Smeagol Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 dupa 1 an si aproape 30.000 de km pe 636 mi-am dorit f mult sa "cresc" mare recunosc, n-am folosit vechiul motor decat la 90% din capacitate pe linie dreapta si cam 50% pe curbe dar au fost destule motive si destui carcotasi care m-au ajutat sa imi doresc mai mult "vacutza" sa nascut in 2005 si are 800 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Sa te bucuri la maxim de ea si la cat mai multi km fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexItalia Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 nice 1 dar de ce ala a vanduto dupa 800 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Bafta cu ea si ai grija ca e o bestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Septembrie 25, 2006 Autor Share Postat Septembrie 25, 2006 nice 1 dar de ce ala a vanduto dupa 800 km? dintr-un mic nefericit accident neamtzu e un tipicar f ciudat si comod odata ce motoru a patit chiar si cea mai mica paguba incaseaza bani de la asigurari o vinde si isi cumpara alta noua norocu nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 superba !!!! Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 wow,s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 bun si de ce o dai? Neamtzu sta si el la Brno? Nu e treaba mea dar m-ai facut curios. ZX10R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 dintr-un mic nefericit accident neamtzu e un tipicar f ciudat si comod odata ce motoru a patit chiar si cea mai mica paguba incaseaza bani de la asigurari o vinde si isi cumpara alta noua norocu nostru VS Fost motor de reprezentanta folosit 800 km ca si test ride, nou, stare excelenta cu mici probleme la plastice, remediabile. Ofer posibilitatea cea mai ieftina la inmatriculare in RO, inregistrare cu numere permanente in Cehia pe numele cumparatorului, [...] Voi inainte sa va culcati mai credeti ce a-ti vorbit in ziua aia ?! Comercianti romani .... "era motoreta unui batranel de 87 ani si a scapat-o pe o parte si i-au cazut niste km din bord pe jos si atunci s-a hotarat sa o dea " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 smeagole ia arata tu talonul bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 (editat) Acum in familie sunt 2 kawa Editat Septembrie 26, 2006 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 bun si de ce o dai? Neamtzu sta si el la Brno? Nu e treaba mea dar m-ai facut curios. ZX10R ma tenteaza un gixer k5 de unde ai scoso si pe asta cu neamtzu ? e numere de cehia nu de Deutschland VS Voi inainte sa va culcati mai credeti ce a-ti vorbit in ziua aia ?! Comercianti romani .... "era motoreta unui batranel de 87 ani si a scapat-o pe o parte si i-au cazut niste km din bord pe jos si atunci s-a hotarat sa o dea " io cred ca pe tine te roade ceva ... invidia ? ca sa vezi ca pana si in padurea ardealului sunt uscaciuni pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 io cred ca pe tine te roade ceva ... invidia ? ca sa vezi ca pana si in padurea ardealului sunt uscaciuni pacat Nu bai Smeagolule, e urata minciuna asta care miroase de la o posta. Oricum reclama buna ti-ai facut... PS: Da sunt "verde" de invidie..mai ales ca sunt "un fan" al motoarelor sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Nu bai Smeagolule, e urata minciuna asta care miroase de la o posta. Oricum reclama buna ti-ai facut... PS: Da sunt "verde" de invidie..mai ales ca sunt "un fan" al motoarelor sport Auzi? Tie chiar iti place sa-ti ceri scuze? (asta vei face in final) Ca nu ma prind...Sau decat sa te faci de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 aoloeoooo iar incepem ca in partea intai cu ZX6-le. Lasati omu in pace ca lui ii chiar plac disputele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Sper ca nu incepe iar povestea de anul trecut cu - e a ta, nu-i a ta, o ai, nu o ai, credite luate nu stiu cum, pune actele ca sa te credem, etc, etc, etc. Ar fi aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Auzi? Tie chiar iti place sa-ti ceri scuze? (asta vei face in final) Ca nu ma prind...Sau decat sa te faci de cacao astept sa ma faci sa imi cer scuze....singurul care s-a facut mai mult sau mai putin de cacao aici e smeagol...in legatura cu povestea de proveniență a motorului. Nu am zis ca nu e a lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 astept sa ma faci sa imi cer scuze....singurul care s-a facut mai mult sau mai putin de cacao aici e smeagol...in legatura cu povestea de proveniență a motorului. Nu am zis ca nu e a lui. auzi ingerica? ce-ar fi sa-ti iei tu putin zborul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 Nu bai Smeagolule, e urata minciuna asta care miroase de la o posta. Oricum reclama buna ti-ai facut... PS: Da sunt "verde" de invidie..mai ales ca sunt "un fan" al motoarelor sport n-am zis ca esti fan, vezi ca te spargi singur tu oricum se pare ca nu stii f multe de poporu german asa informativ mai intreaba si tu pe ici pe colo la care si-au luat masini sau motoare de dincolo ca sa te lamuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Nu vreau sa va amintesc povestea cu 636-le (pt nou veniti, este motocicleta, nu numarul unui autobuz RATB). L-ati luat la LUPA ca nu e a lui. Ati supt-o cand a aparut PE EA. Acum si cu asta. WTF va TUFE grija de ce motor are unul si altul? Get a life Bravo lui Smeagol ca e destept si a gasit metoda de a-si lua motorul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Nu cred ca s-a pus in discutie proprietatea ci detaliile pe care le da el despre motor aici fata de cele din anuntul de vinzare. Au fost discutii legate de proprietate la 636. 90% din forum ca nu e a lui si minte. Smeagol ca e a lui. S-a adeverit ca era a lui pana la urma. Banuiesc ca si aici e la fel. Oricum nu ma intereseaza cum a luat-o. Ideea e ca o are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 PS: Sint nou veniti care s-au dat cu 636 inca de pe vremea cind cei "mai vechi" credeau ca 636 e o linie de autobuz. Asta e clar. Eu stiu pe cineva care a cumparat un R6 ca R6>R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Nenea Smeagol cat baga? felicitari ! Sa o stapanesti sanatos! ... si terminati cu prostiile. Eu l-am condus pentru prima oara la Arc, l-am cunoscut si ... omul asta e om, nu va mai tiganiti, ca nu aveti de ce si cu cine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate