schimbl lichid de frana pe spate: 35 lei (lichid + manopera). In perioada asta e deschis in fiecare zi pana tarziu. Lucram si sambata. Mutumim! Editat Martie 21, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Ai tot ce e necesar pe stoc? Sa stiu cu cat timp sa anunt inainte. O sa dau un telefon, desigur, dar sa stiu daca e suficient sa zicem cu 1 ora inainte sau trebuie mai din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 21, 2014 Autor Share Postat Martie 21, 2014 Totul este pe stoc: uleiul (toate vascozitatile) si filtrele. Lichid de frana, antigel. Tot tot Poti sa vii si neanuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Am fost sambata, si normal sunt multumit de tratament si de rezultat. O sa trec cand am timp si cu cartea de service, am gasit-o acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 23, 2014 Autor Share Postat Martie 23, 2014 Multumim pentru feedback, George! Te asteptam sa iti scriem operatiunile de mentenanta in cartea service si sa-ti punem parafa. Programul de revizii cu manopera gratuita la ulei si filtru continua. la fel, multe dintre consumabilele esentiale (placute de frana, filtre de aer, kituri de lant, cauciucuri, etc) au manopera inclusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate