s-kidu' Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 cand e stufful anu asta? adica in ce w-end e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 1-3 septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Am auzit ca nu mai e pe plaja.. si ca o sa fie cu taxa de intrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Free_Spirit_Girl Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 aici gasesti toate datele... http://www.stufstock.com/main.php dar eu nu m-as duce..festivalul asta a distrus definitiv vama...iar cei care il organizeaza par interesati doar de castiguri..nu sa "salveze vama veche"asa cum au spus...cea mai buna dovada e ca au bagat si bilete acum 35 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 In tara asta fiecare urmareste sa castige Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 aici gasesti toate datele... http://www.stufstock.com/main.php dar eu nu m-as duce..festivalul asta a distrus definitiv vama...iar cei care il organizeaza par interesati doar de castiguri..nu sa "salveze vama veche"asa cum au spus...cea mai buna dovada e ca au bagat si bilete acum 35 RON Sint de acord ca in loc sa salveze vama, festivalul a distrus-o. Existenta bilteului nu e o dovada. Eu nu sint de acord cu concertele la care nu se plateste bilet. De obicei acolo se aduna oameni tot felul de pierde-vara si gura casca care nu sint intersati de muzica dar le place aglomeratia. Pina la o suma biletul de intrare face diferenta intre cel care este interesant de muzica si cei veniti doar asa, ca e gratis. Pina si la woodstock-ul original se platea bilet si am impresia ca era destul de scump. Oricum, stufstock-ul e clar o afacere pentru Mircea Toma & co , dar 'banul gros' nu le vine din bilete ci din 'sponsorizari' si drepturi de difuzare platite cu 'generozitate' de TVR. Iar despre cum se invart banii in TVR, nu e nevoie sa explic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 woau, asta chiar e trist; oricum si liberty parade a fost mutat din vama tocmai pentru ca vama nu mai e tara oamenilor liberi si totusi, ati vrea sa nu se mai tina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 Da. Ar trebui ras tot ce s-a construit pe plaja, vilele idioate si kitschoase din sat si revenit la ce era Vama in 1980. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Da. Ar trebui ras tot ce s-a construit pe plaja, vilele idioate si kitschoase din sat si revenit la ce era Vama in 1980. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Deci care merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 35 de ron?mda...eu cred ca a s da banii pe un bilet la fatboy slim la ultima playa in mamaia(daca ar mai venii odata).macar inteleg unde se duc banii.nu sa le fac buzunarul gros la astia de la salvati vama veche..si ajutati ne pe noi sa ne luam bentley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Ipocrizie romaneasca- cum poti sustine ca vrei sa salvezi Vama invitand in Vama cel putin 10.000 de oameni? O aproximare de bun simt ar spune ca cel putin 1000 sunt trolli... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 pana la urma..de la ce trebuia sa fie salvata?o sa vedem festivaluri cu tema..salvati babilonul..salvati roma din vremea lui augustus?ce a fost a fost..vama traieste bine mersi..e plina de turisti..cei ce vor sa traiasca atmosfera vamiii sa faca bine sa o taie la 2mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Ciudat locul unde se va tine anul asta http://www.wikimapia.org/#y=43754834&x...amp;l=0&m=a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 in camp...cand plaja este aproape..astia sunt pierduti definitiv saracii..pe plaja concertele in aer liber au o rezonanta aparte...in fine traiasca acest capitalism salbatic din romania..stit cum e..acolo in camp au mai mult loc smekerii sa vina sa dea o raita cu masina ca sa zica apoi ca au fost si ei la stuffstock adeca sunt in trend nene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 in camp...cand plaja este aproape..astia sunt pierduti definitiv saracii..pe plaja concertele in aer liber au o rezonanta aparte...in fine traiasca acest capitalism salbatic din romania..stit cum e..acolo in camp au mai mult loc smekerii sa vina sa dea o raita cu masina ca sa zica apoi ca au fost si ei la stuffstock adeca sunt in trend nene se tine in camp pt ca acolo au cum sa ingradeasca ca sa se poata intra cu bilet, ca asa daca era pe plaja ar fi putut sa intre oricine , eventual prin apa. Faptul ca se cer bilete sar putea sa mareasca calitatea concertului pt ca nu ar intra toti gura-casca, dar pe total StufStock-ul a inceput bine si s-a stricat de la an la an, si ma indoiesc ca anul asta o sa fie nustiu ce reusita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackBone Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Sper sa fie cat de cat reusita ca eu vin direct din Maramu'. 19 ore cu trenul.In 19 ore cu avionul as ajunge direct la festivalul aborigenilor din Australia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma Man Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Deci care merge Eu merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 avetzi grija cum folositzi cuvantul stuffstock ca e marca inregistrata shi maine poimaine o sa ceara bani ca sa potzi sa-l foloseshti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 (editat) Eu cred ca o sa merg mai mult sa beau , dar ramane de vazut, poate exista ceva, care sa incante si ochiul, deci pana la umra ce zice`ti .. ne gasim in vama ? PS. Cu motorul nu am cum sa ajung ca e permisul fukt up si nu il pot conduce legal... , deci traiasca trenul daca nu am cu, cine merge. Plecarea eu am sa o fac joi si oricum sper sa ne strangem mai multi de pe forum sa bem o bere ... in vama Numai bine Editat August 25, 2006 de dezu_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma Man Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 se tine in camp pt ca acolo au cum sa ingradeasca ca sa se poata intra cu bilet, ca asa daca era pe plaja ar fi putut sa intre oricine , eventual prin apa. Faptul ca se cer bilete sar putea sa mareasca calitatea concertului pt ca nu ar intra toti gura-casca, dar pe total StufStock-ul a inceput bine si s-a stricat de la an la an, si ma indoiesc ca anul asta o sa fie nustiu ce reusita Amen, brother... Motive: gard=bilet, camp = vant de pe mare mai putin=acustica mai buna= lipsa scandal cu Ca Bianca @ co = amplasare bannere mai avantajoasa=sponsori mai fericiti Nu vad nimic rau ca baietii i-au banu' la intrare; trupele trebuie sa se hraneasca, la fel si organizatorii. Cat despre calitate...asta deriva din cantitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Deci avem vreme buna de stuf in vama .... CtrlC / CtrlV Muzica buna si vreme buna la Vama Veche Cf. AccuWeather, pe perioada festivalului Stufstock, vreme excelenta: soare, in medie 27 de grade ziua si 16 noaptea; vremea va ramane buna si in saptamana de dupa festival Joi 26 grade Celsius, vineri 28 ziua, 15 noaptea, samb 28/17, duminica 29/16; 27 grade in restul saptamanii (vezi www.accuweather.com) 25 Aug 2006 19:25 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Oricum, stufstock-ul e clar o afacere pentru Mircea Toma & co , dar 'banul gros' nu le vine din bilete ci din 'sponsorizari' si drepturi de difuzare platite cu 'generozitate' de TVR. Nasol daca atat ai inteles tu din activitatea lui Mircea Toma Kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 aici gasesti toate datele... http://www.stufstock.com/main.phpdar eu nu m-as duce..festivalul asta a distrus definitiv vama...iar cei care il organizeaza par interesati doar de castiguri..nu sa "salveze vama veche"asa cum au spus...cea mai buna dovada e ca au bagat si bilete acum 35 RON woau, asta chiar e trist;oricum si liberty parade a fost mutat din vama tocmai pentru ca vama nu mai e tara oamenilor liberi si totusi, ati vrea sa nu se mai tina? Categoric nu ar trebui sa se mai tina... Nu ar fi trebuit sa se tina niciodata. Da. Ar trebui ras tot ce s-a construit pe plaja, vilele idioate si kitschoase din sat si revenit la ce era Vama in 1980. Ipocrizie romaneasca- cum poti sustine ca vrei sa salvezi Vama invitand in Vama cel putin 10.000 de oameni? O aproximare de bun simt ar spune ca cel putin 1000 sunt trolli... Wrong, cel putin 9000.... pana la urma..de la ce trebuia sa fie salvata?o sa vedem festivaluri cu tema..salvati babilonul..salvati roma din vremea lui augustus?ce a fost a fost..vama traieste bine mersi..e plina de turisti..cei ce vor sa traiasca atmosfera vamiii sa faca bine sa o taie la 2mai Plaja din 2 mai e mai naspa... Nasol daca atat ai inteles tu din activitatea lui Mircea Toma Kuxi Dar ce ar trebui sa intelegem din activitatea acestui ipocrit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Nasol daca atat ai inteles tu din activitatea lui Mircea Toma Kuxi in caz ca nu stiai ....cel putin jumatate din hotelurile construite in vama veche in ultima perioada ii cam apartin lui mircea toma ....a avut o idee candva cu stufu,dar nu s-a putut descurk ...de asta dupa incercarile lui nereusite d a salva vama avem o vama veche plina ochi d mizerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate