bny Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Eu de vreo 2 zile m-am apucat de League of Legends,o alta idee de DOTA dar mai nou si dupa parerea mea mai fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Eu de vreo 2 zile m-am apucat de League of Legends,o alta idee de DOTA dar mai nou si dupa parerea mea mai fain. Tare. Joci pe East sau pe West ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bny Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Tare. Joci pe East sau pe West ? Eu nordic & east scrie pe site dupa ce ma logez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Am si eu 2 guest pass, daca cineva e interesat sa incerce Diablo 3 sa imi dea PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Eu de vreo 2 zile m-am apucat de League of Legends,o alta idee de DOTA dar mai nou si dupa parerea mea mai fain. Cred ca am un an juma` de cand i-l joc e mai dinamic decat dota si partea cu ability power imi place pt magi si pt DPS ca au in abilitati procente din atack dmg care imbunatatesc abilitatile + summoner spells si "talente" ca la wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 eu il joc de verun an si ceva - aproape 2. Ajuta sa va luati casti+mic si teamspeak. daca vreti sa facem un joc - dati-mi add. id-ul meu pe NE e vladdobre ps. joc apropae exclusiv DPS (mage Annie /jungler-solo top Sion AD/ assasin Akali AP - in ordinea asta) P.s.1: daca abia v-ati apucat invatati sa jucati in primul rand support sau tank, astia's cei mai rar jucat si mereu e nevoie de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Demult nu am mai vazut fenomen mai interesant decat DayZ mod pentru ARMA2. Ca si idee, doar pentru modificarea asta, ARMA2 (aparut in 2010) a ajuns din nou la topul vanzarilor de STEAM si CD-keyurile de pe Amazon s-au epuizat in 2 saptamani. Industria jocurilor are ceva de invatat de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 shift 2 mai joaca cineva? E tare pustiu online Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nemeti_huni Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Pentru jucatorii de Diablo 3, daca aveti chef de party-play adaugati-mi battletag-ul : eNHajeL#2274 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Frateee (oricare ar fi..), m-ati innebunit cu diablo, am om la ~60 ani in mintile lui care joaca Diablo 3 (cumparat & shit). WTF??? CS nimeni? NFS v.1 cu grafica slaba? Metin II??? damn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 (editat) Guild Wars 2 e gata in sfarsit, dupa 6 ani de `development`. 28.08.2012 , pentru cine a cumparat inainte (pre-purchase) 25.08.2012. http://www.arena.net/blog/announcing-the-guild-wars-2-launch-date Pana acum, cand erau intrebati cand va fi lansat jocul, cei de la A net raspundeau : `when is ready`. Acum e ready Editat Iulie 7, 2012 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 (editat) Guild Wars 2 e gata in sfarsit, dupa 6 ani de `development`. 28.08.2012 , pentru cine a cumparat inainte (pre-purchase) 25.08.2012. http://www.arena.net/blog/announcing-the-guild-wars-2-launch-date Pana acum, cand erau intrebati cand va fi lansat jocul, cei de la A net raspundeau : `when is ready`. Acum e ready Arata foarte bine..poate o sa iau o pauza de WOW si o sa-l incerc. Editat Iulie 7, 2012 de rob_debruce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 (editat) Arata foarte bine..poate o sa iau o pauza de WOW si o sa-l incerc. Joc Guild Wars de 6 ani si nu m-a dezamagit niciodata. Am ajuns la 50/50 achievments in Hall of Monuments si m-am oprit din jucat acum un an, practic nu mai aveam nimic de facut . In ceea ce priveste GW2, a fost anuntat cam acum 5 ani, dar a fost in development mai mult decat se astepta. Acum in sfarsit e gata, am participat deja la 2 beta week ends si 2 stress tests, arata foarte bine grafic. Cauta pe youtube filmulete legate de GW2, gameplay, trailers, etc. e plin. Apropo, la A Net lucreaza Dan Dociu care e chief art director si la GW2 (mandria mea ). http://www.tinfoilgames.com/ Si ... jocul e gratis (no monthly fee) ... odata ce ai l-ai cumparat (aprox 60 de E), si poti sa joci cat ai chef. Exista un in-game shop, dar e plin de fashion si chestii care nu influenteaza decat in mica masura jocul. Si GW1 a avut in-game shop si l-am folosit numai o data, in rest am jucat GW cu satisfactie 100%. See ya . Editat Iulie 8, 2012 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Astept cu nerabdare sa apara DOTA 2 valabil pentru toata lumea, pentru ca eu nu l-am primit, n-am facut survey-ul la timp. Daca are cineva un invite (gift) as fi supermegaultragiga-recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Dupa niste luni fara BF3 m-am reapucat doua bucati proaspete (desi inca mai scartaie jocul meu dar ma mai antrenez si-mi revin ). http://www.youtube.com/watch?v=1YuotZK4kyk http://www.youtube.com/watch?v=4R-2nvj-Y8U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Butch Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 pentru cei care joaca Diablo3.ati reusit careva sa va recuperati investitia? sau doar in state sunt oamenii destul de ..... cat sa cumpere pixeli pe bani reali? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=-i-Bsizhtfw http://www.youtube.com/watch?v=SyISEv4hOeo http://www.youtube.com/watch?v=hdmvp-lO0ko Hai c-ajung Editat Iulie 18, 2012 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobreanu Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Bus Simulator 2012 ..si normal Bus and Cable Car simulator. Ce sa-i fac..imi plac enorm troleibuzele si autobuzele articulate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) HoN e free to play 100%, accesul este liber pentru toti eroii si toate modurile de joc. Editat August 22, 2012 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) inca in beta War Thunder: World of Planes http://dl.transfer.ro/WT_1-transfer_RO-27aug-778da5.mp4 adica pe baza de cu giagichi si inca unu cu War Thunder mistoc. Editat August 27, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 da .. eu joc dota2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tormented Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Vand urmatoarele jocuri, pachet complet, cumparate de la Altex: 1. DIABLO III - 150 RON 2. MIGHT AND MAGIC HEROES VI - 100 RON DIABLO nu mai este disponibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Inca ceva fain facut cu Warthunder World of Planes (closed beta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Nu vreau sa fac un topic nou, sau daca exista, eu nu l-am vazut ... dar as vrea sa va intreb pe voi gamerilor ... daca ati testat uindaus 8 si cum vi se pare? Eu mi-s detinator inrait de iphone de acum 4 ani, de la prima generatie ... si azi m-am jucat in vodafone shop cu un telefon cu uindaus 7.5 si am ramas efectiv mut. Mi-a placut enorm GUI-ul. Vreau sa stiu daca e la fel de fun si windows 8 pentru computer. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Playing with friends... eh... is just a game Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate