graurcristi Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 tipul pare sa fie ok.insa din r1 nu a mai ramas mai nimic.cei care au fost de fata vor comenta mai detaliat incidentu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 altu' ia foc ... cat de nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Groaznic, inca unul in flacari, dar totusi e bine ca nu ii cu victime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Ce se intampla? Numai accidente?Par mai dese sau ...? "Groaznic, inca unul in flacari, dar totusi e bine ca nu ii cu victime." Recuperare rapida celor implicati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 o sa devin piroman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 sa inteleg ca el a sarit in porumb? a avut noroc daca a fost asa ! multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Nu stie nimeni detalii? Furca arde, nu? bine vad?! S-a spart rezervoru si curs benzina pe ea? Bine ca ii in regula motociclistul. M-ai am pe comp niste poze de genu tot cu un R1, da nu m-am gandit ca si la noi sa intampla de astea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 pana la urma ce s-a petrecut acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 a incercat sa isi aprinda o tzigara ... sory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 a incercat sa isi aprinda o tzigara ... sory ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Am ramas asa ce s-a intamplat acolo?vrem mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 wow ..... chestia aia a fost un motor ? motociclistu unde si ce e cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Dal draq de fier... Bine ca motociclistul e bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Dal draq de fier... Bine ca motociclistul e bine... Cine a facut pozele? trebuie sa stie ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szaszy Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 tipul pare sa fie ok.insa din r1 nu a mai ramas mai nimic.cei care au fost de fata vor comenta mai detaliat incidentu [/i]Sa vedetii cum a fost si ce a ramas![/b] mult navem ce comenta! era prima data pe motocicleta asta si asa se pare ca era putin cam tare pentru el! na putut sa ieie curba,la furat acostamentul......... asta e.......... se mai intamla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 macar avea CASCO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Banuiesc ca avea casco .....avea nu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 macar avea CASCO? Da' casca avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Septembrie 4, 2006 Autor Share Postat Septembrie 4, 2006 Motociclistul e ok.l-au lasat din spital acasa,are mana rupta si o comotie cerebrala, en nu-si amintest nimic din ce s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Ieri pe la 15h am vazut un grup mare de mureseni in Cluj pe Calea Turzii in dreptul OMV. Era si el cu ei si accidentul s-a intamplat la itoarcerea de la Cluj? Nasoala treaba! Bine ca nu l-a luat nimeni in bot pe contrasens, cum s-a mai intamplat in ultimele saptamani! Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 era prima data pe motocicleta asta si asa se pare ca era putin cam tare pentru el! na putut sa ieie curba,la furat acostamentul......... asta e.......... se mai intamla R1 strikes back, sau mai bine spus un motor prea tare pentru pilot. Pacat de el, dar si de motor, mai mult ca sigur ca a ratat curba si a lovit parapetul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 LAsati motoru .. ..el sa fie sanatos... fieru sa indreapta dal draq... ( oricum pacat si de motor) insanatosire grabnica bikerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 stiu cum e..si eu am cazut la primul drum cu motoru'.Dar motoru' meu a avut bulan r1 asta n'a avut zile rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miramax Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 de cand avea permis tipul, pentru ca parca am mai vazut undeva pozele astea pe la incepatori.....sper sa ma insel ....totusi insanatosire grabnica si multe radare...k atunci nu va mai aplecati asa tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szaszy Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Asta e poza cu R1 cind lam adus din germania prima zi cind am scos din cutie,pe 15 junie 2005 de ziua mea......Atuncii lam scos la prima plimbare iar cealalta poza e de la ultima plimbare ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate