The Flying Dutchman Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Și mai groasă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 Foarte mișto cutiile! https://www.magazinulcuscule.ro/scule/truse-de-scule/cutii?page=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Foarte mișto cutiile! https://www.magazinulcuscule.ro/scule/truse-de-scule/cutii?page=2 degeaba daca nu le poti pune una peste alta si sa se prinda una de alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 Ia mai caută, să vezi ce sisteme a scos Yato... Unele merg și ca sidecase-uri, în gen valize Pelican. Mi-aș fi pus și eu, dar de un an am renunțat la cutii rigide și am trecut la textil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Ia mai caută, să vezi ce sisteme a scos Yato... Unele merg și ca sidecase-uri, în gen valize Pelican. Mi-aș fi pus și eu, dar de un an am renunțat la cutii rigide și am trecut la textil. eu ziceam de ce ai postat tu in poza.... eu am un rollbag si topcaseul + spatiul de sub sa. sidecaseuri nu-mi trebe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 Pt fanii Arnold, vedeți că are acumulatori de 20V în pachet cu încărcător la lidl! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 E slab, varianta de 2 Ah la acumulator și 2,4 A la charger, dacă primesc cadou, îl vând pe un pachet de țigări, să nu fie pomană. Acum 3 ore, Cavaleru a spus: eu ziceam de ce ai postat tu in poza.... eu am un rollbag si topcaseul + spatiul de sub sa. sidecaseuri nu-mi trebe . Lasă, am pus și link, fiecare își ia ce îi place, cutiile alea sunt destul de rezistente și nu te ia plânsul cum pățești cu niște cutii "de firmă". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 3 Share Postat Martie 3 La 25.02.2025 la 17:09, Cavaleru a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 3 Share Postat Martie 3 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: 2 baterii 2 manere... valeu double trouble Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 3 Share Postat Martie 3 big gun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 3 Share Postat Martie 3 Ăsta face orice gonflabilă să fie cât șoșoacă. Îți faci hovercraft? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 3 Share Postat Martie 3 Acum 6 minute, ENEOS a spus: Îți faci hovercraft? cam da, aia urmeaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Martie 13 Share Postat Martie 13 Am trecut prin Dedeman si s-au lipit astea de mine. Le-am luat, ce era sa fac…!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 13 Share Postat Martie 13 Acum 25 minute, Ruginel a spus: Am trecut prin Dedeman si s-au lipit astea de mine. Le-am luat, ce era sa fac…!? knipex cobra cred ca e mai ieftin si incomparabil mai bun de nituitor nu stiu ce sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 13 Share Postat Martie 13 (editat) Am văzut că o să fie cheie dinamometrica la Lidl. Pentru cei mai experimentați, ar merita să o iau doar pentru schimbat roti la mașină, mă refer strâns la cuplu? Haide poate un surub pe la moto din an în paste? Și detaliile: Editat Martie 13 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Martie 13 Share Postat Martie 13 Acum 48 minute, Cavaleru a spus: knipex cobra cred ca e mai ieftin si incomparabil mai bun de nituitor nu stiu ce sa zic Nu are cum sa fie mai ieftin. Asta a fost 80 de lei. Acum 11 minute, iulianserban a spus: Am văzut că o să fie cheie dinamometrica la Lidl. Pentru cei mai experimentați, ar merita să o iau doar pentru schimbat roti la mașină, mă refer strâns la cuplu? Haide poate un surub pe la moto din an în paste? Și detaliile: Si cea mai ieftina cheie dinamometrica ofera ceva important: repetabilitate. Probabil nu este fix pe fix la valori, dar chiar si cu 10% eroare (desi nu cred ca are atat) tot e ok. Eu zic ca face banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 13 Share Postat Martie 13 Am eu. E ok, am testat-o cu un Unior. E precisa. Am luat-o strict pentru prezoanele auto. Ciudat e ca acum un an am luat-o cu 89 sau 99 lei, nu mai retin exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 13 Share Postat Martie 13 Acum 2 ore, iulianserban a spus: poate un surub pe la moto Cu cheia aia doar axurile de la roți le poți strânge la moto. La 70 lei pt roți auto e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 13 Share Postat Martie 13 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Cu cheia aia doar axurile de la roți le poți strânge la moto. La 70 lei pt roți auto e ok. poti strange toate suruburile, numai ca nu la cuplu recomandat de producator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 (editat) Pare că pentru auto merge, dar nu știu dacă merită. De obicei prefer sa dau mai mult și să am pe ce mă baza la nevoie, deși la moto nu prea umblu....am timp de gândire până apare în magazin. Corecție: este de ieri în magazine dacă interesează pe cineva. Editat Martie 14 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Acum 9 ore, Ruginel a spus: Am trecut prin Dedeman si s-au lipit astea de mine. Le-am luat, ce era sa fac…!? Nu ai invatat ca nu e bine sa furi? Cleptomania nu e o scuza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Eu am luat ieri din ddman un bit T27 contra fabuloasei sume de 3.43 lei. Aveam vreo 4 sau 5 biți (pt antrenor de 1/4'), dar de la 25 săreau la 30. Mofturi. Acum 5 ore, Cavaleru a spus: poti strange toate suruburile, numai ca nu la cuplu recomandat de producator Da, le poți strânge până iese H²O din ele... Dpmdv la 🏍 esențială e plaja <40 Nm, pt șuruburile etrierelor și cele care strâng axul roții față în paharul jambei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Buei, te credeam om serios cu scaun la cap... Cum mama dracului sa nu ai acasa TX27? Daca erai un pustan mai intelegeam, dar asa.... Pffff si huooooo! Ase ni, BTW, pe vremuri la Dacii, cu ce reglai incuietoarea la portiera?? Ha?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 14 Moderatori Share Postat Martie 14 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: Buei, te credeam om serios cu scaun la cap... Cum mama dracului sa nu ai acasa TX27? Daca erai un pustan mai intelegeam, dar asa.... Pffff si huooooo! Ase ni, BTW, pe vremuri la Dacii, cu ce reglai incuietoarea la portiera?? Ha?? Cu surubelnita lata si patent,se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: la Dacii, cu ce reglai incuietoarea la portiera?? Ha?? Treabă de tichinigiu, aveam om! Numele lui de cod Jigo, prietenii știu de ce. Da' ce, avea dracia Tx?!? Îți dai seama că aveam Tx27, dar alte formate, în L, în T, în plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate