Thomas Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Soseaua de Centura, intre AMCKART si Voluntari, la nici 500 m de circuit. 90+ km/h, aveam un tir in spate, liber in fata, de pe contrasens veneau masini in coloana. La un moment dat din spatele unui tir ce era aproape de mine iese in depasire o Dacie. Stil kamikaze. Dupa cum stiti (care stiti) Centura e destul de ingusta. Degajez in stil super-moto extrem pe dreapta, oricum nu am crezut ca mai scap. M-a lovit doar cu oglinda (cred) in oglinda si cot de am zis ca mi-l smulge. Din izbitura am iesit in decor, sarit santul si m-am oprit in sinele de tren si pietrele de la terasamentul caii ferate, gramada langa GS. Tirul din spatele meu, ale carui frane le-am auzit pe creier parca, a reusit la minim sa evite daramarea unui stalp de inalta tensiune. Saracul sofer, cu par alb in cap, a venit tremurand la mine si m-a intrebat de sanatate, m-a ajutat sa scot GS-ul si a plecat apoi sa elibereze soseaua pt ca aproape o blocase cu remorca. Tot repeta ca bine ca a descarcat marfa si era gol, altfel dadea in stalp grupa mare. Tirul de pe contrasens, cel depasit de Dacie, a iesit si el pe terasament foarte mult, inclinandu-se rau de tot. Pagube: GS-ul doar zgariat ca am incercat sa-l tin cat am putut, eu cu contuzii la cot, omoplat si sold. Ii multumesc lui D-zeu ca mi-a dat atata minte incat sa pun protectiile pe mine si cu toata caldura asta. Altfel nu cred ca mai eram asa intreg. In rest geaca si pantalonii taiati, etc. A, sa va mai zic ca Dacia Berlina 1310 culoare gri cu nr de PH nici nu a oprit ? Oricum numarul l-am aflat de la unul din soferi, asa ca va fi o "petrecere" in curand in judet. Si nu glumesc. Cascati bine ochii si purtati echipamentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 felicitari ca ai scapat, fah. Vorbeste cu Pacasac sa puna de o Intifada mica prin judetz. Ca abia asteapta de-astea. Revigorare grabnica late edit: am incurcat PH cu BV. Dar ma rog, intentia conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 zi-ne si noua nr . poate ii facem o surpriza ..daca e din ploiesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Incredibil in ce tara de (cuvant urat) traim. P.S. "Petrecere" frumoasa . Felicita-l si din partea mea pe domnul in cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu636 Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 felicitari ca ai scapat, fah. Vorbeste cu Pacasac sa puna de o Intifada mica prin judetz. Ca abia asteapta de-astea. Revigorare grabnica late edit: am incurcat PH cu BV. Dar ma rog, intentia conteaza ca vorbeam de protectii. sa fii sanatos amice. sa te faci bine repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Insanatosire grabnica Thomas..ce uameni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Insanatosire grabnica si imi pare nespusde rau sa vad ceea ce ti s-a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 mda.. daca ai aflat nr. de inmatriculare.. pune-l pe aci.. sau trimite-l prin PM .. vreau sa-l invat minte, caci lumea e mica si pamantu e rotund... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Ptiu! Bine c-ai scapat Thomas, arde-l pe dobitoc, nu-l lasa... l-as mai injura un pic da' ma cenzurati motoreta cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Insanatosire grabnica iti doresc ... bine k nu a fost mai rau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Bah cum plmea poa' sa existe asa oameni mah?macar din bun simt te duci si te scuzi macar,nu faci 10 masini gramada si fugi Pe langa faptul ca nu are habar cum sa conduca mai e si nesimtit cu inclinatie spre idiot.Daca prostia provoca durere eu imi deschideam farmacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Vreau nr de inmatriculare, ca sa te trimit maine la adresa exacta. Legal, parca merge si o plangere la politie. Sper ca ai luat niste numere de telefon de la vreun martor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 poi bine ma, si mie nu mi-ai zis ieri? te lasam naibii sa dormi macar...insanatosire tie si motoretei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 bah cu petrecerea nu rezolvi recuperarea pagubelor!!! da shi pe la politzie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 zi-ne si noua nr . poate ii facem o surpriza ..daca e din ploiesti... Good point! Bine ca nu a iesit mai rau Thomas Insanatosire grabnica iti doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigMac Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) ce criminal nenorocit.... Bine c-ai scapat!!! Editat August 3, 2006 de BigMac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Insanatosire rapida Thomas,sper sa dai de idiotul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Insanatosire cat mai rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Sanatate, fir-ar mama lor a dracului de imbecili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Bah cum plmea poa' sa existe asa oameni mah?macar din bun simt te duci si te scuzi macar,nu faci 10 masini gramada si fugi Pe langa faptul ca nu are habar cum sa conduca mai e si nesimtit cu inclinatie spre idiot.Daca prostia provoca durere eu imi deschideam farmacie Eu unul nu pot sa inteleg ce e in mintea sofrilorilor de genul asta. Ori nu te-a vazut, poate are omul o problema cu vederea sau cu capul, caz in care nu ar trebui sa mai sofeze. Ori s-a gandit ca ai loc pe dreapta, caz in care o efectuat o depasire neregulamentara cum ar zice garcea, si in care oricum e idiot si nu ar trebui sa mai sofeze. Ori e ignorant si s-a gandit : sa ma ocoleasca prostu da-l incolo cu bicicleta lui, eu nu am ce sa patesc ca sunt cu masina... caz in care trebuie starpit... defapt trebuia starpit de mic. Bine ca esti OK si ca ai avut protectii. Ai avut si la coloana ca ma ia groaza cand ma gandesc la sinele de tren...? Cat despre nenorocit eu zic sa gasesti martori si sa mergi la politie pana nu mai darama pe cineva. Degeaba ii infunzi toate supapele cu carnitza ca daca are permis maini si picioare tot conduce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Dragos, avand in vedere ca a depasit un tir si in spatele lui Thomas era alt tir, macar p-asta cred ca l-a vazut, dar asta a fot o depasire kamikaze in care s-a bazat pe faptul ca ceilalti il vor evita, dar problema mare ar fi aparut daca soferul din spatele lui Thomas nu era atent o fractiune de secunda (ii suna mobilul si s-a uitat sa vada cine il suna, verifica indicatoarele de bord sa vada ce mai indica, se uta un pic in retrovizoare ca sa vada ce se intampla in spatele tir-ului, etc) atunci il facea pe bou sandwich. Nasol a fost ca Thomas a fost prins la mijloc, dar partea buna e ca instinctele lui l-au salvat si din fericire acuma nu dam cu RIP-uri. Eu ca sofer nu pot sa inteleg de ce nu s-a repliat in spatele tir-ului pe care a vrut sa-l depaseasca cand a vazut ca din sens opus vine alt tir. Eu stiu ca nu ma bag in depasire asa daca stiu ca masina nu are forta suficienta (iar Dacia berlina sigur nu are forta suficienta sa se infiga, ca sa faca o depasire rapida) si mai ales cand am trafic din sens opus. Cat dracu putea sa castige ca timp? 5 minute? Esentialul: bine ca esti in regula Thomas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Nasoala situatie si multa _MUIE lu' ala din PH. Sper sa il prinzi (ori cu bata ori cu legea). Pt ca un om care accidenteaza pe un altul si pleaca... nu e OM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 4, 2006 Admin Share Postat August 4, 2006 gizas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Ai grija de tine, ma, Thomas... Bine ca ai scapat... La jihad ma bag si io, ca tot mi-a facut cineva reclama ca "rup capete".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Baaaa....bine ca esti ok! da-mi numarul masinii si-ti aduc ce date ai nevoie despre proprietar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate