Sergiu 30 Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 vreau pe viitor sa imi cumpar o VTR SP...nu ma intereseaza neaparat daca e 1 sau 2...SP sa fie. si as vrea sa aflu parerile voastre in legatura cu gsxr-ul asta. daca e bun sau nu. dupa cum bine stiti am avut inainte un FAIARBLEID de 750 cc verde de care am fost super multumit. acum vreau sa schimb numarul si dispozitia cilindrilor. am mers cu una cateva zeci de km si am fost foarte placut surprins...s-au surprins placut cum vreti voi. si de atunci am ramas in cap cu ideea asta...sa imi iau un ninja dinasta V2. nu ma intereseaza parerea legata de cum se comporta pe track....ci cum se descurca in oras. stiu ca e cam grea...dar are cuplu FZR-ul asta si asta compenseaza. si pe deasupra nu tre sa amestec in cutie ca in ciorba ca sa depasesc un logan la 80 la ora. de sunet nu mai vbim. tot ma ud in chiloti cand o aud. noa gata cu descrierea. bagati tare aici....make me proud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 Sergiule, fă-mă iar să-mi fie dor de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 19, 2010 Autor Share Postat Decembrie 19, 2010 ma straduiesc.... cred ca a fost tare plictisitor forumu fara farmecul meu aparte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 Plictisitor n-a fost, ca sunt multi ca tine, dar m-a luat intr-o zi un gand, ce dracu' faci? Si singurul meu raspuns a fost "S-a dus omu', cu Kawa lui cu tot, in jurul lumii". Rog un moderator sa stearga acest thread. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 ma straduiesc....cred ca a fost tare plictisitor forumu fara farmecul meu aparte? waw , ne uimesti , ai lipsit ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 19, 2010 Autor Share Postat Decembrie 19, 2010 Plictisitor n-a fost, ca sunt multi ca tine, dar m-a luat intr-o zi un gand, ce dracu' faci? Si singurul meu raspuns a fost "S-a dus omu', cu Kawa lui cu tot, in jurul lumii". Rog un moderator sa stearga acest thread. sa dus kawa mea in lume fara mine mai bine zis sunt multi ca mine? si eu care credeam ca sunt unic...oh well...se pare ca nu Mesaj completat waw , ne uimesti , ai lipsit ceva am lipsit..mai are omu treburi mai importante de facut in viata... dar am revenit si asta e mai important. sper sa pot lovi si eu un VTR SP ca sa nu zica lumea ca nu am fost motociclist fiindca nu am avut HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Blasfemie ! Sergiukawa pe Honda ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 ZX7R uber alles si fireblade de 750 sunt bazele unei noi biblii pentru motociclisti. Noul testament se deschide cu un VTR care merge 150 km pe un rezervor la mers relaxat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 vreau pe viitor sa imi cumpar o VTR SP...nu ma intereseaza neaparat daca e 1 sau 2...SP sa fie.si as vrea sa aflu parerile voastre in legatura cu gsxr-ul asta. daca e bun sau nu. dupa cum bine stiti am avut inainte un FAIARBLEID de 750 cc verde de care am fost super multumit. acum vreau sa schimb numarul si dispozitia cilindrilor. am mers cu una cateva zeci de km si am fost foarte placut surprins...s-au surprins placut cum vreti voi. si de atunci am ramas in cap cu ideea asta...sa imi iau un ninja dinasta V2. nu ma intereseaza parerea legata de cum se comporta pe track....ci cum se descurca in oras. stiu ca e cam grea...dar are cuplu FZR-ul asta si asta compenseaza. si pe deasupra nu tre sa amestec in cutie ca in ciorba ca sa depasesc un logan la 80 la ora. de sunet nu mai vbim. tot ma ud in chiloti cand o aud. noa gata cu descrierea. bagati tare aici....make me proud sunt posesor de hornet.......deci voi fi putin obiectiv probabil.m-am dat acum vreo o luna la bucale prin trafic,vreo 20 de minute,pe un VTR sp1.desi sunt obisnuit(mers prin oras si cu alte SS) de pozitia in maini si al;te cele....m-a rupt SP-ul in 15 minute de parca ma dadusem ca nebunu.in oras mi se pare inutila si degeaba.my 2 cents.in rest.....o bijuterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 20, 2010 Autor Share Postat Decembrie 20, 2010 cum suna sergiuhonda? ma bate gandul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 .. Dar "sergiural" ?.. Metal, frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 20, 2010 Autor Share Postat Decembrie 20, 2010 sergiuij! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Ca tot veni vorba de SP1 , SP2, imi puteti spune cei care stiti care este diferenta dintre ele? Am cautat eu pe google dar nu am gasit mare lucru. Am gasit specificatiile pe mcnews la ambele modele si par ... la fel. Ca aspect, ochiul meu chiar nu isi da seama de diferenta nici macar in poze (daca vad una pe strada, sigur nu am cum sa stiu daca e SP1 sau SP2). Mai exact, ce reprezinta acel SP ca banuiesc ca nu e ca la windows Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 20, 2010 Autor Share Postat Decembrie 20, 2010 SPORT PRODUCTION ca mai exista si vtr f. ala e touring. exista ceva diferente intre ele...da nu majore. nici eu nu le stiu exact si ma intereseaza gsxr-urile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 SPORT PRODUCTIONca mai exista si vtr f. ala e touring. exista ceva diferente intre ele...da nu majore. nici eu nu le stiu exact si ma intereseaza gsxr-urile astea. Eu creadeam ca SP = Service Pack, ca la Windows, adica e acelasi motor, doar ca iti descarci niste update-uri de la reprezentanta si ti le instalezi, ca sa iti mearga mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bender Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 SPORT PRODUCTIONca mai exista si vtr f. ala e touring. exista ceva diferente intre ele...da nu majore. nici eu nu le stiu exact si ma intereseaza gsxr-urile astea. Fara SILVIU.C esti ca Stan fara Bran, ca Tom fara Jerry, ca Palade fara Tociu. Fugi, cauta-l si abia apoi sa te arati aici oaie ratacita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 20, 2010 Autor Share Postat Decembrie 20, 2010 ai 20 de posturi si il cunosti pe SILVIU al meu??? uite cine statea mereu in umbra si ne urmarea parsiv blender Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 sunt posesor de hornet.......deci voi fi putin obiectiv probabil.m-am dat acum vreo o luna la bucale prin trafic,vreo 20 de minute,pe un VTR sp1.desi sunt obisnuit(mers prin oras si cu alte SS) de pozitia in maini si al;te cele....m-a rupt SP-ul in 15 minute de parca ma dadusem ca nebunu.in oras mi se pare inutila si degeaba.my 2 cents.in rest.....o bijuterie Ti-ai luat teapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Unii ii tot dadeau tare in stanga si in dreapta ca SP ar veni de la street performance. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bender Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Unii ii tot dadeau tare in stanga si in dreapta ca SP ar veni de la street performance. Minciuni. Inseamna Sergiu Power toata ziua, mai cititi si voi un forum strain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Share Postat Decembrie 21, 2010 yeah baby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 alte pareri despre sp1,sp2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarefilip Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 alte pareri despre sp1,sp2? CUPLU MARE, SUNET DE HELICOPTER, ALTCEVA DECAT LINIA,DRAGOSTE LA PRIMA PROBA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 alte pareri despre sp1,sp2? una din cele mai reusite motociclete fabricate vreodata...totusi pe topicul asta nu cred ca-si au locul discutiile despre rc51 ,fiind un topic bascalios.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 - am intrat aici pentru ca ma interesau pareri despre VTR,dar am gasit cu totu alceva ...chiar ca mai bine ar sterge un moderator definitiv subiectu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate