rylalex Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 nu cred ca se merita avand in vedere ca setul ala contine cateva chestii care nu sunt prea uzuale. pentru chestii de uz general mai bine iei setul ala de la lidl care e vreo 60 de lei si e destul de practic Mai exista setul asta la Lidl? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 Mai exista setul asta la Lidl? Prin bucuresti am vazut 3 seturi la magazinul de langa plaza. Daca mai gasesti,ia-le pentru ca sunt bunicele. Daca nu,du-te la bricostore si ia-ti de la magnusson.Sunt la fel de bune,sau poate mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 am un set magnusson, dar fara maner. Da, sunt bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytzam Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 (editat) Cum se poate cumpăra din România fara intermediari, fara sa plătești comisioanele interbancare pe tbs-aachen? Cu paypal se plateste asa ceva? La o comanda facuta pe site-ul ala am platit 90 de lei doar comisioane pentru ca a trebuit sa le bag banii in cont. Editat Martie 23, 2016 de mytzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 merge cu paypal fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 (editat) Cum se poate cumpăra din România fara intermediari, fara sa plătești comisioanele interbancare pe tbs-aachen? Cu paypal se plateste asa ceva? La o comanda facuta pe site-ul ala am platit 90 de lei doar comisioane pentru ca a trebuit sa le bag banii in cont. Cu paypal esti dezavantajat doar de cursul de schimb al paypal-ului care e unul mai prost decat al bancilor. Daca ai cont in EUR asociat contului paypal e perfect. » Post actualizat in 23 Mar 2016 19:52 Ceva interesant: http://www.tbs-aachen.de/Aktionen_Reste_Ausverkauf/Stahlwille_415QR_N/7_Betaetigungswerkzeuge_1/4_i863_56680.htm Editat Martie 23, 2016 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytzam Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 La comanda pe care am dat-o in decembrie a iesit un curs de 4.57 lei pe un euro. Cam cat ia paypal asa aproximativ? Cursul pe amazon.de il calculeaza la 4.78 lei pe un euro zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 La comanda pe care am dat-o in decembrie a iesit un curs de 4.57 lei pe un euro. Cam cat ia paypal asa aproximativ? Cursul pe amazon.de il calculeaza la 4.78 lei pe un euro zilele astea. daca ai card in euro, paypal nu ia nimic pe tranzactie(plati) in euro, s-ar putea sa-si ia banca ta un mic comision Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 la fiecare banca difera cursul de la caserie, la cont curent sau la tranzactiile cu cardul au afisat pe site cursurile aferente tranzactiilor dar normal, prima data il vezi pe ala de la caserie--schimb valutar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzi22 Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Daca ai cont in RON cel mai avantajos este sa selectezi in Paypal ca schimbul valutar sa fie facut de banca. In caz contrar (cel putin la ING) se fac urmatoarele conversii : Paypal : Euro -> Ron Banca (fiind tranzactie internationala se foloseste euro ca si moneda) : Ron - Euro - Ron ...si se pierd destui bani din conversiile astea . Va rog sa ma corectati daca gresesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 yato YT-3884 sau YT38841 ? la prima vedere par fix aceeasi trusa dar la o privire mai atenta difera aliajul din care sunt facute unele repere (si nu am idee daca e in plus sau in minus). 38841 e model 2016...... Vreau sa iau una ddin ele s afie toate sculele in aceeasi cutie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 mda tot la snap on raman life time warranty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 mda tot la snap on raman life time warranty krap-on se numeste defapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Adica ,la ce te rferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Adica ,la ce te rferi tu ai vazut snap-on in filme sau ai pus mana pe vre-una? nu-i nimic senzational la sculele alea, doar pretul exorbitant garantia pe viata as vrea sa vad unde o faci in romania.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 snap-on, krap-on dar parca mai bine ca strap-on cum sunt clestii aia wiha? ceva diferit fata de clasicii knipex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 snap-on, krap-on dar parca mai bine ca strap-on cum sunt clestii aia wiha? ceva diferit fata de clasicii knipex? clestii tocmai i-am incercat un pic. sficu si patentu sunt sub knipex, ala cu cioc lung e mai ok decat knipexul similar care flexeaza in bot, (e mai subtire) i-am luat la oferta , nu mi-e rusine cu ei dar ca knipex nu face nimeni clesti. ce-i misto din comanda asta sunt surubelnitele pbswiss, cele mai misto si am wiha,wera,hazet,facom,stahlwille,vessel JIS,Sonic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Am citit undeva ca PB Swiss is date dracului si chiar ma gindeam sa iau un set de inbusuri de la ei ca sa stiu ca nu mai am nevoie de altele vreodata. Nu ca as fi rupt vreo chinezarie dar ma gindesc ca e mai mic riscul sa rotunjesti suruburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanKTM Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Un leak-down tester la pret decent se gaseste prin RO ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Am citit undeva ca PB Swiss is date dracului si chiar ma gindeam sa iau un set de inbusuri de la ei ca sa stiu ca nu mai am nevoie de altele vreodata. Nu ca as fi rupt vreo chinezarie dar ma gindesc ca e mai mic riscul sa rotunjesti suruburi. sunt pe departe cele mai smechere surubelnite ia cu incredere, gandeste-te ca wiha si wera sunt foarte bune , astea sunt din alta liga si nici macar nu sunt mai scumpe » Post actualizat in 08 Apr 2016 12:35 Un leak-down tester la pret decent se gaseste prin RO ? iti trebuie un set general sau pentru un motor anume? poti sa-ti faci relativ usor un l-d tester, avantajul la seturi e ca ai adaptoare pentru diferite filete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanKTM Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 (editat) La motorul actual am filet m12, dar as vrea sa-l folosesc la mai multe motoare. Am vzt destule DIY pe net dar daca iau in calcul piesele/motorina/timpul pierdut cred ca ca ies cam la aceiasi bani. Editat Aprilie 8, 2016 de DanKTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 ia o jucarie de testat compresia - cea mai ieftina. Are tot ce iti trebuie la capitolul adaptoare. Il gasesti in jur de 100 lei. Presupun ca detii compresor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 (editat) tu ai vazut snap-on in filme sau ai pus mana pe vre-una? nu-i nimic senzational la sculele alea, doar pretul exorbitant arantia pe viata as vrea sa vad unde o faci in romania.... Vand cei de la Unior-Tepid Snap-on, aveau in showroom niste repere. Nu mi s-a parut nimic spectaculos, crom sa-ti ia ochii si cam atat. Avantajul Snap-on nu e neaparat calitatea ci modelul de business: inlocuiesc sculele defecte, se deplaseaza la sediul tau, oferta buy-back si linie de creditare, lucruri care conteaza pentru afaceri unde nu-ti permiti sa stau pe bara asteptand sau cautand un inlocuitor pentru o tubulara rupta. In Europa nu cred ca au o piata de desfacere datorita producatorilor consacrati la nivel european. Nemtiisunt obisnuiti cu Hazet, Gedore, Stahlwille, Knipex, Wera, Wiha samd. » Post actualizat in 09 Apr 2016 06:25 sunt pe departe cele mai smechere surubelnite ia cu incredere, gandeste-te ca wiha si wera sunt foarte bune , astea sunt din alta liga si nici macar nu sunt mai scumpe De unde iei PB Swiss? TBS Aachen nu sunt dealer. In RO am vazut la Fabory dar erau f scumpe. Editat Aprilie 9, 2016 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Vand cei de la Unior-Tepid Snap-on, aveau in showroom niste repere. Nu mi s-a parut nimic spectaculos, crom sa-ti ia ochii si cam atat. Avantajul Snap-on nu e neaparat calitatea ci modelul de business: inlocuiesc sculele defecte, se deplaseaza la sediul tau, oferta buy-back si linie de creditare, lucruri care conteaza pentru afaceri unde nu-ti permiti sa stau pe bara asteptand sau cautand un inlocuitor pentru o tubulara rupta. In Europa nu cred ca au o piata de desfacere datorita producatorilor consacrati la nivel european. Nemtiisunt obisnuiti cu Hazet, Gedore, Stahlwille, Knipex, Wera, Wiha samd. +1 » Post actualizat in 09 Apr 2016 06:25 De unde iei PB Swiss? TBS Aachen nu sunt dealer. In RO am vazut la Fabory dar erau f scumpe. https://www.prof-tools.nl/default.asp?Lang=3 cred ca pentru tine e mai ok pe amazon, eu nu prea stiam de astia, nu vazusem live nicaieri, m-au convins aia pe GJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Caut un set de imbusuri cu maner de calitate. M-am saturat sa tot rup bila imbusului de 5 si sa cumpar alt set doar ptr asta. Cine a dat jos baie de ulei de vw stie despre ce vorbesc. Acum am cumparat magnuson dar nu am apucat sa le incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate