Sari la conținut

Expeditia solitara "EuroAsia Tour TransSiberia 2010"


Dan Popescu
 Share

Postări Recomandate

Ca este gogoman,ingamfat,laudaros si cu un limbaj comununistoid spre marlanesc este greu de contestat (chiar si de catre apropiatii lui)!

Dar toate astea nu scuza mahalagismul si penibilul in care au cazut unii pe aici!

 

Uite ca sunt unii care nu sunt obisnuiti cu astfel de oameni si cand ii intalnesc, chiar si pe o cale virtuala, raman asa :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

lasati prostiile ca nu s-a trucat nici o poza :D) (chestia cu cerul e diferenta de expunere, in fata rasarea soarele si in spate era mai intunecat)

 

Daca tot e plictiseala, eu ma intreb in schimb, ce s-a intamplat cu cutia laterala stanga? dupa poza de la Krasnoyarsk nu mai apare, este inlocuita de o canistra verde de benzina.. si in poza cu aprilia inamolita, parca lipsesc faimoasele flotoare, si a aparut o scandura sub geanta neagra

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Unii pareau oameni seriosi dar romanul tot roman ramane,poate sa faca facultati sa umble in toata lumea,aici acasa tot o tata barfitoare devine!

Ca DP si-a umflat aventura sau ca a mintit prin omisiune este vizibil!Ca si-a inventat pericole pe care putea sa le intampine ,dar pe care nu le-a intampinat este

destul de evident!Ca este gogoman,ingamfat,laudaros si cu un limbaj comununistoid spre marlanesc este greu de contestat (chiar si de catre apropiatii lui)!

Dar toate astea nu scuza mahalagismul si penibilul in care au cazut unii pe aici!

 

asa e. cand intalnim un roman ar trebui sa presupunem ca are calitatile de mai sus si sa nu ne mai plangem atat.

ca niste tate. e doar roman. de ce-ar trebui sa ne asteptam ca cineva spune adevarul.

suntem prea pretentiosi. nu vrem sa intelegem ca asta e normalul in care traim

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oameni buni, aseara m-am pus si eu un pic pe citit forumul si am dat peste acest thread. Tot era meciul lui Bute dimineata asa ca am facut noapte alba si am tot citit, si am tot citit... si am tot citit (deja cred ca merit cu prisosinta o medalie, nu?), cu tot cu referinte catre Dan Popescu facts, ACR si Amoro si jurnalul corpului expeditionar. Era sa pierd si meciul din cauza asta. Pe cuvantul meu, asa ceva este dincolo de orice imaginatie posibila. Daca ar face aia de la Hollywood un film in jurul discutiilor de aici (deci nu despre calatoria in sine ci sa se foloseasca chiar acest thread drept scenariu) cred ca ar iesi The Best Ever. Ar iesi un film atat de tare incat Guy Ritchie, cu umorul lui englezesc cu tot, ar parea drept un anonim nesarat si plictisitor.

 

Asta primavara au iesit discurii in legatura cu un mars de protest (de la Parcul Carol la Ikea) pus la cale de catre "inegalabilul" Dan Popescu. Atunci nu stiam despre cine e vorba (nici acum nu il cunosc personal dar i-am citit jurnalul de calatorie si mi-am facut o idee) si nu intelegeam ce au oamenii cu el. Parea ca omul incearca sa faca ceva constructiv si multi invidiosi incearca sa-l denigreze. Cum a iesit marsul si ce efecte a avut nu mai comentez acum dar in mod sigur nu mai cred ca acele comentarii erau facute de niste invidiiosi.

 

Daca tot m-am apucat de scris vreau sa umplu si eu macar juma' de pagina (poate mai primesc o medalie ?) asa ca o sa incerc sa va povestesc ce am visat astazi (da, dupa ce l-a omorat Bute pe ala cu bataia mi s-a facut somn). Bineinteles ca visul meu a fost puternic influentat de nemaipomenita si nemaiintalnita calatorie a eroului solitar catre vestitul oras ?? na ca am uitat cum ii zice... parca Magadan.

 

Deci:

Uneori visez, cu ochii deschisi, la o umila calatorie pri Statele Unite, from coast to coast, calare pe un umil chiumparica. Bineinteles ca asa ceva nu se poate compara cu o calatorie prin Mama Rusie dar asta e, acum oricum nu mai merge in Rusia caci nu mai pot fi number one. Ei bine, azi dimineata visul meu drag se parea ca se transforma in realitate - voi pleca in America. Uraaa! Planul era foarte simplu (cum dreq' nu m-am gandit pana acum?): Am un amic TIRist care tot face curse de Anglia (as fi preferat Spania dar asta e, nu mai fac nazuri acum) deci prima parte a traseului (mersul prin Europa e ca si realizat. Ca sa nu aud carcoteli ca prin Europa sunt drumuri bune si nu e nici o smecherie sa faci mii de kilometri intr-o zi (oare chiar nu e nici o smecherie?) - eu voi merge off-road (adica pun motocicleta in camion, deci motorul nu va fi pe drum). Prin US treaba e ca si rezolvata - daca sunt membru la Star Touring am reducere la o firma de transportat motociclete. Si cu bugetul e destul de simplu: Yamee a mea a vazut lumina zilei in insorita California. Ma duc si il caut pe primul proprietar si ii spun ca odata am incercat sa pornesc motocicleta si a dat un rateu. Drept urmare m-am speriat rau de tot si nu am mai putut sa expeditionez asa cum imi doream; planuisem sa plec in Siberia si a trebuit sa aman totul asa ca mi-a luat-o corpul expeditionar al AMR inainte si acum nu ma mai pot mandri cu primul motociclist care merge cu camionul prin Rusia (... sau cu trenul sau cu avionul sau cu "plimba ursu") asa ca daca nu cadem la intelegere si nu imi ofera o despagubire consistenta o sa il dau in judecata si o sa ii cer un milion de dolari. Singurul obstacol ce parea insurmontabil era traversarea amaratului asta de ocean. Acum m-am lumiat in sfarsit. O sa incerc sa imi procur si eu niste flotoare si totul va deveni floare la ureche. Unii, mai rautaciosi ar spune ca in Atlantic intalnesti rechini cum intalnesti caini pe Magheru. Le spun de pe acum ca sunt niste fraieri si niste fricosi. Pai nu le arat eu rechinilor o poza cu ilustrul nostru presedinte al AMR? Pai nu le zic eu ca e "taticul" tuturor ursilor din lume, inclusiv al celor polari? Ce ziceti, vor mai avea curaj rechinii sa se ia de mine?

La intoarcerea acasa se facea ca sunt intampinat de un comitet de primire format din respectabili membri ACR. Ma simteam in sfarsit inconjurat de caldura. Cica exista un spirit de camaraderie intre motociclisti. Rahat. Astia se cearta toata ziua pe forum. Doar membrii ACR stiu cu adevarat semnificatia cuvantului "tovarasu' " Se facea de asemenea ca renumitul expeditionar solitar si solidar, impresionat profund de sincerul meu gest de a ma apara impotriva rechinilor tinand in mana, ca pe un crucifix, ilustra sa fotografie, gest care i-a adus o binemeritata faima in randul tuturor rechinilor din toate marile si oceanele lumii, a hotarat ca este prea coplesit de atata glorie si este timpul sa imi cedeze mie conducerea celebrei AMR. Eu am incercat sa ma apar, sa ii spun - maestre, ce merite pot avea eu, un umil motociclist de duminica, in fata maretelor voastre realizari, care ati fost nu numai primul expeditionar roman dar si marele inventator al ATVului (sau al mersului cu ATVul sau al pornirii ATVului in garaj, imi pare rau visul era un pic confuz in partea asta, poate si datorita emotiei care ma coplesea). Atunci mi s-a adresat, cu modestia-i binecunoscuta - e adevarat, eu sunt magnificul, inegalabilul, hypergalacticul @%#@% al ATVului (nah ca iar nu s-a inteles ce a facut cu ATVurile astea) dar si tu, minuscul motociclist, te vei putea ridica candva la 0,33 din mine pentru ca am auzit ca te-ai dat asta vara cu skijet-ul la mare, deci mai demn urmas decat tine nu voi putea gasi.

La prezentarea raportului raportului raportului asupra calatoriei mele pe meleagurile neexplorate ale Lumii Noi, se facea ca un alt carcotas (cica s-ar pricepe la filmari) incepe sa imi analizeze filmuletele de super inalta rezoluitie, mixate si needitate surprinse cu ajutorul on-board camera si, in mod penibil, incepe sa puna la indoiala faptul ca sunetul care se aude nu provine de la un motor de motocicleta ci de la unul de camion. Ce stiu mai amaratii astia ce fel suna un ciopar adevarat? Oricum prevazusem o astfel de atitudine rusinoasa din partea unor membri ai comunitatii moto care au luat-o pe cai gresite si s-au dezis de marele conducator. Drept urmare scot o fotografie cu Chuck Norris, semnata chiar de el - ia-o p'asta mai... mai ai ceva de comentat?

Sunt convins ca l-as fi lasat fara cuvinte pe respectivul individ. Din pacate a sunat telefonul si a trebuit sa ma trezesc. Sper sa pot continua alta data visul intrerupt atat de brutal. Oricum de la un moment dat nu mai stiam ce facusem cu motocicleta. Parca o lasasem in cortul unui indian. E musai sa continui visul ca vreau sa imi aduc motorul acasa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ati dat-o in otv-isme!In poze intoarse,geci albastre care nu sunt chiar albastre,nori negrii care de fapt sunt albi,etc!

Unii pareau oameni seriosi dar romanul tot roman ramane,poate sa faca facultati sa umble in toata lumea,aici acasa tot o tata barfitoare devine!

Ca DP si-a umflat aventura sau ca a mintit prin omisiune este vizibil!Ca si-a inventat pericole pe care putea sa le intampine ,dar pe care nu le-a intampinat este

destul de evident!Ca este gogoman,ingamfat,laudaros si cu un limbaj comununistoid spre marlanesc este greu de contestat (chiar si de catre apropiatii lui)!

Dar toate astea nu scuza mahalagismul si penibilul in care au cazut unii pe aici!

scuze, nu te-am inteles, daca vrei sa zici ceva atunci dai drumu pe bune. nu sunt sigur la cine te referi cand zici "mahalagism si penibil".

 

este periculos ca un asemenea individ (despre dp e vorba, minusculele sunt intentionate) se presupune intr-o aventura epopeica, mintita cu sfruntare, din varful unei pozitii de presedinte al asociatiei care, dupa denumire, in ochii privitorului din afara, ma reprezinta si pe mine, posesor de motor cu numere de ro, nevinovat, care am o coloana vertebrala foarte verticala. dp nu este cu nimic mai altfel decat un ciorditor din coslada care terfeleste orice poate fi legat de romanii care traiesc in spania (si cei mai multi muncesc acolo, nu fura), si ma pune si pe mine in aceeasi galeata de cu el, acea galeata in care romanii sunt hoti si putori. este chiar mai periculos, pentru ca spre deosebire de ciorditorul ordinar, el are o postura oficiala in care se reflecta, aceea de carmuitor al motorismului romanesc. si chiar nu ma incalzeste cu nimic ca s-a autonumit acolo, ca membrii asociatiei ii numeri pe degetele de la o mana sau alte povesti.

 

asa ca, bine zicea mai devreme sorinavram, abia acum e momentul sa deschidem "doarul". m-am saturat de farsori de doi lei care dupa ce sunt dovediti sunt lasati sa plece. chestia cu "nu'l scuip ca-mi murdaresc saliva" nu ma caracterizeza, si accept pretul sa-mi iau si eu ceva flegme in ochi in tot acest proces. desi sper ca, dupa ce s-a ridicat voalul si toti au vazut (ma intreb daca mai era cumva necesar?) ca mireasa nu e o fecioara ingenua ci e doar curva de centura batrana si sparta pe care o vedem pe drumul intre aeroport si casa si care ne imbie la una scurta cu zimbete sagalnice, sper deci ca macar de aici inainte aplaudacii vor avea decenta sa stea mucles.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Thomas said:

Simpla aritmetica:

O mobra cumparata in 2004-2005 , are in anul 2010 - 9300 Km (din care, daca e sa facem un calcul Bucuresti-Londra-Bucuresti = 5500 km)

@Dan Popescu, on Jul 21 2010, 04:20 AM, said:

Am mai fost cu ea la drum lung (Londra, Isle of White, etc), are abia 9.300 km, o am de noua

 

@Thomas dupa cum ai spus aceeasi motocicleta a avut o prezenta la Londra inainte de Magadan,doar ca ai calculat gresit Bucuresti-Londra-Bucuresti 5500km.

Pentru corectitudine: In calatoria catre Londra,motocicleta a fost transportata in duba Bucuresti-Paris si la retur tot in duba Paris-Bucuresti.

post-56000-1287264219_thumb.jpg

Editat de Aran
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu trenul la Magadan

 

Din partea casei, cu dedicatie pentru toti prietenii, cu trenul spre Magadan. Ce parere aveti? Cine isi da seama primul ce este in neregula cu aceasta melodie, si-mi semnaleaza pe e-mailul AMR, primeste inca doua poze cu impotmolirea in noroi de langa Kadakcean. Tot pe e-mail.

 

http://euroasia2010.amoro.ro/scm/blog/cu_t..._la_magadan.mbs

 

pan' la urma cu camionul sau cu trenul

sau pan' la urma, a iesit vreodata din tara?

cati km sunt pe bordul aprilicii?

 

pentru ssss, nu, n-am fost in rusia. nici macar cu avionul

tot pentru ssss, imi este rusine. sper sa ma indrept in viitorul apropiat

si tot pentru ssss, nu mint

Editat de Tsunami
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu trebuie sa insisti ca sa ne confirmi ca-ti dai cu parerea aiurea, referitor la un subiect despre care n-ai habar. A fost evident lucrul asta de la primul tau post. clown.gif

Nu mai vorbi de avion, ca stim ca tu pleci in "excursiile" cu mobra, cu trenul: clown.gif

/index.php?showtopic=249989

/index.php?showtopic=250462

 

numani in cazul in care numele meu ar fi dan popescu. tu cati km ai pe 2 roti? ai facut 1000? daca da, mai ai un pic si-l ajungi pe dan. 6 ani, 9000km.

apropo, in rusia voi merge cu avionul. e mai eficient. iti trimit bezele-ntr-o luna

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut ca deja ai bagat primii kilometri: clown.gif

 

bikes_train.jpg

in sticla aia din spatele mobrei ce-i, tuica de prune :D ?

 

e tare faza aia cu, plimbatul mobrei prin romania pe tren (daca e cu nasul, macare e rentabil) grin-0003.gif

insa posibilitatea sa duci mobra in siberia cu trenul si de acolo sa te intorci pe ea, mie mi se pare o solutie viabila pentru mine, si poate cine stie in viitor :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut ca deja ai bagat primii kilometri:

 

scrie si o carte, la minciuni sunteti buni, tu si cu dp. doar sunteti romani si sefi la amereu

 

de la pruimul tau post se vede ca sunteti in cardasie. hai sa-i mintim pe "prostii" de pe forum.

nu m-ar mira sa fi fost tu "pilotu' de rezerva"

 

daca as fi sigur ca ai carnet de camion ar fi toata imaginea completa.

Mesaj completat

e tare faza aia cu, plimbatul mobrei prin romania pe tren (daca e cu nasul, macare e rentabil) grin-0003.gif

insa posibilitatea sa duci mobra in siberia cu trenul si de acolo sa te intorci pe ea, mie mi se pare o solutie viabila pentru mine, si poate cine stie in viitor :D

 

nu inteleg care e idea sa plimbi motorul pe tren prin romania.

in romania n-am mai fost cu trenul de prin 94.

 

si care e ideea sa mergi in siberia cu trenul. timpul?

Editat de Tsunami
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

care e ideea sa mergi in siberia cu trenul. timpul?

ideea asta am primit-o vara asta de la un polonez care se pregatea sa plece pentru a doua oara in siberia (anul trecut i s-a stricat mobra pe undeva pe la jumatea drumului prin rusia, si a adus-o inapoi in tara tot cu trenul, de, se mai intampla)

 

si e super tare,

cel putin pentru mine (eu nu sunt biker true happy-020.gif) comoditatea drumului pana acolo, probabil ca e si mai ieftin (habar nu am) iar dupa ce ai ajuns acolo, nu iti ramane decat sa te bucuri de drumul inapoi spre casa (cine stie cunoaste).

sa faci o tura fara sa fi obosit (psihic) e foarte fain, am mai vazut la un tip care a fost in uzbekistan cu avionul iar acolo s-a bucurat de peisaje fara oboseala pe care o acumulezi de pe drum :D - eu unu as face asa ceva in india (dar, sa vedem cum rezolvam problema banilor pana la anu :D)

 

cu trenu, avionu, feribotu, nu conteaza cu ce faci o tura atata timp cat ajungi sa te bucuri de peisaje pe doua roti :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu va era dor de "pixelul albastru", de care s-a vorbit jdemii de pagini mai in amonte?

Urmariti poza de mai jos. E un colaj intre poza pe zapada si cea de la plecarea din Magadan, ambele furnizate de Dan. In ambele ipostaze, faimoasa geaca siberiana pare ca se inchide dreapta peste stanga.

 

Numai ca avem o problema: poza de la Magadan e o imagine normala, pe cand poza de pe zapada e o REFLEXIE in oglinda a protagonistului. Sau ar trebui sa fie o reflexie. Caz in care, ar trebui ca imaginea sa fie inversata, adica geaca sa para ca se inchide stanga peste dreapta. Dane, zi-ne si noua cum se inchide geaca ta siberiana?

 

Si ar mai fi unele nedumeriri, ceva mai marunte:

- daca privim casca reflectata in oglinda, se disting doua litere din logo-ul producatorului: OH. De la Airoh. Fiind o reflexie in oglinda, n-ar fi trebuit sa vedem inceputul logo-ului, adica "AI"?

- desi poza cu zapada arata un cer innorat, in reflexia din oglinda apare un cer senin.

- in imaginea din oglinda, DP apare in prim-plan (incadratura pana la nivelul pieptului). Daca tot sunteti motociclisti, urcati-va pe motoare si incercati sa vedeti pana unde va taie oglinda din imagine. Eu am facut o proba cu oglinda de la masina (sunt in deplasare si nu am motorul la indemana) si, pentru a fi incadrat de oglinda la fel cu DP, distanta dintre mine si oglinda ar trebui sa fie de cel putin un metru. Nu stiu la cate motociclete distanta dintre rider si oglinda ajunge la un metru. O fi Pegaso un astfel de motor.

 

PS: M-a obsedat poza cu zapada din primul moment cand am vazut-o. Dupa parerea mea de neprofesionist in foto, mi se pare excelenta. M-am gandit s-o cercetez mai in amanunt dupa ce am vazut ca nu se potriveste nici cu celelalte poze, nici cu Epopeea povestita de Expeditionar. Poza asta e prea din alt film decat ce am vazut pana acum in Expeditia Solitara etc, etc, etc....

 

Cam asta am avut de spus.

 

 

Poza facuta de mine, la 130 km/h. http://www.99poze.ro/p/5eea3ef76f11bf99582e4219c941ba9c.jpg

Poza facuta de DP. /index.php?...t&id=648062

Editat de Lucianggg
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ideea asta am primit-o vara asta de la un polonez care se pregatea sa plece pentru a doua oara in siberia (anul trecut i s-a stricat mobra pe undeva pe la jumatea drumului prin rusia, si a adus-o inapoi in tara tot cu trenul, de, se mai intampla)

 

si e super tare,

cel putin pentru mine (eu nu sunt biker true happy-020.gif) comoditatea drumului pana acolo, probabil ca e si mai ieftin (habar nu am) iar dupa ce ai ajuns acolo, nu iti ramane decat sa te bucuri de drumul inapoi spre casa (cine stie cunoaste).

sa faci o tura fara sa fi obosit (psihic) e foarte fain, am mai vazut la un tip care a fost in uzbekistan cu avionul iar acolo s-a bucurat de peisaje fara oboseala pe care o acumulezi de pe drum :D - eu unu as face asa ceva in india (dar, sa vedem cum rezolvam problema banilor pana la anu :D)

 

cu trenu, avionu, feribotu, nu conteaza cu ce faci o tura atata timp cat ajungi sa te bucuri de peisaje pe doua roti :P

 

pai eu zic ca-i mai logic sa faci drumul dus si apoi sa ti-o aduci cu trenul. adica ce faci daca ti se pare drumul greu la "intors"?

daca ti se pare greu la dus, stii ca te poti intoarce, nu?

Mesaj completat

Daca duci mobra cu trenu sa nu scrii pe forum ca lu' țunami iar i se va rupe inima de dezamagire. :D

 

sigur, mi se rupe mie cu ce merge el;

numa' tu mori tu grijania mea. te-a pus dan sa ma discreditezi. tu nu intelegi ca n-are legatura intrebarea mea pusa pe forum acum ani de zile cu minciuna ta si a lui? fac o schema?

 

Am carnet de scafandru. Se pune? clown.gif

se pune la flotoare. cel putin ti le-a aratat? :D

mari tantalai. si el, si tu care-i tii minciunile in gura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

scuze, nu te-am inteles, daca vrei sa zici ceva atunci dai drumu pe bune. nu sunt sigur la cine te referi cand zici "mahalagism si penibil".

 

este periculos ca un asemenea individ (despre dp e vorba, minusculele sunt intentionate) se presupune intr-o aventura epopeica, mintita cu sfruntare, din varful unei pozitii de presedinte al asociatiei care, dupa denumire, in ochii privitorului din afara, ma reprezinta si pe mine, posesor de motor cu numere de ro, nevinovat, care am o coloana vertebrala foarte verticala. dp nu este cu nimic mai altfel decat un ciorditor din coslada care terfeleste orice poate fi legat de romanii care traiesc in spania (si cei mai multi muncesc acolo, nu fura), si ma pune si pe mine in aceeasi galeata de cu el, acea galeata in care romanii sunt hoti si putori. este chiar mai periculos, pentru ca spre deosebire de ciorditorul ordinar, el are o postura oficiala in care se reflecta, aceea de carmuitor al motorismului romanesc. si chiar nu ma incalzeste cu nimic ca s-a autonumit acolo, ca membrii asociatiei ii numeri pe degetele de la o mana sau alte povesti.

 

asa ca, bine zicea mai devreme sorinavram, abia acum e momentul sa deschidem "doarul". m-am saturat de farsori de doi lei care dupa ce sunt dovediti sunt lasati sa plece. chestia cu "nu'l scuip ca-mi murdaresc saliva" nu ma caracterizeza, si accept pretul sa-mi iau si eu ceva flegme in ochi in tot acest proces. desi sper ca, dupa ce s-a ridicat voalul si toti au vazut (ma intreb daca mai era cumva necesar?) ca mireasa nu e o fecioara ingenua ci e doar curva de centura batrana si sparta pe care o vedem pe drumul intre aeroport si casa si care ne imbie la una scurta cu zimbete sagalnice, sper deci ca macar de aici inainte aplaudacii vor avea decenta sa stea mucles.

tu de ce latri?

@sorinavram, schimba dioprtria, se vede Airoh scris invers.

In plm decat sa se chinuie sa organizeze o mascarada, mai simplu era sa se duca pana la Magadan, ceea ce a si facut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai eu zic ca-i mai logic sa faci drumul dus si apoi sa ti-o aduci cu trenul. adica ce faci daca ti se pare drumul greu la "intors"?

daca ti se pare greu la dus, stii ca te poti intoarce, nu?

 

E vorba de preferinte, mie mi se pare mai dificila partea a doua a unei excursii, cand trebuie sa te intorci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E vorba de preferinte, mie mi se pare mai dificila partea a doua a unei excursii, cand trebuie sa te intorci.

 

poate nu mai trebuie sa te intorci.

cred ca e mai simplu sa mergi round the world odata ce-ai scapat de siberia

 

sigur ca-i vorba de preferinte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dat report țunami? :D

 

Felicitari. Esti o domnisoara tru. =d>

Trebuia insa sa incepi cu report la postul tau unde ne faceai "tantalai".

 

mai mult, ai si mesaj privat. nu ma ascund in spatele actiunilor mele

sorry dar cu violenta nu pot continua. nu d-asta intru pe forum sa (ma) injur

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu-mi amintesc sa te fi insultat vreodata. :D
...iar daca Report-ul a fost pt fraza cu organul in gura, trebuie sa va reamintesc: fiecare avem cate un organ in gura - limba. Nu stiu de ce sare lumea asa. :D
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Schimba cineva titlul topicului in

 

"Penibila excursie pana la Magadan a lui Dan Buratino Popescu a.k.a. Pinocchio inceputa in 2010 - sfarsita.. nu se stie cand. Aprox 10.000km - cu chiu cu vai - noroc ca n-a plouat" ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Schimba cineva titlul topicului in

 

"Penibila excursie pana la Magadan a lui Dan Buratino Popescu a.k.a. Pinocchio inceputa in 2010 - sfarsita.. nu se stie cand. Aprox 10.000km - cu chiu cu vai - noroc ca n-a plouat" ?

Copyrightul please :D

 

Daca nu ati vazut, a mai inceput o excursie (da, acu' cind lumea baga motorul la iernat) spre Cambogia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce mult se scrie pe topicul acesta :D

 

 

....apropo, in rusia voi merge cu avionul. e mai eficient....

 

@Tsunami incotr-o? eu am in gand o plecare (cu avionul ) pe directia Rusia-coasta Pacificului,dar pentru anul viitor.

 

Fotografie in drum catre Magadan. Prin acelasi loc (din foto) a trecut si D.Popescu cu aproximativ 7..8 zile mai devreme fata de momentul in care s-a facut fotografia aceasta.

post-56000-1287338895_thumb.jpg

Editat de Aran
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Tsunami incotr-o? eu am in gand o plecare (cu avionul ) pe directia Rusia-coasta Pacificului,dar pentru anul viitor.

 

Zavolzh'e

Niznhiy Novgorod

 

si dupa aia ce faci?

treci pacificul?

stiu ca exista o cursa de la seul la anchorage, de acolo poti strabate america america/canada cu greyhound-ul

 

Fotografie in drum catre Magadan. Prin acelasi loc (din foto) a trecut si D.Popescu cu aproximativ 7..8 zile mai devreme fata de momentul in care s-a facut fotografia aceasta.

 

fotografia e fantastica

 

la anu e programata doar o excursie contra-cronometru la cap nord, singur, pentru descoperirea punctelor slabe si a echipamentului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...