Sari la conținut

Motociclisti Obsedati De Jocuri Pe Calculator


Moria
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu vreau sa fac un topic nou, sau daca exista, eu nu l-am vazut ... dar as vrea sa va intreb pe voi gamerilor ... daca ati testat uindaus 8 si cum vi se pare?

Eu mi-s detinator inrait de iphone de acum 4 ani, de la prima generatie ... si azi m-am jucat in vodafone shop cu un telefon cu uindaus 7.5 si am ramas efectiv mut. Mi-a placut enorm GUI-ul.

Vreau sa stiu daca e la fel de fun si windows 8 pentru computer.

 

Merci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

De cand cu toate DLC-urile si stoarcerea de bani cu BF3 am strers foarte repede jocul.

 

Despre win8 pot spune doar ca nu e mecca gamerilor. Interfata e fainuta daca esti utlizator de PC care face doar browsing internet, se uita la filme etc. Pentru mine e prea simplista si m-o spart ei cu politica lor de windows store (certificate) si directx11.1 exclusiv win8 pentru suport 3D. Pe mine nu ma intereseaza deloc 3D-ul si inteleg ca produsul nou doar asa sep oate vinde daca aduce ceva nou dar ma pis pe windowsul lor pana nu se scot toate titlurile mari pe DX11.1 exclusiv.

 

Intre timp am cumparat just cause 2 pe steam la pret modic. Jocul ala mi se pare fenomenal chiar daca l-am terminat deja cand a aparut.

Astept sa apara GTA5 sa aud primele zvonuri de portul PC.

Ma tenteaza CoD-ul nou (ar fi primul cumparat de mine) pentru ca pare un port foarte decent pt PC si is curios cum e gampleyul cu mousu. Asta doar daca va fi la un discount decent pana la craciun. Altfel sa il vanda fanilor seriei (CoD fags=Apple fags???)

Need for Speed most wanted e un joc care dupa 2 ore m-a plictisit. Handlingul e excelent pentru un arcade racer si masinile arata foarte bine dar gameplayul e boring de te iau dracii. Singurul lucru fain este ca la 15 minute dupa ce am inceput sa il joc am gasit un 911 turbo '73 si un Lambo Countach. Foarte fain ca au renuntat la cumparat si unlockuit. Pacat de restul jocului care nu te inspira. Shift 2 inca mai joc sa scot un timp mai bun pe nordschleife cu E46 si GT-R.

Dota2 nu m-a impresionat deloc fata de Lol. Lol il inveti intr-un meci, Dota e magie neagra pe langa el. Daca e bun LoL pentru turnee cu pot de $1mil atunci nu vad cum va aduna Dota2 multi jucatori (in afara de fanii primului).

DayZ cine a jucat? 2 luni de mega distractie solo. Dupa aia plictiseala la maxim si cand am vazut ca nu gasesc pe nimeni sa facem o echipa serioasa de survivori, am stesr cele 14gb de Arma2 plus mods.

 

Edit: pentru fanii simulatoarelor recomand cu caldura Euro truck simulator 2. Grafica buna, selectie buna de TIRuri, foarte foarte multe drumuri din europa, conditii meteo care chiar influenteaza credibil condusul , si se controleaza tirurile foarte ok. Parcarile nu stiu daca sunt ok, am jucat doar pe gamepad dar ma asteptam sa revina rotile fata la pozitie dreapta putin mai repede decat o fac in joc.

Editat de mistery
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cod-ul nou - M-am jucat aseara single player, are niste elemente de gore de impact + niste quick-time events-uri dragute, in rest tragi in multimea de negrii care face un atac frontal la gramada , adica o retardaciune. Sunt jucator de cod de pe vremea lu cod2, deci pentru mine e un mini jeg.

Nu am incercat zombie mode inca...

 

BF3-ul e foarte fain.

@zaelu - te-am adaugat la friends .

 

Sa nu uit de indies : The Binding of Isaac - a fost drog pentru mine joculetu asta si Bastion foarte fain.

 

In ultima vreme cam slab cu jocurile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai cod singleplayer nu prea merita jucat. alea am jucat si eu dar ma refeream strict la MP :). Campania de single player e doar varianta jocurilor video la bluckbustere hollywoodiene. Merge daca te pui cu 2 beri langa el si nu te astepti la altceva decat gimmickuri.

 

Bf3 a fost foarte fain o vreme dar m-am plictisit prea repede de el si nu am mai avut cvhef de investit cate $10 in 2 harti 3 arme si 2 masinute noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@nervOptik: am pus W8 x64 si se misca intr-un mare fel. Evident, probleme cu driverele de Creative Soundblaster Live! 5.1 Digital, dar se rezolva ca la W7, cu KXProject drivers. Personal, mi se pare cel mai misto Windows ever, atat cat poti sa spui ca e misto un Windows. Se stie, real men use Linux :) W8 e conceput pentru touch, dar daca te obisnuiesti cu lipsa butonului de Start si cu shutdown-ul ascuns in dreapta jos, esti ep drumul cel bun. Deocamdata a fost extrem de stabil, fara blue screens, si i-am dat pe carja bine de tot, doar-doar il foot, si nimic. Office-ul 2013, de asemenea, e misto. A, jocurile merg superb. Daca pui si un 8GB RAM, acolea, macar, o sa ai PC-ul din vis :)

 

Windows Phones, in special Nokia Lumia, mi se par niste mizerii.... numai pentru faza ca nu poti sa iti migrezi contactele din telefonul vechi in asta cu Windows decat via account de windows live sau hotmail si i-as impusca in gura.... evident, adio sincronizare cu Outlook.... iar interfata de la Contacts este dubioasa rau.... altfel, arata bine, se misca intr-un mare fel. Dar un user mai slab de inger se sinucide dupa ce tine in mana un Windows Phone.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu pot spune ca sunt obsedat (am fost cativa ani), dar nu pot rezista sa nu am ating de controller.

Daca sunt posesori de xbox pe aici, poate ne vedem la un BF, Halo (4 ca tot a aparut), Forza.

 

Xbox 360 (GT: i Dj Mo i)

Editat de djmo79
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

eu joc dota2, daca primesti o cutie misterioasa, ori ii dai delete, ori cumperi cheie de 1.9 euro, ori faci trade cu baietii si dai un item din inventar pe cheie/chei in functie de valoarea itemului...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • adidas unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...