ThunderByte Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Succesuri la desfacut piulite deformate cu cheia reglabila! Bey heitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Exista vreun binevoitor din bucuresti care are pentru imprumut un imbus H19 pentru a desface axul fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 un strungar binevoitor adica ieftin o bucatica de hexagon pe care bagi o tubulara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Men, citeste citeva posturi mai sus, aceeasi chestie am intrebat-o si eu. Gasesti piulite de imbinare de 19 in magazinele de bricolaj si pui tubulara de 19 pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Mi-am luat chestia asta. Multumesc pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 daca ai nevoie doar pentru roata era mai simplu sa iti iei asa ceva : https://www.louis.de/en/artikel/rothewald-axle-hexagon-socket/10009985?list=149904070&filter_article_number=10009985 eu am modelul mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 daca ai nevoie doar pentru roata era mai simplu sa iti iei asa ceva : https://www.louis.de/en/artikel/rothewald-axle-hexagon-socket/10009985?list=149904070&filter_article_number=10009985 eu am modelul mai vechi Am dat 43 de lei pe trusa cu biti separati pentru antrenor 1/2. E mai simplu asa. Multumesc pentru sugestie.Interesanta jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 caut o mini freza de genul celei din poza dar am gasit numai de la 150lei in sus. ati vazut prin bucuresti vreuj span din asta mai ieftin ? am nevoie de asta doar sa decupez in tabla si sa tai niste suruburi mici. n-am nevoie de ceva performat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Pe la Leroy Merlin nu ai gasit nimic? Tin minte cand mi-am luat bormasina la inceputul verii (la pret f ok) aveau si jucarii din astea si am fost tentat - (parca erau la 80 sau 89.99 de ron) + o cutie separata plina de accesorii pe la 40 sau 60... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Daca nu e graba, cand or mai baga la Lidl... 90 lei era parca, avea si niste accesorii la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 nu e chiar graba dar daca as gasi intr-o saptamana ar fi perfect ...deci pun pe lista "de vizitat" merlinii aia si lidalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Nu baga intr-o saptamana, ca m-am uitat pe ofertele viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Freza aia una buna costa! accesorii slabe se gasesc iar revenim ieftin si bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 pai zi-mi una buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 pai zi-mi una buna Seria Micromot de la Proxxon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Noiembrie 25, 2016 Share Postat Noiembrie 25, 2016 pai zi-mi una buna Dremmel . Si o poti lasa mostenire copiilor ...+ ca au de departe cel mai complet sistem de accesorii /adaptoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 Salut. Scuze ca nu am cautat in topic, cu siguranta s-a mai discutat. Am nevoie de o cheie dinamometrica ieftina pentru a strange sistemul de fixare al rotii spate la motocicleta mea. Este monobrat cu un singur surub. Il "frec" de vreo 6-7 ori pe sezon pentru reglat lantul. Sezonul trecut l-am strans "la mana" cu o tubulara normala, dar nu vreau sa mai fac asa pentru ca sunt convins ca strang mult mai mult decat scrie in manual (74 nm). Este in regula sa cumpar o cheie oarecare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 (editat) Toretto, strange-l asa frumos cu simt, cu mana pentru doar atat nu merita sa dai vreo 100 euro pe o cheie dinamometrica iar alea de 50-100 ron NU ti le recomand! nu ai de unde sa ceri imprumut, asa sa-ti faci o impresie cat sunt acei 74Nm? orice vulcanizare acreditata RAR trebuie sa aiba !!!! dai si tu o bere acolo, il strangi de vreo 2 ori sa-ti faci idee de forta strangerii si e OK succes! Editat Decembrie 6, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 Deci zici ca mai bine strangi la mana decat cu o cheie de 100 lei? Hmm... nu pot sa spun ca sunt de acord. Folosesc o dinamometrica din asta, 90 lei parca a fost, si e chiar ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 Nici nu are cuplu pt fineturi... vorbim de 70-80-100 nm, nu de 20, pe care-i poti strange linistit la mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 (editat) Am avut dinamometrica ieftine, cacao - mak! Se decalibreaza al naibii de repede si erorile ajung la 30-40%. Mai stiu pe cineva care a strans un motor de Oltcit cu ceva similar si a inceput sa borasca ulei pe la toate incheieturile dupanici 100km. Totul se desfacea cu 2 deshte. 10daN/m inseamna aprox 1 kg (981g de fapt) la un brat de 1m, ai putea sa calibrezi o cheie si "pe soba din garaj", doar ca senzatia mea e ca mecanismul ala face "click" cam cand vrea el, nu e ceva constant.. Mult mi buna mi se pare dinamometrica (,) cu vernier/scala, aia care se incovoaie si are un ac indicator. Am una de la Draper de >20 ani si e inca in forma! Si nici scumpa n-a fost. Editat Decembrie 6, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 (editat) salutare dragilor, de ceva vreme ma interesez de unde pot achizitiona un suport de burete pentru sculele depozitate in sertare. scump dom-le, scump DAARR : in prima faza am descoperit filmuletul cu Kaizen foam, un soi de burete pe care il modelezi tu. mi s-a prut interesant si am zis sa imi iau si eu... ce sa vezi, nu trimit in EU. asa ca am inceput scormoneala amintindu-mi ca se gaseste asa ceva pe la ambalaje. pe romaneste polipropilena expandata. am gasit si ceva dealeri pe la Bucuresti si Oradea dar am si primit de la un amic ceva resturi de ambalaje... e fabuloasa prostia asta, nu e mai poti opri din decupaje! )) buba e ca sta romanesca nu are ultimele straturi colorate, dar nu e o problema. pun si ceva poze cu ce am facut! Editat Decembrie 7, 2016 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 buba e ca sta romanesca nu are ultimele straturi colorate, dar nu e o problema. pun si ceva poze cu ce am facut! nu vad pozele poti sa faci din pres de sac de dormit eventual sa lipesti 2 straturi de diverse culori asta am facut ieri , nu-i chiar simplu si nu iese ca alea taiate pe cnc dar sunt ok . daca vrei iti dau link de unde am luat buretele asta, e 8E o placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 Mah, da' voi aveti si timp si scule putine prin sertare de le umpleti 3/4 cu spumex! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 Mah, da' voi aveti si timp si scule putine prin sertare de le umpleti 3/4 cu spumex! sau multe sertare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate