Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 De mult vroiam sa deschid topicul asta a carui idee, recunosc , am furat-o de pe advrider.com . Ideea se intelege din titlu. Ma gandesc ca sunt destui printre noi care au o groaza de poze beton din excursiile lor cu motocicletele . Selectati-o/le pe cea/cele mai faine si hai sa le vedem . Cred ca ar fi beton daca ati scrie si unde si in ce perioada au fost facute. O sa incep si eu cu niste poze facute mai demult, in primavara lui 2005. Scuze de calitate (aparat vechi chinezesc cu film) Termocentrala pe sisturi bituminoase de la Anina Intre Anina si Bozovici, in jud. Caras-Severin Intre Bozovici si Iablanita Portile de Fier Orsova Pe drumul Orsova - Moldova Noua Next please... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 (editat) pe munte acu cateva zile spre babele - omu mai multe poze pe www.babele.go.ro Editat Septembrie 6, 2006 de minidv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 (editat) pozele sunt de la munte (tg ocna), dirt track braila, galati si pe drumul galati-braila Editat Septembrie 6, 2006 de bunny_rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Eu prin BEST travel PIC inteleg o singura poza, pe care autorul sa o considere cea mai buna din cate a facut in calatoriile sale motoristice. Ca aici http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=83803 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Eu prin BEST travel PIC inteleg o singura poza, pe care autorul sa o considere cea mai buna din cate a facut in calatoriile sale motoristice. Ca aici http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=83803 Best Travel Picture Ever, Cea mai/cele mai beton poza/poze din calatorii voastre cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 pozele sunt de la munte (tg ocna), dirt track braila, galati si pe drumul galati-braila aaaa... sunt si io intr-o poza de pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 aaaa... sunt si io intr-o poza de pe acolo dap, e facuta dupa ce s-a terminat parada pro-FM cand am iesit cu totii la suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Muntii Dolomiti.Zapada si motoare in iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 I like zis ones.. in Vama acu 2 sapt Si pe drum, pe Transfagarasan (in parcare la cabana Capra), dupa intrunirea de la Sibiu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stiuc Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 foarte reusite pozele! mai vrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 (editat) Eu prin BEST travel PIC inteleg o singura poza, pe care autorul sa o considere cea mai buna din cate a facut in calatoriile sale motoristice. Ca aici http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=83803 Da domnule Samolapra ! Dumneavoastra aveti dreptate, cand spuneti ca ar fi trebuit numai una . M-am gandit insa ca poate unora le plac/le trezesc amintiri placute mai multe poze si nu stiu pe care sa o aleaga. Pe advrider e adevarat ca sunt mai echilibrati ca noi (including me) si pun, marea majoritate, doar o poza. Dar sunt si acolo destui ce pun mai multe. Noi sa fim sanatosi si sa ne delectam cu poze . Chiar te-as ruga sa trimiti si tu o poza(poze)/fotografie(fotografii) fiindca la ora actuala chiar ma bucur de un desktop cu Ktm-ul tau, fotografie facuta in tura din Dobrogea, tu facand pe langa altii de pe aici niste poze beton, pe care cred ca ar trebui sa le vedem cat mai multi. Bafta si numai bine ! Raul. Editat Septembrie 6, 2006 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 eu am ales cate o poza (preferata) din diferite evenimente... nu ai cum sa ai doar o poza preferata atata timp cat pleci in mai multe excursii, intruniri, plimbari etc . parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Am si eu cateva . . . nu sunt cine stie ce, dar vad ca sunt singurele cu peisaje care contin si motorul. P.S. Marfa poza aia cand tine pasagera de mana . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Poze facute anul acesta. cabana Diham Vulcanii Noroiosi vazuți de sus - Pâclele Mari tot in zona Buzăului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 (editat) Editat Septembrie 10, 2006 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Buna Ca incepator ce sunt...atasez si eu niste poze deocamdata din imrejurimile Clujului. Sper ca la anul o sa ajung si mai departe cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Salutare! Poza asta e facuta pe Grossglockner, soseaua cea mai inalta a Austriei. Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 ...candva undeva in noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Camargue-COASTA AZURA-MONTE CARLO............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Anul acesta la Satic in drum spre barajul Pecineagu - barajul situat la cota cea mai inalta de la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carabush Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 oltenita-calarasi Drum uscat, pustiu si aproape drept. Iesire cu fieru' lu' sefu'-meu. Deocamdata... oltenita-calarasi Drum uscat, pustiu si aproape drept. Iesire cu fieru' lu' sefu'-meu. Deocamdata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 diverse........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Au fost multe locuri prin care am trecut, aproape tot atat de mult pe care le-am pozat, dar acum, nu am timp sa caut prin toate CD-urile sa aleg, asa ca le pun doar pe astea: PS: pozele sunt facute aproape de Ramnicu Sarat, pe drumul spre casa (Bucuresti - Iasi), anul trecut, dupa petrecerea de la Slanic Prahova. Offffffffff, ce vremuri... ce oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate