reptile Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Dupa lungi cautari mi-am gasit motor la bani acceptabili,kilometrajul ii in mile si kilometrii (ca noroc ca nu-s bun la matematica).Cica are 18.000 mile (29.000 km) dar sigur nu-i atat.Acum urmeaza distracia baterie noua,schimbat uleiul,schimbat lichidul de frana.Motorul ii din '86 ce m-a uimit la ea ii ca are ambreajul hidraulic Si poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Interesant. Sa il stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Felicitari!!! Sa-l stapanesti sanatos si ai grija la gaz stii tu multe mile fara incidente PS:Acu' ca ai trecut la jappo ce zici mi-l dai si mie o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yellow_bzz Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Sa o calaresti cu placere si sa aveti grija unul de altul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 14, 2006 Autor Share Postat August 14, 2006 Interesant. Sa il stapanesti sanatos ! Mersi Felicitari!!! Sa-l stapanesti sanatos si ai grija la gaz stii tu multe mile fara incidente PS:Acu' ca ai trecut la jappo ce zici mi-l dai si mie o tura? Nu tu ai vrut sa-mi dai o tura cu dominatorul ? Mersi mult pentru urari,ce sa am grija la gaz?bag doar benzina de calitate Sa o calaresti cu placere si sa aveti grija unul de altul... Mersi,sper sa ne intalnim la harley la o bere (fara alcool) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 felicitari baiete da si tu mai multe detalii, de unde l-ai luat, cu cat? cum trage? are motor v4 ca vfr-ul ? bla bla bla ai grija cu viteza, 60 de mile is deja 100 km Ride safe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Bravo mai, sa te poarte sanatos, upgradare de la ij, daca nu gresesc nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Dupa lungi cautari mi-am gasit motor la bani acceptabili,kilometrajul ii in mile si kilometrii (ca noroc ca nu-s bun la matematica).Cica are 18.000 mile (29.000 km) dar sigur nu-i atat.Acum urmeaza distracia baterie noua,schimbat uleiul,schimbat lichidul de frana.Motorul ii din '86 ce m-a uimit la ea ii ca are ambreajul hidraulic Si poze : Sa o stapanesti sanatos ...e un touring super fiabil cuplu nesimtit...V4 ) daca nu ma insel ar fii trebuit sa ai si bord electronic:)) Multi km fericiti:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondaru Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Bun motor, are multe chestii destepte pentru vremea lui; spun din experienta, cu al meu am facut vreo 12.000 fara probleme majore. Ce tip de motor e, RC 07? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Misto! Sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 sa faci imprumut la banca pentru benzen!! sa-l stapaneshti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Super motoru! La multi km fara incidente! Si eu am tot in mile si mai uit din cand in cand Ai grija cu intretinerea, ca daca uiti sa ii schimbi ce trebuie cand trebuie e super complicat de reparat V4 ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Felicitari! Sa te bucuri de el si sa te plimbe pe unde vrei! A, cat o costat lighioana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Motorul asta... chiar trebuie udat . Cand ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 felicitari baiete da si tu mai multe detalii, de unde l-ai luat, cu cat? cum trage? are motor v4 ca vfr-ul ? bla bla bla ai grija cu viteza, 60 de mile is deja 100 km Ride safe... Kilometraju arata si mile si kilometrii ,l-am luat cu acte de sua valabile anul asta si acum imi face ala asigurarea.Trage super bine,e v4 cred ca si al vfr-ului Bravo mai, sa te poarte sanatos, upgradare de la ij, daca nu gresesc nu? Mersi,am avut mai multe motoare ij-ul a fost primul cu acte in regula,putin timp un nipru,si acum asta sa faci imprumut la banca pentru benzen!! sa-l stapaneshti sanatos!!! Lasa-i ca-i fac consumul. Super motoru! La multi km fara incidente! Si eu am tot in mile si mai uit din cand in cand Ai grija cu intretinerea, ca daca uiti sa ii schimbi ce trebuie cand trebuie e super complicat de reparat V4 ala! Nu uit maine ii schimb cinsumabilele,apropo ii pe cardan Motorul asta... chiar trebuie udat . Cand ne intalnim? Vii in Arad ? ca eu nu vin in Suceava Multumesc la toti pentru urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaming pistonS Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Felicitari si toate cele bune! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Interesant motor... Ai grija cu actele alea "valabile" de SUA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 Felicitari si toate cele bune! Asfalt uscat! Mersi Interesant motor... Ai grija cu actele alea "valabile" de SUA E proprietar roman plecat dincolo si a platit taxele pe anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrastefan Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 sa-l stapanest sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Asta da upgrade ! Felicitari si sa-l stapinesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_dragon Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 (editat) sa-l stapanesti sanatos...felicitari...cand vii cu el prin bucuresti? Editat August 18, 2006 de black_dragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Daca il prostesc poate dam o fuga duminica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Iti doresc sa te poarte sanatos peste tot, o canistra fermecata din care benzina nu se termina, si motocicletei un garaj incalzit peste iarna. Bafta si cat mai multi km fara neplaceri. PS, in oct cand ma duc in TM poate ma opresc in Arad sa ti-o vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 19, 2006 Autor Share Postat August 19, 2006 sa-l stapanest sanatos. mersi Asta da upgrade ! Felicitari si sa-l stapinesti sanatos ! Mersi omule,nu cred ca mai vin pe la tine in curand sa-l stapanesti sanatos...felicitari...cand vii cu el prin bucuresti? Mersi,nu vin in Bucuresti ca ma pui sa te plimb toata ziua Daca il prostesc poate dam o fuga duminica asta nici o sansa Sa-l stapanesti sanatos ! Mersi,facem o liniuta ? Iti doresc sa te poarte sanatos peste tot, o canistra fermecata din care benzina nu se termina, si motocicletei un garaj incalzit peste iarna. Bafta si cat mai multi km fara neplaceri. PS, in oct cand ma duc in TM poate ma opresc in Arad sa ti-o vad. mersi dar m-am certat cam urat cu ai mei si poate il vand ca sa ma mut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate