Sari la conținut

Scule de calitate - de unde le cumparam?

mavetz

Postări Recomandate

Pai asta spune producătorul că face. Că da gauri in beton cu burghiu de max 16 mm. 

Nu o iau sa dau gauri cu burghie de 20 și 22 , dar macar 5-16 SDS Plus sa ducă. 

Pe yt sunt destule review-uri la scula asta, unde oamenii chiar dau gauri in beton țeapăn cu 16 mm Vidia. Si nu o chinuie deloc. Din contra, rupe bine in beton. De aia am și luat-o,  părerile sunt toate pozitive.

IMG_20251230_210840.thumb.jpg.5adcdeb3a503cfb74d2daf6e5c07e18b.jpg

Editat de Kassu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 51 minute, Kassu a spus:

Pai asta spune producătorul că face. Că da gauri in beton cu burghiu de max 16 mm. 

Nu o iau sa dau gauri cu burghie de 20 și 22 , dar macar 5-16 SDS Plus sa ducă. 

Pe yt sunt destule review-uri la scula asta, unde oamenii chiar dau gauri in beton țeapăn cu 16 mm Vidia. Si nu o chinuie deloc. Din contra, rupe bine in beton. De aia am și luat-o,  părerile sunt toate pozitive.

IMG_20251230_210840.thumb.jpg.5adcdeb3a503cfb74d2daf6e5c07e18b.jpg

dc nu ti-ai luat un rotopercutor pe acumulator...

producatorii zic multe fac sculelor, si astia care testeaza faca asta odata de doua ori...

sa iei o scula gandita pentru ceva si sa faci altceva in mod regulat cu ea mi se pare o risipa de resurse

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Kassu a spus:

Am rotopercutor de la Bosch. Profesional. E beton. Dar am luat asta pe acumulator pentru lucrări prin curte, in zone fara curent. Mă gândesc că nu duce burghie mari la beton. Sper că măcar un 16 mm sa ducă...

Incearca si vezi ce se intampla. Daca dai gaura incet, fara sa te apesi in bormasina, poate merge si cu diametre mai mari....

Sau ii scrii iepurasului sa iti aduca o bormasina cu accu cu percutie, prindere SDS. E vreo 6-800 lei, fara accu. 

Link spre comentariu