pedros Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 ca sa aprind un pic topicul ca si cand nu s-a certat lumea p'aici destul.O plecare "organizata" din Bucuresti? Trebe si e musai sa merem in grup, o sa vedem mai tirziu, mai aproape de data. cu 2-3 zile inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 va fii ceva frumos de vazut pe sosea... multi sa fim... am convins deja nevasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Eu nu m-am convins încă pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 (editat) Azi mi-am luat un cort portocaliu Âşi o idee cam măricel, tot stând cu gândul că poate ajung Âşi eu la întrunire. Cred că dacă avea intrarea nițel mai mare, băgam țoacla cu totul în el. Sper să rezolv păcănitoarea până atunci Âşi să mai fie Âşi înmatriculată. Poate cineva să intre pe un Google Earth (de moft, aÂşa) Âşi să pună un "placemark" pe locul unde se ține, de obicei, întrunirea? Sunt curios. Totodată voiam să vă-ntreb cum e cu circulația comunistelor pe BucureÂşti-PloieÂşti: o luați pe DN1A sau e descurbabilă situația Âşi pe Âşoseaua principală? Editat Iulie 27, 2010 de AdrianS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Azi mi-am luat un cort portocaliu Âşi o idee cam măricel, tot stând cu gândul că poate ajung Âşi eu la întrunire. Cred că dacă avea intrarea nițel mai mare, băgam țoacla cu totul în el. Sper să rezolv păcănitoarea până atunci Âşi să mai fie Âşi înmatriculată. Poate cineva să intre pe un Google Earth (de moft, aÂşa) Âşi să pună un "placemark" pe locul unde se ține, de obicei, întrunirea? Sunt curios. Totodată voiam să vă-ntreb cum e cu circulația comunistelor pe BucureÂşti-PloieÂşti: o luați pe DN1A sau e descurbabilă situația Âşi pe Âşoseaua principală? @:AdrianS - daca te uiti pe prima pagina a topicului o sa vezi 2 bucati aproape identic taiate dintr-o harta "intocmita" de topometristii ministerului apararii . cred ca nu ai sa gasesti o harta mai buna nici pe google earth (acolo nu-ti arata localitatile prin care treci si nici locatia, o sa vezi doar padure pe google earth) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 (editat) NUU, este INTRUNIREA DE COMUNISTE SI ATASE! deci orice motocicleta cu atas este invitata. Da...daca am un talon de IJ pe care inca il platesc la impozit si merge PEDRO cu motoreta ...POT SA VIN SI EU? Editat Iulie 27, 2010 de redplanet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 doar daca vii in atas la ivan. vorbeste cu pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Da...daca am un talon de IJ... Eu zic sa-i lasi talonul lui @pedros si sa vi cu ij-ul, vom avea material didactic pt discutiile ce vor urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 putina reclama nu ar strica http://i25.tinypic.com/2c0tc2.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi bmw38 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 putina reclama nu ar strica... Ai castigat o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 putina reclama nu ar strica http://i25.tinypic.com/2c0tc2.jpg Si de ce na-i pus poza?, la-s co pun eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Si de ce na-i pus poza?, la-s co pun eu. ..acum o-i vrea si tu o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 29, 2010 Autor Share Postat Iulie 29, 2010 (editat) s-a bagat in semnatura, marpha E prea mare... Editat Iulie 29, 2010 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 (editat) lasa ca am bagat-o eu Editat Iulie 29, 2010 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 (editat) Ma bucur ca va place ......am sa incerc sa fac cateva pliante cu ""reclama"". Editat Iulie 29, 2010 de danny_motor86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Fratilor, dupa cateva discutii lungi cu confratii "comunisti" din Ardeal, exista mari sanse sa trebuiasca sa modificati denumirea actiunii in "Intrunirea de comuniste si atase 2010 a motociclistilor din Capitala si zonele limitrofe". Din nefericire... Las` ca ne zbatem sa venim si din Bacau vreo 4! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Las` ca ne zbatem sa venim si din Bacau vreo 4! Si eu o sa vin.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Fratilor, dupa cateva discutii lungi cu confratii "comunisti" din Ardeal, exista mari sanse sa trebuiasca sa modificati denumirea actiunii in "Intrunirea de comuniste si atase 2010 a motociclistilor din Capitala si zonele limitrofe". Din nefericire... Te rugam sa ne ierti Silviule, dar promitem ca anul care vine o sa fim prezenti in Ardeal, si o sa stau pe capul tau o saptamina ca sa te saturi de noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predavasile Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Nou printre motociclisti. De curand posesor al unei motociclete Ij Planeta 5. Sunt multumit de ea si imi doresc cat mai multi km si lucruri interesante printre motociclisti. Pentru inceput o sa fac in asa fel incat sa fiu prezent la intrunirea de la Mizil, intrunire care ar fi prima la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Nou printre motociclisti. De curand posesor al unei motociclete Ij Planeta 5. Sunt multumit de ea si imi doresc cat mai multi km si lucruri interesante printre motociclisti. Pentru inceput o sa fac in asa fel incat sa fiu prezent la intrunirea de la Mizil, intrunire care ar fi prima la mine. Bun venit! De unde esti?(sau,de unde vii?....la Mizil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viosss Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Si eu sunt incepator. Mai exact am facut vreo 300 km cu MZ etz - ul. Traseul meu o sa fie Campulung - Targoviste - Ploiesti - Mizil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predavasile Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Acum prin Bucuresti cu facultatea dar la Mizil o sa vin din Pitesti. Ruta cred ca e tot pe Tragoviste-Ploiest-Mizil dar nu stiu exact cum o sa se nimereasca atunci. Ne auzim si facem cumva sa fie bine. Motoarele sa mearga si sa ne vb din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) Prezent la data stabilita!traseul...Targoviste Ploiesti Mizil...Ideea cu mersul in grup cat mai mare i-mi surade...cine e amator da-ti PM ...era sa uit mai am 2l de ceva galbui Pedro stie mai bine! Editat August 6, 2010 de marian zcm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Prezent la data stabilita!traseul...Targoviste Ploiesti Mizil...Ideea cu mersul in grup cat mai mare i-mi surade...cine e amator da-ti PM ...era sa uit mai am 2l de ceva galbui Pedro stie mai bine! ma bag si eu din ploiesti,ma primiti?!? numa sa vedem data si ora plecarii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate