TETEA. Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Your name: Shovelhead and you are riding with the: Toecutters MC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Shovelhead of the Evil Inlaws MC Bah, tu nu ma faci pe mine MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Doctor Cosmin de la Death Cats MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Lil' Krazy vlad ridding with Satan's Barbers MC Adevarul e ca si maicamea a zis ca sunt nebun Hai noroc tare site-ul, da nu-mi ia chopper nici la pensie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frankotiradore Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Dragstrip King, Wild Weirdos MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Knucklehead Spider Skulls MC ///// mai bine 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Octav Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Big Chief of the White Werewolfes MC io zic ca putem face echipele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 clar sintem mai multi din Satan's Barbers MC cica eu sint Ironhorse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Daca e "female", toate's Bitch. De ce oare? ..pai cum de ce? pt.ca e un program destept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Moose of the Heavy Horses MC What's moose? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 moose am impresia ca e : elan, ren , sau ceva de genu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Pretty Boy Adrian of the Sons of Santa MC Ăsta chiar e gay rău, nesatisfăcut de mult dacă spune o aÂşa prostie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Chief Dan Grigore Dead Donkeys MC Al doilea imi place mai mult: Nutcase Cracked Craniums MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Ia giniti aicea: Cowboy Victor of the Popes of Hell MC. 2nd: Greasy Victor of the Dirty Ducks MC 3rd: Dirtbeard of the Booze Junkies MC <- il consider cel mai apropiat de adevar. moose am impresia ca e : elan, ren , sau ceva de genu asta Moose inseamna elan, daca vrei ren se spune: reindeer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Atentie la coarne!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Tankslapper Bone Breakers MC sau Dragstrip King Booze Junkies MC depinde cate nume pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheNoots Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Mey, da nu e nimeni de la Dope Dragons MC? Cuz I`d be your sherrif then Sherriff of the Dope Dragons MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaming pistonS Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Lil' Bubba of the Dirty Drunkards MC!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 ASTA E CEL MAI TARE TOPIC PE CARE L-AM VAZUT DE CIND INTRU PE FORUM ..... MAXIMUM SCUZE DA NU M-AM PUTUT ABTINE TARE DE TOT ) ASHA DA BIKERI APROPO EU SUNT "SPIRIT OF GIGI DEMONU' " SAU TZIPATUL COCOMIRLEI" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Io sunt Dirty Adi Minune from the Inkizatorii de topice MC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Lil' Strangeman of the Wild Weirdos MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatabobu Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Titty Squeezer of the Sons of Santa MC. Ba, care mai esti fiu' lu' Mos Craciun pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Dragstrip King, Gas Guzzlers MC ptr mine se cam potriveste, am 2 motoare calate la activ la cata blana am dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 wrench head of the cracked craniums MC What's moose? dictzionaru zice ca e: ELAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Hmm, daca apare careva din white werewolves MC, sa-mi dea de stire, ca sa il exclud din club. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate