owene Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Propuneri de locatie pentru 2012 or sa tot fie; Sa dea Domnul, in 2011 cu greu au fost cateva propuneri complete(poza, locatie exacta) - Cugir(complet) - Ampoita(fara locatie exacta, fara poze) - Maguri-Racatau(fara locatie exacta, fara poze, link poze de pe forumul KTM) - Cheile Turzii(complet) - Halmeag(complet, dar teren privat) - Siriu(complet) 4 propuneri complete, daca le numaram cinstit, nu prea au fost multe deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Asta e o propunere de nota 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) ...Asa ca io zic sa ne mai mobilizam odata anul asta Vorbesti serios? ..daca ar fi la voi in apuseni, nu stau prea mult pe ganduri si chiar imi fac un calcul pentru o croaziera.. ar iesi de o transalpina moka.. am sa vorbesc cu cei din zona Editat August 9, 2011 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndUtz Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Undeva in ardeal ar fi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 (editat) Cu mare Âşi absolut dramatică întârziere adaug Âşi eu câteva poze de la întrunire. Mi-a plăcut ieÂşirea, mi-a plăcut peisajul, mi-au plăcut oamenii. Nu m-a deranjat că, înainte de toate, lumea a venit la iarbă verde Âşi nu la cine Âştie ce mare adunare prozelită. Până la urmă nu a stat scris undeva că trebuia făcută cântarea României pe-acolo. Îmi pare rău că n-am ajutat la înălțarea unui foc de tabără mai trainic, dar măcar Âştiu acum ce Âşi cum trebuie făcut pe viitor (la anul). M-am simțit cam încurcat Âşi măgulit când, imediat după amarare, au venit să ne salute atâția oameni pe care nici măcar nu Âştiam de unde să-i iau. A fost prima mea ieÂşire cu cortul. Am adormit greoi pe la miezul nopții cu foaia cortului tot plesnindu-mă peste frunte. M-am trezit pe la vreo două noaptea cu toate alea umede, nasul înfundat ca două tobe îmbâcsite, vezica plină Âşi eu, pe de-a-ntregul, bombănind a înjurătură că "Ce mama dracului am căutat eu aici?!" Am adormit apoi la loc ca un prunc. Cred că a fost cel mai profund Âşi mai relaxant somn din toată vara asta . Nu Âştiu cum ați dormit voi sâmbătă spre duminică, dar eu mi-am făcut atunci somnul de frumusețe pe jumătate de iulie. Noi ne-am mai făcut apoi o tură de câteva zile prin BraÂşov, ZărneÂşti, Bran, RâÂşnov, ca mai apoi să ne întoarcem pe un DN1 de noapte ploios, rece, enervant Âşi început la miezul nopții din BraÂşov către BucureÂşti. Am povestit mai multe pe topicul Zetei, hai că nu vă mai împui capul Âşi-aici. Să ne vedem cu bine pe viitor! Nu Âştiu dacă Âşi mâine - vedem cum stau cu benzina. http://www.youtube.com/watch?v=uYbzgrpzZ24 Editat August 12, 2011 de AdrianS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Bai fratilor ! Vad ca deja ne batem capul cu 2012 ! Da de ce sa nu mai facem una anul asta? Ce, nu merg doua adunari tovarasesti intr-un an? Comunistii ne-au invatat sa realizam chiar si planul cincinal in 3 ani ! Asa ca io zic sa ne mai mobilizam odata anul asta La intrunirea de la Baile Boboci (langa Mizil), ce s-a tinut in week-end-ul ce tocmai a trecut, au participat 24 de moto comuniste. Se poate considera a doua intrunire de comuniste si cu atas ? O sa revin cu poze. Cred ca se poate vorbi acum de a treia intrunire de comuniste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 La intrunirea de la Baile Boboci (langa Mizil), ce s-a tinut in week-end-ul ce tocmai a trecut, au participat 24 de moto comuniste. Se poate considera a doua intrunire de comuniste si cu atas ? Asa este, la Mizil e patria comunistelor. Nu mai trebe sa ne batem capul cu alta locatie. De ce a lipsit Ciro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Asa este, la Mizil e patria comunistelor. Nu mai trebe sa ne batem capul cu alta locatie. De ce a lipsit Ciro? Salve!Nu te-ai lasat..Cum a mai asteptat Simsonasul sa-l incalec spre Mizil.Nu sunt bilete,baiete,asa i-am zis.Acum sta in garajel si asteapta sa apara biletele.Nu stie ca porcul de obama,in loc sa taie in carne vie,a preferat sa tipareasca metri cubi de dolari.Asta inseamna ca i se vor lungi urechile Simsonasului tot asteptand.Pune niste poze,sa ne facem o idee si sa analizam ce am pierdut.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Poze de la Baile Boboci. Lipsesc din poze cateva comuniste care nu am reusit sa le fotografiez din cauza faptului ca au venit si au stat cateva minute dupa care au plecat cu gasca cu care venisera dar e posibil sa le vedeti in pozele de aici : /index.php?/topic/666796-baile-boboci-mizil-12-14aug2011-poze/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Apropos, c-a venit vora în alt parte: deschidem alt subiect, sau continuăm aici? Sau există deja? Întîlnirea pe 2012. Propun: Piatra Neamț. Poze la primăvară, cînd am mai multe de făcut pe-acolo Âşi chiar o să mă duc în tura de probă cu Ij-u. Ca idee de aÂşezare, e la coasta lacului la poalele crestei Bîtca Doamnei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 /index.php?/topic/670274-intrunire-moto-2012/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Am gasit cateva poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 rog un admin sa mai stearga din postarile mele de pe acest topic.. (cele cu poze) nu mai am spatiu sa uploadez ..... Multumesc anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Ăi le poți Âşterge singur, intri la tine la profil, la manage your atachements, Âşi le Âştergi pe cele mai vechi, nu neapărat de pe un topic anume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 (editat) Unora le place jazz-ul. Jazz-ul lui Zoot Sims, John Coltrane, Al Cohn sau Hank Mobley pe care-l ascult în “gărăjel” alături de “Doamnele” mele, îmi aduce în fața ochilor farmecul adunării pestrițe de la Siriu. Ascultați două manele de pe albumul “How Deep Is The Ocean” (1956) care, într-o traducere liberă ar însemna “Mare e grădina Ta, Doamne!” Editat Decembrie 27, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Unora le place jazz-ul. Jazz-ul lui Zoot Sims, John Coltrane, Al Cohn sau Hank Mobley pe care-l ascult în “gărăjel” alături de “Doamnele” mele, îmi aduce în fața ochilor farmecul adunării pestrițe de la Siriu. Ascultați două manele de pe albumul “How Deep Is The Ocean” (1956) care, într-o traducere liberă ar însemna “Mare e grădina Ta, Doamne!” Faine colaje domnu' Dan, sarbatori fericite si "La multzi ani!" Sa ne traitzi mult si bine, pentru ca ungetzi si suflete pe langa angrenaje, prin ceea ce oferitzi comunitatzii! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Îl cunoaște cineva pe acest tânăr? Vreau să cumpăr tricoul lui pentru fiică-mea cea mică. Va fi bun la vară când va călări Red Bull-ul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 da. il cunosc eu.... are nick'ul: schumydan pe motociclism. ... :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Unora le place jazz-ul. Ascultați două manele Foarte misto ilustratia sonora. Si pozele. Si motocicletele. De-abia astept sa vin in 2012! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 ce aveti domle cu tricoul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 N-auzi că porți tricou de muiere =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 (editat) ce aveti domle cu tricoul meu Îl vreau eu neapărat. Sau unul la fel. Dar pe tipul acesta îl știți? Vreau mușchii lui. Editat Decembrie 29, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Îl vreau eu neapărat. Sau unul la fel. Dar pe tipul acesta îl știți? Vreau mușchii lui. Antunci iau eu stomacul lui plat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Muschii mei minte nu are!...iar exagerati cu bautura de sarbatori...macar de a-ti face lucrul asta in fiecare zi.Amatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 iar exagerati cu bautura de sarbatori...macar de a-ti face lucrul asta in fiecare zi.Amatorilor. Aici ai dreptate. Acum vreo două - trei săptămâni am adus de la reparat un radio Darclee cu pickup și l-am instalat în gărăjel. Am făcut și un cablu cu ajutorul căruia mă leg la amplificarea lui cu telefonul, pe cartela căruia am aproape 4 GB de jazz și blues. Algoritmul e simplu: cobor în beci și iau o sticlă de vin, ascult câteva piese mai torn în pahar. Ca să stau mai comod, mă mai sui în atașul Stoye. Când simt că se apropie momentul în care nu mă mai pot da jos, ori mă car acasă pe 7 cărări, ori vine nevastă-mea după mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate