deleted Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 O mica comparatie intre blade-ul meu cand l-am cumparat si cum e in momentul de fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 frumoasa lucrare, s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2011 frumoasa lucrare, s-o stapanesti sanatos multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 O mica comparatie intre blade-ul meu cand l-am cumparat si cum e in momentul de fata foarte fain a iesit.codita tot de honda e?model mai nou?Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2011 Mesaj completat foarte fain a iesit.codita tot de honda e?model mai nou?Bafta! codita e de gsxr 1000 k4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Mesaj completat codita e de gsxr 1000 k4 l-ai adaptat usor sau ai modificat si 'scheletul'?descrie putin lucrarea si zi,mi si un pret cat a costat,daca nu-s prea nesimtit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2011 l-ai adaptat usor sau ai modificat si 'scheletul'?descrie putin lucrarea si zi,mi si un pret cat a costat,daca nu-s prea nesimtit am facut un topic despre modificare aici: http://www.rrzone.com/forums/showthread.php?t=7931 daca nu intelegi ceva poti sa ma intrebi. lucrarea am facut-o eu, m-au costat numai piesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 foarte frumos lucrata, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 foarte foarte foarte foarte frumoasa bijuteria.bravo tare ma tenteaza si pe mine sa-i schimb codita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 ti-a iesit bine . de obicei cand se pune cate unul sa schimbe codita sau una alta arata ca nuca in perete , dar tie ti-a iesit super . Desi imi plac motoarele cu codita mai groasa . arata bine rr-ul si vopseaua aia cu RR imi place . sa nu exagerezi cu mansoane si alte briz-briz-uri inutile ca sa nu cazi in cealalta extreme chicioasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Ti-a iesit foarte bine! Felicitari pentru lucrare... Nu sunt eu adeptul unor astfel de modificari (mai ales la aceasta motocicleta, care mi se pare super in starea originala), dar trebuie recunoscut ca ai reusit sa o modifici foarte frumos. Bravo! Singurul lucru care nu-mi place, e ca ai pastrat saua originala si parca nu vine cum trebuie. Mesaj completat Ti-a iesit foarte bine! Felicitari pentru lucrare... Nu sunt eu adeptul unor astfel de modificari (mai ales la aceasta motocicleta, care mi se pare super in starea originala), dar trebuie recunoscut ca ai reusit sa o modifici foarte frumos. Bravo! Singurul lucru care nu-mi place, e ca ai pastrat saua originala si parca nu vine cum trebuie pe codita aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2011 ti-a iesit bine . de obicei cand se pune cate unul sa schimbe codita sau una alta arata ca nuca in perete , dar tie ti-a iesit super . Desi imi plac motoarele cu codita mai groasa . arata bine rr-ul si vopseaua aia cu RR imi place . sa nu exagerezi cu mansoane si alte briz-briz-uri inutile ca sa nu cazi in cealalta extreme chicioasa . multumesc. in legatura cu mansoanele deja le are in poze. Mesaj completat Ti-a iesit foarte bine! Felicitari pentru lucrare... Nu sunt eu adeptul unor astfel de modificari (mai ales la aceasta motocicleta, care mi se pare super in starea originala), dar trebuie recunoscut ca ai reusit sa o modifici foarte frumos. Bravo! Singurul lucru care nu-mi place, e ca ai pastrat saua originala si parca nu vine cum trebuie. cu saua ai dreptate, nu s-a potrivit 100% pe codita, in partea din spate e de acolo, doar in fata daca te uiti de sub se observa. Nu am vrut sa schimb saua, pentru a nu face prea multe modificari semicadrului... alte gauri si alte prinderi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Cele mai urate semnale fata - de duba sau de camion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2011 Cele mai urate semnale fata - de duba sau de camion. da sunt mari dar au un avantaj se vad, si acopera in totalitate gaura din carena, in plus rr-u e mare se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Cam da. Daca tot ai bagat ceva bani in mobra, merita si ea niste semnale pe led - sa te vada bou' care are intentia sa iti taie calea ca "nu te-a vazut". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2011 Cam da. Daca tot ai bagat ceva bani in mobra, merita si ea niste semnale pe led - sa te vada bou' care are intentia sa iti taie calea ca "nu te-a vazut". sunt pe led si sunt pentru moto - o poza mai veche: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Pe busonul de rezervor si pe jugul superior ce ai pus, colante cu imitatie de carbon sau ti-ai facut ceva frumos din fibra de carbon cum ti-am zis mai demult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2011 Pe busonul de rezervor si pe jugul superior ce ai pus, colante cu imitatie de carbon sau ti-ai facut ceva frumos din fibra de carbon cum ti-am zis mai demult? pe jug am pus carbon pe buson am ramas pe imitatie, nu imi placea cum se vede la imbinare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 NIiiiiiiice, bravo mah Ridere De abia astept sa ne vedem si sa iti admin lucrarea ! Tinereiloooor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Very fain,very fain.S-o stapanesti sanatos,cred ca ai lucrat ceva la funduletzul ala si ce discuri smechere ! Imi plac levierele de frana si ambreiaj si manerele.Si toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 simpatica moto a ta.... dar nu ai exagerat cu scaritele pasagerului ? (adica...daca ar fi sa ma pun sa schimb la moto ceva, alea ar fi ultimul lucru la care m-as gandi ) sau poate ca ai schimbat tot... hoooooooooo....nnnnnnnnndaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 felicitari! arata ca de acolo. poate ne intalnim la o tura cand scot gixxeru pentru a creea niste confuzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 multumesc pt aprecieri, @alex si cracky avem timp sa ne vedem ca primavara abia a inceput Mesaj completat simpatica moto a ta....dar nu ai exagerat cu scaritele pasagerului ? (adica...daca ar fi sa ma pun sa schimb la moto ceva, alea ar fi ultimul lucru la care m-as gandi ) sau poate ca ai schimbat tot... hoooooooooo....nnnnnnnnndaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................... cam ce am schimbat: Discuri ambreiaj Surflex High Torque Performance Kit Arcuri ambreiaj heavy duty EBC Kit dynojet Toba carbon termignoni Filtru hi-flow k&n Arcuri si semeringuri ohlins furca fata Etrieri 954 fata Furtune frana race fata si spate Discuri frana braking wave fata si spate Mud guard roata spate Aparatori calcai carbon Scarite pilot si pasager lsl Butoias lichid frana rizoma fata si spate Crash paduri lsl Capac ambreiaj carbon Leviere titax Mansoane rizoma Robineti amortizoare lsl Protectie jug carbon codita gsxr 1000 k4 + capac si undertail Parbriz double bouble negru mra Kit bi-xenon Semnalizari leduri aplicate fata carbon-look Amortizor ghidon race-tech Ornament buson rezervor carbon-look capac pinion fata carbon kit lant conversie la 520 + pinioane aluminiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 N-are voie sa spuna, sotia are si ea cont pe forum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Frumos frumos - dar imi zici si mie cand te plimbi cu ea? Ca abia daca te-ai plimbat anu trecut...mai mult ai dat banii pe briz-brizuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate