Alin G. Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Grea dar faina, cred ca m-as putea obisnui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 nimeni nimic? am vazut CT la noi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 In poze pare imensa, in realitate chiar micuta, comparativ cu GS, XT, Explorer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Am mai vazut pe A2 una, pare compacta. Kilogramele nu conteaza, depinde cum sunt distribuite. Daca motorul este cu centrul de greutate sus, degeaba este mai usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Exista un exemplar visiniu in Arad Rafinamentul Honda nu se dezminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 E mobra de 3 persoane? In general pe forum se observa aceeasi atitudine destul de aroganta, ca si pe strada, a posesorilor de BMW. Unora le place caleasca grea de CT cu defectele ei..... » Post actualizat in 29 Sep 2014 09:02 e un concurent pentru Ducati Multistrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 e un concurent pentru Ducati Multistrada Nu ca as fi mare fan Honda, dar Ducati mai are de muncit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 In general pe forum se observa aceeasi atitudine destul de aroganta, ca si pe strada, a posesorilor de BMW. Unora le place caleasca grea de CT cu defectele ei..... » Post actualizat in 29 Sep 2014 09:02 e un concurent pentru Ducati Multistrada Ori te inseli ori vad o mica urma de frustrare. Postul meu se referea la un coleg care intreba cum sta al doilea pasager. Intelegi? Pilot plus 2 pasageri. Era doar funny. » Post actualizat in 30 Sep 2014 02:24 Nu ca as fi mare fan Honda, dar Ducati mai are de muncit Meh, intre Crosstourer si un Multistrada as alege oricand italianca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Meh, intre Crosstourer si un Multistrada as alege oricand italianca. Pe ce criterii? Eu le-am vazut pe amandoua, de aceea am scris ca Ducati mai are de lucru Ducati are echipa buna la Moto GP, in productia de serie e alta treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Ori te inseli ori vad o mica urma de frustrare. Postul meu se referea la un coleg care intreba cum sta al doilea pasager. Intelegi? Pilot plus 2 pasageri. Era doar funny. » Post actualizat in 30 Sep 2014 02:24 nu e frustrare.....ci o realitate totusi asteptam o parerea unui posesor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 care dintre cei doi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Crosstoure-ul, pe cat de mare pare in interior, privit in trafic este mititica. Am mers in Centru dupa una visinie si se misca foarte lejer. Sigur gabaritul nu este o problema indiferent de talia posesorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Eu personal am simtit-o foarte agila si m-am dat cu ambele variante de ambreiaj. Aceasta ar trebui sa fie cea visinie din Bucuresti. Este adusa de mine personal din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 vreun nou proprietar pe-aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Eh, toti o lauda, Honda-i-'onda... da' nimeni n-o cumpara. BMW e prost, se tot strica, e scump... dar se vinde la greu. Ciudata lumea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Eh, toti o lauda, Honda-i-'onda... da' nimeni n-o cumpara. BMW e prost, se tot strica, e scump... dar se vinde la greu. Ciudata lumea asta... Daca si cand o sa apara http://idratherberiding.com/2014/05/13/the-honda-africa-twin-is-back/ atunci e de discutat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Eh, toti o lauda, Honda-i-'onda... da' nimeni n-o cumpara. BMW e prost, se tot strica, e scump... dar se vinde la greu. Ciudata lumea asta... scump e si la honda.......si bmw sunt motoare ok. Fiecare marca are problemele sale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Daca si cand o sa apara http://idratherberiding.com/2014/05/13/the-honda-africa-twin-is-back/ atunci e de discutat.... Nu, aici era vorba de clasa mare, unde lumea sta de departe preponderent pe asfalt. AT va concura cu F800GS, KTM etc, clar in directia off-road... alta mancare de peste. Revenind on-topic, cunoscuta fiind reputatia Honda in general, vazand atata entuziasm si inflacarati chiar si pe topicul asta, ma gandeam ca macar cat degetele de la doua maini or sa apara proprietri si p-aici. Ca totusi au trecut patru sezoane de la lansare... iar segmentul enduro-touring, stim cu totii ca este in plin avant. Si situatia nu arata mai roz nici p-afara, foarte rar vezi cate una... chiar asa catastrofa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Ciudata lumea asta... Adevar graiesti Vladimea Ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Eh, toti o lauda, Honda-i-'onda... da' nimeni n-o cumpara Daca nu sunt activi aici pe forum nu inseamna ca nu sunt in realitate,poate sunt mai timizi. Unul stiu ca e sigur,cel care mi-a suflat-o mie dupa ce platisem si avansul la ea! Un tip din Iasi,il astept sa dea o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Nu, aici era vorba de clasa mare, unde lumea sta de departe preponderent pe asfalt. AT va concura cu F800GS, KTM etc, clar in directia off-road... alta mancare de peste. Revenind on-topic, cunoscuta fiind reputatia Honda in general, vazand atata entuziasm si inflacarati chiar si pe topicul asta, ma gandeam ca macar cat degetele de la doua maini or sa apara proprietri si p-aici. Ca totusi au trecut patru sezoane de la lansare... iar segmentul enduro-touring, stim cu totii ca este in plin avant. Si situatia nu arata mai roz nici p-afara, foarte rar vezi cate una... chiar asa catastrofa e? Cred ca greutatea & garda la sol / pret ii tine deoparte de Crosstourer, nu calitatea sau fiabilitatea. Mult prea "on road" pentru segmentul big enduro-touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Nu greutatea motocicletei ci greutatea portofelului Proportia de vanzari la nivel european se reflecta si in Romania Apoi mai e si noutatea: BMW are deja o gramada de ani de la lansarea conceptului de GS - ADV, pe cand Honda, dupa ce a oprit fabricarea AT nu a mai facut nimic (Transalpul nu se pune aici) Sa fim realisti, cati motociclisti din Romania isi permit o motocicleta noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Nu greutatea motocicletei ci greutatea portofelului Proportia de vanzari la nivel european se reflecta si in Romania Apoi mai e si noutatea: BMW are deja o gramada de ani de la lansarea conceptului de GS - ADV, pe cand Honda, dupa ce a oprit fabricarea AT nu a mai facut nimic (Transalpul nu se pune aici) Sa fim realisti, cati motociclisti din Romania isi permit o motocicleta noua? Destul de multi, daca te uiti la vanzarile BMW Romania, cat despre Honda Romania, practic NU exista. ps: sunt fan HONDA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Din ce se discuta si pe alte forumuri problema nu este ca moto nu este buna ci nu este "dorita " ca sa spun asa....si cine este un posibil viitor posesor de Crosstourer?.. un fost "varaderis " si mai putin probabil un fost "BMW-ist"".Dar din ce am citit acest nou model nu ofera pt pretul cerut mult mai multe pt utilizator...adica un posesor de Varadero cu abs (care este o moto aproape perfecta pt touring:consum bun.bagaje,comfort,fiabil e.t.c) nu este suficient stimulat sa scoata din buzunar inca o gramada de bani pt inca "2 cilindri si un cardan"...dar totusi cei care au facut acest efort s-au declarat multumiti!!..cam asta este sinteza din ce am citit eu pe forumurile internationale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Aici e o minunatie de crosstourer https://www.facebook.com/lehel.pal.1/media_set?set=a.542658679176345.1073741830.100002966544932&type=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate