Kali Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 (editat) Care aveti prieteni in Sibiu si Cisnadie, strigati lista si vedeti cine lipseste... In jurul orei 21.00, intre Sibiu si Cisnadie, in dreptul unitatii militare, a avut loc un accident... 2 motore praf.. Una posibil sa fi fost Yamaha rosie... M-a sunat hondaxx, care nu are acces momentan la net si care a auzit de accident de la o cunostinta care a trecut pe-acolo... Era disperat ca nu stie despre cine e vorba, are prietenii in Sibiu si Cisnadie, chiar daca nu mai locuieste acolo de ceva timp... Pls, daca stiti ceva sau daca puteti da o fuga pana acolo, anuntati... Omul asta e disperat... Later edit: Vesti... Imi pare rau... GANDILA SEBASTIAN - 21 ANI ANDRONACHE SIMONA - (PASAGERA) kawasaki, SV- 90 - ??? Editat August 15, 2006 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 omg ( .. Sa le Fie Tarana Usoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Nu am cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 (editat) Am tot editat postul, pt ca am primit informatiile in cateva minute. Pe masura ce aflam, editam. PE DN1, baiatul a intrat pe contrasens intr-o masina... Au inchis ochii si el, si pasagera... Se numea Sebastian Gandila...fata, Andronache Simona... Este vorba de un singur motor, un Kawa cu nr de Suceava... RIP... Editat August 15, 2006 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 damn...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 AMAN2/? OOHHHHHHHH RAHAT.... ' RIP acum cuvintele... sunt egale cu 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelux Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 sper sa invatam ceva noi ceilalti ptr ca din cate am auzit motorul a intrat pe contrasens dar mortii nu sunt de vina niciodata. Dumnezeu sa ii aiba in paza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Pentru toti cei care ma cunosc 3 coincidente stranii am Kawa ma cheama Gindila sunt din Sibiu dar nu am incheiat eu socotelile cu viata !!! Cat despre ei nu ii cunosc si nu-mi sunt rude. Altceva e de prisos sa comentez .... SA LE FIE TARANA USOARA !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelux Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Pentru toti cei care ma cunosc 3 coincidente stranii am Kawa ma cheama Gindila sunt din Sibiu dar nu am incheiat eu socotelile cu viata !!! Cat despre ei nu ii cunosc si nu-mi sunt rude. Altceva e de prisos sa comentez .... SA LE FIE TARANA USOARA !!!!! D-zeu sa-i ierte! cat despre interventia ta ,Andrei,am senzatia ca parca e din partea unuia care a inviat din morti.aveam pielea gainii ca a scris kali ca ai murit desi nu ne cunoastem prea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 Io am scris ce-am auzit.. Nu-l stiu pe Andrei.. Dar il stiu pe unul dintre prietenii lui, care tine foarte mult la el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 cred ca este vb despre SV 90 NOS... ........nu mai am cuvinte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Am gasit numarul lui SV-90-NOS , sa sun ???? Sincer ... mie teama .... dar daca vreti atunci sun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 da, l-am vazut si eu...cel de care zici tu are un GPZ.Nu are sens sa suni pt ca nu stii daca despre el e vorba si nici nu ti-ar folosi la nimic daca ai afla ca ar fi el... Pacat ca a fost nevoie sa plece atat de repede dintre noi.... RIP, frati motociclisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Cunosc acel drum deoarece bunicii mei stau la iesirea din sibiu pe calea dumbravii, care se continua cu drumul spre Rasinari. Nu pot sa zic ca are curbe stranse sau ca este dificil, poate a evitat o groapa sau o denivelare si a ajuns pe contrasens. RIP, chiar imi pare rau. AVETI GRIJA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milu Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 SA LE FIE TARANA USOARA.S-AU MAI DUS NISTE FRATI SIBIENI.GRIJA MARE BAIETI..........GRIJA MARE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Deci tipu` cu SV-90-NOS a vandut motorul acum 3 luni baiatului care a muri acum cateva ore impreuna cu prietena sa !!!Sa le fie tarana ushoara .... si pace acolo sus de unde ne zambesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkSky Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 R.I.P. Dumnezeu sa-i odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SV90NOS Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 eu sunt cel de la care a cumparat sebi gandila motorul si rog pe cineva care stie bine despre ce e vorba sa imi dea un telefon sau un bip pe nr 0746339026 sau 0788904877.la orice ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 doamne cat de dur... Dumnezeu sa-i ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 (editat) Cunosc acel drum deoarece bunicii mei stau la iesirea din sibiu pe calea dumbravii, care se continua cu drumul spre Rasinari. Nu pot sa zic ca are curbe stranse sau ca este dificil, poate a evitat o groapa sau o denivelare si a ajuns pe contrasens. RIP, chiar imi pare rau. AVETI GRIJA! Nu pe drumul ala s-a petrecut tragedia, ci pe drumul de pe DN1 catre Cisnadie, dupa unitatea militara... unde e linie dreapta si un viraj foarte bun pentru vitezane.... si totusi criminal daca e negociat gresit!!! Nu s-a mai legat somnul de mine... (cuvant urat)! Neducem incet incet... e o certitudine faptul ca toti plecam, dar atata timp cat inca depinde de noi cand si cum plecam.... apelez inca o data la voi, fratilor... daca va mananca in palma, scarpinati-va, nu trageti de acceleratie.... cu atat mai putin cand va stiti in pana de experienta! Mi se rupe inima cand aud ce se intampla! Am bagat azi o spaima sora cu moartea cand am primit vestea... mi s-a spus scurt "unu' Gandila cu un Kawa" .... aviz tie Andrei Imi pare rau de cele intamplae... am vb cu fostul proprietar al SV-90-NOS... Capul sus frate, nu e vina ta! Din cate mi s-a spus mie, Sebastian mergea extrem de tare (viteza estimata 190kmh), pana una alta vorbele circula repede, asteptam rezultatele expertizelor politiei! Discutiile sunt relativ sterile... de noi depinde CAT si CUM si CE invatam din pataniile altora!!! RIP celor doi, imi pare nespus de rau! Ma bucur insa ca dupa spaima pe care am tras-o, am primit intr-un final vestea ca A. Gandila.... principalul "suspect" in cazul asta e bine! Andrei... fii sanatos! Multumesc Kali & High_dive_eagle pentru promptitudinea cu care ati reactionat la apelul meu! Multumesc Ioana, Mutulica & Gaza pentru suportul moral, multumiri Politiei Cisnadie pentru info! Ochi mari, multi & fooooarte bine deschisi! Conduceti voi motorul, sa nu va conduca el pe voi!!! Later edit: Cazul va fi preluat de Politia Sibiu. Informatii suplimentare, daca se impun, vor veni saptaman viitoare, dupa prima faza a cercetarilor! Editat August 15, 2006 de hondaxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 RIP offff doamne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Ma bucur insa ca dupa spaima pe care am tras-o, am primit intr-un final vestea ca A. Gandila.... principalul "suspect" in cazul asta e bine! Andrei... fii sanatos! Merci Mult dupa cum stii bine moartea mi-a mai dat anu asta tarcoale o data cand Radu Radoaie a plecat... DUMNEZEU SA-I IERTE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 (editat) Am auzit siu eu de accident pe la 21:30 de la cumnata mea care locuieste in Cisnadie. O prietena buna de-a ei a venit la ea si i-a aratat poze nasoale rau de la accident pe telefonul mobil. Saraca de ea, a crezut ca e vorba de mine si sora ei (sotia mea), in drum spre ei si in secunda doi m-a sunat sa vada daca suntem ok. Nu prea am avut cu cine discuta sa aflu detalii, ca era asa de socata si speriata de parca ea a asistat la toata treaba... Nu am putut posta nimic aici, deoarece am net doar la servici Tot ce am aflat (va rog nu considerati informatia ca fiind oficiala), este ca un baiat si o fata, pe un motor, au intrat in trafic dupa o linie dreapta cu aprox 200km/h fara sa reduca. Mie personal mi se pare putin probabil, cunoscand zona, dar nu am alte informatii pe moment. In cazul in care este cineva interesat, pot incerca sa fac rost de pozele respective facute imediat dupa accident, in cursul zilei de azi. Ce mai pot sa zic, decat R.I.P celor doi si condoleante familiei sau familiilor. Editat August 16, 2006 de WildPuppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Condoleante familiei si prietenilor lor, s-a le fie tarana usoara si poate e mai bine acolo sus.RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate