sebastienfil Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Sper să nu fiu ultimul înscris (de dragul întâlnirii nu de alta). Mai înscrieți-mă Âşi pe mine cu un cort de două persoane (eu cu nefasta). Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Ii rog pe toti cei care au rezervat camere sa-mi trimita un PM cu numele complet (nume si prenume). Multumesc. Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 e clar, nu pot ramane, decat daca se intampla o minune de sambata spre duminica. daca vrea cineva sa plece sambata ora 7 sa ajungem pe la 11 dati de stire. ruta o stiu, am facut tura de zetea recent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iulie 20, 2011 Autor Share Postat Iulie 20, 2011 daca vrea cineva sa plece sambata ora 7 sa ajungem pe la 11 dati de stire. ruta o stiu, am facut tura de zetea recent. Sambata pe la 10 ma gandeam ca poate plecam sa vizitam Cheile Varghisului ( /index.php?/topic/640569-bmw-camp/page__view__findpost__p__2879891 ). Va fi si traseu de facut cu piciorul. Daca vrei sa vii si tu cu noi, incearca sa ajungi putin mai devreme. Daca nu, presupun ca nu vei ramane singur, ca nu cred ca va veni chiar toata lumea la aceasta plimbare. Sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Eu unul cred ca o sa stau mai tot timpu in camping, sa manc, sa beu si sa povestesc cu pretenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Facem pana la urma si plimbare enduro...sa stiu dc sa pun guma cramponata, o ba'... Mai oleaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Misto tare locatia, oare nu e buna si de ITT? Cam cate locuri de campare sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iulie 20, 2011 Autor Share Postat Iulie 20, 2011 E prea mic pentru ITT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Sambata pe la 10 ma gandeam ca poate plecam sa vizitam Cheile Varghisului ( /index.php?/topic/640569-bmw-camp/page__view__findpost__p__2879891 ). Va fi si traseu de facut cu piciorul. Foarte frumos.................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Inteleg ca se poate si cu pasager pe traseul respectiv. Atunci o sa vin cu rotile de strada (alea vopsite superb) mai ales ca vreau sa castig concursul de Miss..ter (ca al meu e baiat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iulie 21, 2011 Autor Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) Reactualizare lista participanti. --------------------------------------------------- 1- Bogdan Harea - 2 persoane - avans platit 100 lei 2- Enduristul - 2 persoane - avans platit 100 lei 3- RFD - 2 persoane - avans platit 100 lei 4- Nicon - 2 persoane - avans platit 100 lei 5- l.u.v - avans platit 100 lei 6- Dan Cata - 2 persoane - avans platit 100 lei 7- Cip11xx - 2 persoane - avans platit 100 lei 8- Marian Popescu - 2 persoane - avans platit 100 lei 9- Topgun + GINO_xxx - avans platit 100 lei 10- Constantin - 2 persoane - avans platit 100 lei 11- SJJ - 2 persoane - avans platit 100 lei 12- Ovideo - 2 persoane - avans platit 100 lei 13- Bazbuzuku - 2 persoane - avans platit 100 lei 14- kitkat_2202 - 2 persoane - avans platit 100 lei 15- User33 - 2 persoane - avans platit 100 lei 16 - Sjj - 2 persoane - avans platit 100 lei 17 - bmw_catlin - 2 persoane - avans platit 100 lei 18- GGobi - 1 persoana 19- Angi - 1 persoana 20- Eliadar - 2 persoane 21- Andreisamoil - 1 persoana 22- Porky08 - 2 persoane 23- Papilon - 1 persoana 24- THC - 1 persoana 25- MariusMZ - 2 persoane 26- Bill - 1 persoana 27- Lupul Gri - 2 persoane 28- Stefan45 - 2 persoane 29- Yzulyka - 1 persoana 30- PopaCosmin - 1 persoana 31- Cretescu Constantin - 2 persoane 32- Smar2 - 1 persoana 33- Andro_cd - 1 persoana 34- Grumpy - 1 persoana 35- Rul90 - 2 persoane 36- Aditorpan - 4-5 motoare 37- Ionut pn - 2 persoane 38- andreiganea - 2 persoane 39- Victor Emanuel - 1 persoana 40- Madapribu - 2 persoane 41- DDU - 1 persoana 42- CuCun - 1 persoana 43- 66c-bmw - 2 persoane 44- Ivan pedala - 2 persoane 45- Andriipopa - 2 persoane 46- Kog - 1 persoana 47- Massi - 2 persoane 48- Mihai C. - 2 persoane 49- gabyshor - 3 persoane 50- Toro - 1 persoana 51- bobita - 2 persoane 52- otravel - 1 persoana 53- ninel22 - 2 persoane 54- Doru BMW 55- petrisor 56- ionut pn 57- dsorinmihail 58- sebastienfil - 2 persoane 59- phantom21042003 Editat Iulie 21, 2011 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 salutare! pe 7 iulie erau trecute ca ocupate toate camerele, cu avansul platit, deci pe 14 iulie cand mi-am anuntat eu participarea nu mai erau locuri in camere, ramanand doar varianta cortului. acum constat ca lista respectiva s-a modificat si apar in camere, persoane care si-au anuntat prticiparea dupa mine. nu mi se pare transparenta deloc. de ce nu s-a anuntat pe forum, daca tot mai erau camere libere? pe ce criterii s-au dat camerele? as fi luat si eu o camera, dar tinand cont ca erau toate ocupate si cu avansul platit... altii s-au descurcat mai bine insa. deasemenea, "Pensiunea are o curte imensa in care intra zeci de corturi. Cei de la cort au la dispozitie 4 wc-uri si 2 dusuri cu apa calda. " cum o sau acopere cele 4 wc-uri "necesitatile" celor care stau la cort? 4 wc-uri la peste 60 de oameni? nici la medicina anu asta n-a fost asa o concurenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iulie 21, 2011 Autor Share Postat Iulie 21, 2011 salutare! pe 7 iulie erau trecute ca ocupate toate camerele, cu avansul platit, deci pe 14 iulie cand mi-am anuntat eu participarea nu mai erau locuri in camere, ramanand doar varianta cortului. acum constat ca lista respectiva s-a modificat si apar in camere, persoane care si-au anuntat prticiparea dupa mine. nu mi se pare transparenta deloc. de ce nu s-a anuntat pe forum, daca tot mai erau camere libere? pe ce criterii s-au dat camerele? as fi luat si eu o camera, dar tinand cont ca erau toate ocupate si cu avansul platit... altii s-au descurcat mai bine insa. deasemenea, "Pensiunea are o curte imensa in care intra zeci de corturi. Cei de la cort au la dispozitie 4 wc-uri si 2 dusuri cu apa calda. " cum o sau acopere cele 4 wc-uri "necesitatile" celor care stau la cort? 4 wc-uri la peste 60 de oameni? nici la medicina anu asta n-a fost asa o concurenta. Asa cum am raspuns deja PM-ului pe care mi l-ai trimis, au fost 2 care s-au razgandit si s-au eliberat doua camere. Intre timp, am primit pe PM mai multe solicitari pt camere si am intocmit un fel de lista de asteptare. In ordinea solicitarilor, am dat camerele celor care si-au exprimat dorinta. Tonul tau imi da senzatia ca parca ar trebui sa-ti dau tie vreun fel de socoteala despre cum organizez eu aceasta intalnire in mod benevol. Nu-mi place si nu mi se pare normala chestia asta. Deasemenea, ma intrebi daca o sa faca fata WC-urile si dusurile numarului de oameni care vor veni. Habar n-am daca vor fi sau nu cozi la toaleta. Daca vor fi, asta e! La bmw camp-ul de anul trecut am facut toti pipi in padure si am facut ciorba cu apa din rau, si nu s-a mai plans nimeni. Totul a fost bine. Daca nu-ti convin conditiile pe care le ofera aceasta intalnire la care nu platesti bilet de intrare, poti sta linistit acasa! De fapt, chiar te rog pe tine in mod personal sa stai acasa! Repet, eu nu castig niciun ban din aceasta "afacere", dimpotriva. Am facut chestia asta din placere. Nu mi se pare ok sa trebuiasca sa dau socoteala tuturor carcotasilor care au inceput sa latre cand intalnirea nici nu a inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Asa cum am raspuns deja PM-ului pe care mi l-ai trimis, au fost 2 care s-au razgandit si s-au eliberat doua camere. Intre timp, am primit pe PM mai multe solicitari pt camere si am intocmit un fel de lista de asteptare. In ordinea solicitarilor, am dat camerele celor care si-au exprimat dorinta. Tonul tau imi da senzatia ca parca ar trebui sa-ti dau tie vreun fel de socoteala despre cum organizez eu aceasta intalnire in mod benevol. Nu-mi place si nu mi se pare normala chestia asta. Deasemenea, ma intrebi daca o sa faca fata WC-urile si dusurile numarului de oameni care vor veni. Habar n-am daca vor fi sau nu cozi la toaleta. Daca vor fi, asta e! La bmw camp-ul de anul trecut am facut toti pipi in padure si am facut ciorba cu apa din rau, si nu s-a mai plans nimeni. Totul a fost bine. Daca nu-ti convin conditiile pe care le ofera aceasta intalnire la care nu platesti bilet de intrare, poti sta linistit acasa! De fapt, chiar te rog pe tine in mod personal sa stai acasa! Repet, eu nu castig niciun ban din aceasta "afacere", dimpotriva. Am facut chestia asta din placere. Nu mi se pare ok sa trebuiasca sa dau socoteala tuturor carcotasilor care au inceput sa latre cand intalnirea nici nu a incep vin si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 (editat) vin si eu ! Esti deja pe lista, la nr. 55. Esti binevenit. . --------------------------------------------------------------------------- Pentru ca mai este doar o saptamana pana se va intampla "minunea", am sa va dau ultimele detalii. GAZDA NE VA DESCHIDE PORTILE VINERI INCEPAND CU ORA 14.00. PANA LA ACEA ORA ARE CHESTII ORGANIZATORICE DE REZOLVAT SI NU NE POATE PRIMI. NE ASTEAPTA CU MICI, CARNATI, BERE RECE SI SUCURI. PE SEARA VA FI GATA SI CIOLANUL LA CEAUN. DEASEMENEA, PENTRU ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA NE POATE ASIGURA SI MICUL DEJUN. NU UITATI CA PENTRU CORT SE PLATESTE O TAXA DE CAMPARE. COSTURILE SE RIDICA LA 5 LEI DE PERSOANA PE ZI. AM SA VA ROG, INAINTE SA CAMPATI, SA TRECETI PE LA RECEPTIA PENSIUNII SI SA ACHITATI TAXA PENTRU AMBELE ZILE, SAU, DUPA CAZ, PENTRU O ZI DACA STATI DOAR ATAT. CAMPAREA SE VA FACE PE TERENUL DE FOTBAL DIN SPATELE CASUTELOR SI NU PE CEL DIN FATA CARE SE VEDE IN POZE. DEASEMENEA, AS VREA SA VA ROG SA NU NE DAM IN STAMBA CU MOTOARELE. N-AS VREA SA AUZIM MOTOARE TURATE LA ROSU, POCNITURI, FLAME-URI, BURNOUT-URI SAU ALTE MANELISME. AS VREA SA ARATAM CA SUNTEM OAMENI SI, IN GENERAL, SA LASAM O IMPRESIE BUNA IN URMA NOASTRA. SI NU IN ULTIMUL RAND, AS VREA SA-I MULTUMESC ENDURISTULUI PENTRU BANNER SI LUI GABI-SV PENTRU CA A BATUT DRUMUL CU MINE IN CAUTAREA LOCULUI PENTRU INTALNIRE. SA NE VEDEM CU BINE Editat Iulie 22, 2011 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 22, 2011 Admin Share Postat Iulie 22, 2011 Totul fiind clar, nu ne ramane decit sa numaram zilele care au mai ramas pina la intalnire, sa ne cunoasteam si sa ne bucuram de ocazie. Personal abia astept sa cunosc prieteni de pe forum pe care ii stiu doar"virtual" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Pentru cei din Buc care vor sa mearga in grup, plecarea se va face de la benzinaria Mol care se afla imediat dupa McDonald's Otopeni. Plecarea va fi vineri 29 iulie la ora 9 fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 (editat) ciprian moinesti, astept telefon sa satabilim cand si pe unde mergem,nr.0751116515.pa petrisor Editat Iulie 22, 2011 de cip11xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 ciprian moinesti, astept telefon sa satabilim cand si pe unde mergem,nr.0751116515.pa petrisor tinand cont ca tocmai am fost anuntat ca nu mai sunt binevenit la aceasta intalnire, va rog sa ma stergeti din lista. o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 Pentru cei din Buc care vor sa mearga in grup, plecarea se va face de la benzinaria Mol care se afla imediat dupa McDonald's Otopeni. Plecarea va fi vineri 29 iulie la ora 9 fix. Daca aveti de bagat benzina, tigari, pipi sau altele, veniti putin mai devreme. Plecarea e la 9 fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Deci intalnirea e la 8:45.La 9:00 plecam .Haidetzi cat mai multi ca vreau sa-mi testez Go Pro-ul si macar sa iasa ceva frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 Stiu ca sunt multi care nu au rabdare sa rasfoiasca topicul, asa ca am sa pun acest anunt pe fiecare pagina noua. GAZDA NE VA DESCHIDE PORTILE VINERI INCEPAND CU ORA 14.00. PANA LA ACEA ORA ARE CHESTII ORGANIZATORICE DE REZOLVAT SI NU NE POATE PRIMI. NE ASTEAPTA CU MICI, CARNATI, BERE RECE SI SUCURI. PE SEARA VA FI GATA SI CIOLANUL LA CEAUN. DEASEMENEA, PENTRU ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA NE POATE ASIGURA SI MICUL DEJUN. NU UITATI CA PENTRU CORT SE PLATESTE O TAXA DE CAMPARE. COSTURILE SE RIDICA LA 5 LEI DE PERSOANA PE ZI. AM SA VA ROG, INAINTE SA CAMPATI, SA TRECETI PE LA RECEPTIA PENSIUNII SI SA ACHITATI TAXA PENTRU AMBELE ZILE, SAU, DUPA CAZ, PENTRU O ZI DACA STATI DOAR ATAT. CAMPAREA SE VA FACE PE TERENUL DE FOTBAL DIN SPATELE CASUTELOR SI NU PE CEL DIN FATA CARE SE VEDE IN POZE. DEASEMENEA, AS VREA SA VA ROG SA NU NE DAM IN STAMBA CU MOTOARELE. N-AS VREA SA AUZIM MOTOARE TURATE LA ROSU, POCNITURI, FLAME-URI, BURNOUT-URI SAU ALTE MANELISME. AS VREA SA ARATAM CA SUNTEM OAMENI SI, IN GENERAL, SA LASAM O IMPRESIE BUNA IN URMA NOASTRA. SI NU IN ULTIMUL RAND, AS VREA SA-I MULTUMESC ENDURISTULUI PENTRU BANNER SI LUI GABI-SV PENTRU CA A BATUT DRUMUL CU MINE IN CAUTAREA LOCULUI PENTRU INTALNIRE. SA NE VEDEM CU BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) SI NU IN ULTIMUL RAND, AS VREA SA-I MULTUMESC ENDURISTULUI PENTRU BANNER N-ai pentru ce.Mi-a facut placere sa-l fac anul trecut.Participantii la prima editie il stiu. Editat Iulie 24, 2011 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iulie 24, 2011 Autor Share Postat Iulie 24, 2011 Avem niste prieteni care vor sa vina la intalnire pe drumul dintre Obarsie si Sebes. Problema e ca va fi si un Goldwing in grup si le-ar trebui ceva asfalt. Voi ce stiti, s-a asfaltat drumul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Avem niste prieteni care vor sa vina la intalnire pe drumul dintre Obarsie si Sebes. Problema e ca va fi si un Goldwing in grup si le-ar trebui ceva asfalt. Voi ce stiti, s-a asfaltat drumul ala? nu tot...in mare este asfaltat dar mai sunt unele portiuni mai urate neasfaltate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate